8.5
Arvosana

Plussat

 • Hinta (kilpailee kalliimpien kanssa hyvin)
 • Sirot ja kevyet
 • Istuvuus ja soundi
 • Ei pyyhkäisyllä toimintoja kuulokkeissa, vaan kunnon napit mitä painaa
 • Akku ja kotelon oma akku
 • USB Type-C
 • Ei tarvitse erikseen ottaa päästä että voi jutella toisen kanssa
 • Bluetooth 5.0
 • IPX5
 • Pakkaus

Miinukset

 • Siivet, liian pehmeät, yhtä kokoa ja ei edes auta parantamaan istuvuutta.
 • Ei mahdollista ladata koteloa langattomasti.
 • Ei mahdollisuutta vaihtaa tyynyä toisiin, esimerkisi perinteiset pyöreät. Tai edes tuota mallia olevaa paksumpiin.

Yhteenveto pähkinänkuoressa

Positiivinen yllätys kyllä! Näissä lähtee ääntä hyvin, eikä tarvitse olla MAXissa. Bassoa voisi olla ihan hiukan lisää, mutta tyytyväinen olen, varsinkin kun pyöräilessä kuulen äänet hyvin, vaikka tuulisi. Akku on kestänyt erittäin hyvin ja uskon, että luvattu aika pitää kutinsa.

En halunnut sijoittaa täysin langattomiin kuulokkeisiin isohkoja summia rahaa, joten melkein vahingossa päädyin näihin (Sabbat X12 Pro), ilman sen suurempaa tutkimusta. Olisin ostanut Amazonista vastaavanlaiset, mutta kun ei postitusta Suomeen, niin jätin väliin.

Paketti on oikein mukavaa unbox therapyä

Kun paketti saapui (Mäntsälä – Helsinki samana päivänä) noudettavaksi, odotti mukava yllätys. Ekana paketti on tähän summaan oikein mukava unbox therapyä. Boksi jossa tulevat on tyylikäs ja paketin kun avaa tuotteen oikein mukavasti esillä, vähän karkkia silmille. Ubs-C kaapeli, säilytyspussi, mustat ja kirkkaat siivet, tyylikäs ja siro latauskotelo, kuulokkeet.

Kuulokkeet vaan kotelon kautta pois ja puhelimellä yhdistäminen, se on siinä niin kuin kaikissa muissa vastaavissa kuulokkeissa. Kun yhdistää taitaa Kiinaa hölötellä, ja sitä ei vaihdeta muuhun.

Sitten kuulokkeet korviin. Istuu ilman siipiä omiin korviin mukavasti. Päätä heilutellen sivuille ja ylös alas. Pysyy päässä vaikka itsellä tunne, että pysyykö. Tunne että on hiukan kevyesti kiinni, mutta kyllä ne vaan pysyy. Siivet jotka tulee mukana, ok kiva juttu. Mutta aika surkeat sanon itse. Niille ei ole käyttöä, koske ei itselle asennus tarpeeksi syvälle ja ovat liian pehmeät joten niiden saaminen korviin haastavaa. Ehkä iso korvaisella toimii paremmin, kun on tilaa. Ei mulle, mutta ei haittaa.

Kuulokkeet pysyvät hyvin päässä ja ääntä lähtee reippaasti

Soundit kuulokkeissa oli seuraava mitä pääsin kokeilemaan, ja sormet ristissä että ovat edes keskitasoa. Monet langalla niskan takaa tulevat kuulokkeet on koluttu läpi, ja ääni on ollut useissa liian hiljainen tai väljä. Mielummin ääntä reippaasti kuin liian vähän. Sitä varten se volume nappi on.

Näissä lähtee ääntä hyvin, eikä tarvitse olla MAXissa. Bassoa voisi olla ihan hiukan lisää, mutta tyytyväinen olen, varsinkin kun pyöräilessä kuulen äänet hyvin, vaikka tuulisi. Bassoa saisi erilaisella kuulokkeen tyynyllä varmaan, eristäisi paremmin ympäriltä korvaa, mutta tästä päästään siihen, kun ei soita musiikkia, niin nämä korvissa kuulee puheet, liikenteen äänet mikä on hyvä. Pystyy nopeasti laitaa pausea ja kuulemaan puheet jne.

Yritin joskus Icon X Samsungin kuulokkeita pyyhkäistä ja tökkiä, niin ei oikein toiminut liikkuessa toiminnot. Tämä toimii.

Erittäin hyvä että molemmista kuulokkeista voi pausettaa musiikin. Vasemmalta ääntä alas, edellinen biisi ja oikealta lisää ääntä ja seuraava kappale. Tykkään siitä että kuulokkeissa on ihan nappi mitä painaa, ei työnnä kuulokkeita tärykalvoon asti, vaan toimii oikein hyvin ja pysyy samassa kohdassa korvaa. Ei tarvitse ottaa hanskoja pois olit lenkillä, kävellen tai pyöräilemässä jos haluat vaihtaa biisiä yms, toimii joka kerta napin painaminen. Yritin joskus Icon X Samsungin kuulokkeita pyyhkäistä ja tökkiä, niin ei oikein toiminut liikkuessa toiminnot. Tämä toimii.

Akkukesto on sitä mitä luvataan

Akku on kestänyt erittäin hyvin ja uskon, että luvattu aika pitää kutinsa. Vajaa viikon on ollut käytössä 30min-1h putkeen, ja en ole vielä kertaakaan ladunnut koteloa, vaan tankannut kuulokkeet täyteen. Yritän testata koska kotelon takaa alkaa lamppuja sammuu, mutta vielä täydet.

Voisin kirjoittaa näistä paljon, koska kuuntelen musaa paljon liikkuessa ja sitä tulee tehtyä melkein liian paljon. Mutta musa on iso osa näiden mukana. On hyvä olla piuhalla olevaa yms kuuloketta, mutta nyt tuli tarve ihan täysin langattomille ja tämä lupaa erittäin hyvää juuri nyt. Kotelon jos voisi ladata langattomasti, niin olisi vielä iso plus.

Arvostelun  Sabbat X12 Pro langattomat kuulokkeet pääset sinäkin hommaamaan omaksesi täältä.