Ostamalla netistä joululahjat säästät rahaa ja aikaa. Voit rauhassa katsella ja ostaa lahjat omalta tietokoneelta eikä sinun tarvitse menettää hermoja jouluruuhkissa.

Mietitkö sinäkin mitä ostaisit tänä vuonna pukinkonttiin? Etkö tiedä mitä ostaisit joululahjaksi miehelle, naiselle, ystävälle tai muille läheisillesi? Itse ainakin pyörittelen kyseisiä kysymyksiä tällä hetkellä mielessäni. Tämä tuntuukin olevan joka vuotinen ongelma. Järkevintä olisi, kun keräisi joululahjaideat jo hyvissä ajoin etukäteen eikä jättäisi niiden ostamista viime tippaan. Monesti paketit tulee ostettua viimeisellä viikolla kaupasta, koska on ollut liian myöhään liikkeellä eikä netistäkään enää ehdi tilaamaan. Pahimmassa tapauksessa joululahjan käy hakemassa huoltoasemalta jouluaattona! Netistä olisi kuitenkin mahdollista saada ostokset halvemmalla eikä joutuisi maksamaan ylihintaa kauppojen tuotteista.

Testailin muutama viikko sitten e-villen halvinta Android -tablettia, joka toimii mm. loistavana joululahjana. Voit lukea arvostelun tästä. Tähän kirjoitukseen keräsimme yhdessä Ruotsin myynnistä vastaavan Stinan kanssa suosikkilahjat sekä miehille, että naisille.

Joululahja miehelle

Mitä ostaa miehelle joululahjaksi? Valitsin miehen näkökulmastani parhaat tuotteet miesten joululahjaksi.

Olemme hiljattain lisänneet mm. runsaasti solmioita ja solmioneuloja kauppaan. Solmiosetit sisältävät myös kalvosinnapit.Tuotteet lähetetään tyylikkäässä paketissa, joten ne soveltuvat erinomaisesti miesten joululahjaksi.

Klikkaamalla kuvaa pääset kyseiseen tuotteeseen tai tuotekategoriaan.

solmioyhd
Solmiot alkaen 4,95€

Valitsin joululahjaideaksi e-villen suosituimman huivin. Valikoimissa löytyy muitakin huiveja mitkä toimivat myös joululahjana. Balang nahkavyössä on aivan loistava kiinnitysmekanismi. Itselläni on käytössä vyö samanlaisella kiinnitysmekanismilla, enkä kyllä halua enää ikinä palata perinteiseen vyöhön.

huivit
Raidallinen villakaulahuivi – 21,95 €
vyö
Säädettävä nahkavyö, erinomaisella kiristysmekanismilla – 17,95 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Kellot ovat nousseet muotiin ja nykyään kelloja rupeaa näkymäänkin katukuvassa entistä enemmän. e-villen valikoimista löytyy tällä hetkellä 148 eri rannekelloa. Valikoimissa on perinteisiä kelloja ja toisaalta todella näyttäviä ja erilaisia rannekelloja miehille ja naisille. Kalliimmat kellot ovat noin 20 € tietämillä, joista usein löytyy Kvarts -kellokoneisto sekä automaattikoneisto, jonka ansiosta kello latautuu liikkeestä eikä siinä tarvitse käyttää paristoja.

kello
Tyylikäs kello mekaanisella koneistolla, toimii ilman paristoja – 21,95 €

 

Joululahja naiselle

Ruotsin myynnistä vastaava Stina valitsi omat suosikki joululahjat naiselle.

e-villen valikoima on laajentunut naisten tuotteilla viimeisen vuoden sisällä melkoisesti ja lisää on luvassa. Pelkästään naisten koruja ja korurasioita on meillä valikoimissa lähes 500 tuotetta.

Klikkaamalla kuvaa pääset kyseiseen tuotteeseen tai tuotekategoriaan.

korusyd
Kaunis korusetti sisältää sydän kaulakorun ja korvikset – 16,95 €
korusin
Merensininen kaulakoru – 4,95 €

 

 

 

 

 

 

 

 

korut
Sormukset, korvakorut, korurasiat – alkaen 2,95 €

Naisten laukkuja on saatavilla vähän yli 100 erilaista, eikä naisella ole koskaan tarpeeksi laukkuja. Valikoimaa siis riittää ja näistä löytyy varmasti naiselle joululahja!

laukku
Klassinen kirjekuorilaukku. Värivaihtoehtoja on runsaasti. Hinta 21,95 €.

Hiljattain lisäsimme valikoimiimme naisten kauneudenhoito -tuotekategorian. Naisella tuskin voi olla liikaa kauneudenhoitotuotteita? Stina valitsikin tästä syystä e-villen suosituimman meikkisivellinsetin joululahjaksi naiselle. Kategoriasta löytyy meikkisutien lisäksi myös luomivärejä ja paljon muuta.

meikkisetti
Laadukas meikkisivellinsetti, 24 kpl – 14,95 €

Ostatko sinäkin joululahjat viime hetkellä? Nyt on kerrankin tilaisuus ostaa joululahjat ajoissa! Saat myös 5€ alennuksen kaikkiin yli 40€ tilauksiin koodilla JOULUPOSTI. Koodi on voimassa 30.11 asti, joten toimi nopeasti!

Meiltä löytyy myös joulutuotteille oma kategoria, jotka on eritelty miehille, naisille ja lapsille. Pääset tutustumaan tähän kategoriaan tästä.

Mikä olisi sinun mielestä paras joululahja tänä vuonna? Jätä kommentti ja osallistu keskusteluun!

– Jarkko

[email protected]

PS. muistathan tilata blogikirjoitukset sähköpostiisi sivun oikeasta laidasta. Joulukuussa järjestämme 50€ arvoisen lahjakorttiarvonnan kaikkien tilaajien kesken.