Asiakkaamme Matti V. sai testattavakseen Xiaomin 16000mAh virtapankin. Matti työskentelee puolustusvoimissa, joten samalla varavirtalähteen kestävyys ja laatu testattiin myös armeijan leiriolosuhteissa.

Powerbankin ulkomuoto huokuu laatua

Xiaomin varavirtapankki antaa heti tyylikkään ja kestävän vaikutelman. Rakenne on vankka ja alumiinikuori tekee pankista laadukkaan.

Verrattuna aikaisemmin hankkimaani virtapankkiin, laadussa on huima ero.

Myös liittimet ovat tukevat ja kestävät hyvin käyttöä. Verrattuna aikaisemmin hankkimaani virtapankkiin, laadussa on huima ero.

Varavirtalähteessä on kaksi USB-liitintä laitteiden lataamiseen, ja mini USB -liitin itse virtapankin lataamiseen. Neljä indikaattorilediä ilmoittavat selkeästi powerbankin varaustason.

 

Tyylikkäästi alumiinilla verhoiltu Xiaomi 16000 mAh virtapankki antaa lisävirtaa pidemmällekin reissulle. Powerbankilla lataat mm. iPhonen viisi kertaa täyteen.
Tyylikkäästi alumiinilla verhoiltu Xiaomi 16000 mAh virtapankki antaa lisävirtaa pidemmällekin reissulle. Powerbankilla lataat mm. iPhonen viisi kertaa täyteen.

Varavirtapankki ei jätä kylmäksi – kestää myös talviolosuhteet

Varavirtapankilla voi ladata puhelimia ja käytännössä mitä tahansa laitetta.

Varavirtapankilla voi ladata puhelimia ja käytännössä mitä tahansa laitetta, johon saa USB-latausjohdon. Itse olen testannut tuotetta kolmen erimerkkisen puhelimen ja kahden erilaisen tabletin kanssa. Latausaika on näyttänyt useampienkin latauskertojen jälkeen vakiintuneen n. 12 tuntiin niin tietokoneen USB-portista ladatessa kuin verkkovirtalaturillakin. Täydellä pankilla latasin puhelimen viisi kertaa täyteen ja lisäksi tabletin kertaalleen, eli 16000 mAh riittää mukavasti. Tuote toimii automaattisesti: lataus alkaa molempiin suuntiin heti, kun johdon kytkee laitteiden välille.

Tässä tuotteessa todella yhdistyy näppärä koko ja kunnollinen kapasiteetti. Vieläpä hinta on edullinen!

Tämä Xiaomin varavirtalähde kestää hyvin kylmää. Käytin laitetta myös ulkona pikkupakkasella, eikä mitään selkeää vaikutusta latauskapasiteetissa ollut huomattavissa. Tämä on todella hyvä laite mihin tahansa reissuun – myös talvileireille. Tässä tuotteessa todella yhdistyy näppärä koko ja kunnollinen kapasiteetti. Vieläpä hinta on edullinen!

Xiaomin 16000 milliampeeritunnin varavirtalähteen kaksi USB-porttia mahdollistavat kahden laitteen samanaikaisen lataamisen.

 

Tuotteen mukana tuli virtapankin lisäksi USB-mini USB -johto, jonka kanssa voi ladata suurinta osaa puhelimia ja muita laitteita (Nokiat ja useimmat Android-puhelimet sekä tabletit). Erillisiä vaihtoliittimiä ei kuulu mukaan. Mukana tullut käyttöohje oli pelkästään kiinaksi, mutta tätä pystyy käyttämään helposti ilmankin ohjekirjaakin. Tuotteen mukana voisi tulla myös jonkinlainen pehmeä säilytyspussi, jossa laite ja latausjohto kulkisivat näppärästi reissussa mukana. Nyt ei muuta kuin lataamaan!

Plussat:

+ ulkoisesti ja sisäisesti selvästi laatutuote
+ suuri latauskapasiteetti

Miinukset:

– ohjeet vain kiinaksi
– varusteita voisi olla mukana enemmän

Tekniset tiedot:

  • Kapasiteetti: 16000mAh
  • USB-portti: 2 kpl
  • Max. ulostulovirta: 2.1A
  • Lämpötestattu -40 – +60 astetta
  • Ylijännite- ja oikosulkusuojaus
  • Koko: 145 x 60.4 x 22mm
  • Paino: 350g

 

Takuu:

6 kuukauden

Linkki tuotteeseen:  

Kiinasta: Xiaomi varavirtalähde 16000mAh 29,95€ (ei enää valmisteta)

Tästä pääset koko varavirtalähde valikoimaamme!

– Matti V.