9.0
Arvosana

Plussat

  • Ulkonäkö
  • Mukana tuli DisplayPort-kaapeli
  • Kuvanlaatu yllätti positiivisesti
  • Metallinen jalka
  • Ei logoa, turhia RGB-valoja ja napitkin ovat nätisti piilossa paneelin takaosassa

Miinukset

  • Ulkoinen virtalähde
  • Ei korkeussäätöä
  • Hinta mielestäni hiukan liian korkea
  • Hieman hutera joten tukeva pöytä on suositeltava

Yhteenveto pähkinänkuoressa

Yleisesti suosittelen tätä näyttöä suuresti tai vaihtoehtoisesti sen edullisempaa 24" FHD 165Hz versiota. Tämän kanssa pelailu muuttui heti ensi istumalta täysin. Näkee ympärille ja jostain syystä silmiin ei särje ollenkaan toisin kuin edellisen näytön käytössä.

Ostin 27-tuumaisen Hydra Ravager pelinäytön itselleni, sillä edellinen näyttöni on jo 8 vuotta vanha ja oli todellakin aika päivitykselle. Itse pelaavana henkilönä toivon aina saavani parhaan mahdollisen kuvanlaadun peleihin ja tämä vähän tuntemattomamman brändin pelinäyttö pääsikin yllättämään todenteolla!

144 Hz muuttaa kaiken

Täytyy sanoa, että 144 Hz muuttaa kaiken sillä kaikki näyttää paljon pehmeämmältä. Pienimmätkin detailit liikkuvat näytöllä sulavasti nopeissakin tilanteissa. Pelit näyttävät erittäin hyviltä ja samaten myös videot ovat paljon terävempiä ja pehmeämpiä kuin perinteiseen 60Hz näyttöön verrattuna.

Hydra pelinäytön ulkonäkö on vailla vertaistaan

Ulkonäöllisesti tämä pelinäyttö on myös todella hieno, sillä se on todella ohut ja tyylikkäästi muotoiltu. Myöskään ylimääräisiä logoja tai yliampuvia RBG-valoja ei ole missään. Itselläni on ollut todella suuri vihan kohde näytöissä olevat paksut muovireunat. Hydra Ravager näytössä näitä ei kuitenkaan ole muualla kuin alhaall, joka luonnollisesti saa näytön vaikuttamaan todella paljon modernimmalta. Näyttö on kyljistä punainen josta en itse eritysesti pidä, mutta onneksi näyttöä ei katsella sivulta. Toisaalta kysehän on pelinäytöstä ja nämä punaiset yksityiskohdat tuovat selkeästi pelaajille suunnattua ulkoasua. Viimeisenä silauksena metallinen jalka tuo vielä jykevän tuntuman näytölle.

Tarkka WQHD kuvanlaatu

Pelkästään jo päivän käytöllä silmät ovat tottuneet uuteen näyttöön ja vaihto 24-tuumaisesta 27-tuumaiseen vaikuttaa jopa enemmän kuin hyvältä muutokselta. Itse pelaan AAA pelejä kuten PUBG, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, World of Warcraft yms. Nyt huipputarkan näytön ansiosta pelit näyttävät kuin niissä olisi paremmat graafikat kuin ennen, vaikka näin ei tietenkään ole. Ravagerin tarkka 2K paneeli tuo huomattavasti terävämmän ja väririkkaamman kuvan ja en todellakaan voi ylimainostaa tuota 144Hz virkistystaajuutta, joka luo paljon sulavamman katselukokemuksen.

Paketissa tulee mukana DP-kaapeli, mutta mukana olisi minun mielestäni saanut olla vielä lisäksi HDMI-kaapeli, sillä kaikilla ei kuitenkaan välttämättä ole uusimpia näytönohjaimia joista tuki DisplayPort-liitännälle löytyy. Paketissa oli myös ulkopuolella 165Hz logo, vaikkei tämä pidä paikkansa. Pakettien painossa on ilmeisesti tapahtunut jokin printtivirhe, ja pakkaukseen on päätynyt pienemmän 24″ version korkeampi 165Hz virkistystaajuus. Muualla paketissa virkistystaajuus ja myös muut tuotetiedot olivat kuitenkin oikein.

Myös pieniä puutteita löytyy

Erinomaisista ominaisuuksistaan huolimatta pikkuvikojamyös löytyy. Kun laitoin näytön kiinni niin heti ensimmäisenä hävisi näytönohjaimen ajurit jotka piti vain asentaa uusiksi. Onneksi ei aiheuta paljoa vaivaa, mutta silti tuli hiukan yllätyksenä. Näytön jalka on kyllä metallia, mutta siitä huolimattta se tuntuu hiukan huteralle näinkin isolle näytölle. Jos pöytää heiluttaa, niin siinä on sellaista pientä Wobblea niin sanotusti, mutta jalka on kyllä riittävän  tukeva normaaliolosuhteisiin, eikä näyttö heilu vaikka hiirikäsi huitelisi pöydän päädystä päätyyn.

Pienistä puutteistaan huolimatta näyttö vaikuttaa kokonaisuudessaan erinomaiselta varsinkin huomioidessa sen, että kyseessä on ainakin vielä toistaiseksi varsin tuntematon merkki. Myös näytön kasaaminen oli helppoa, mutta kannattaa huomioida, että ruuvimeisseli tulee löytyä omasta takaa. Hydra näyttö istuu tyylikkäästi pöydälle muiden pelitarvikkeiden joukkoon ja näytön kulman saa helposti säädettyä mukavaksi. Näytön jalka ei syö turhaan tilaa ja sitä voi myös hyödyntää piuhojen organisoinnissa.

Henkilökohtainen arvosteluni 9/10

Yleisesti suosittelen tätä näyttöä suuresti tai vaihtoehtoisesti sen edullisempaa 24″ FHD 165Hz versiota. Tämän kanssa pelailu muuttui heti ensi istumalta täysin. Näkee ympärille ja jostain syystä silmiin ei särje ollenkaan toisin kuin edellisen näytön käytössä.

Hommaa 27″ Hydra Ravager pelinäyttö omaksesi täältä! Samalla kannattaa myös vilkaista e-villen valikoima tehokkaita pelitietokoneita ja PC-pelitarvikkeita.