Verkkokauppa e-ville.com on reilut 15 vuotta toiminut suomalaisomisteinen maahantuonti-, tukkumyynti- ja verkkokauppayritys. E-ville tarjoaa kodin arkituotteita, sekä elektroniikkaa suomalaisille ja ruotsalaisille kuluttajille sekä yrityksille jälleenmyyntiin.

Sijaintina Mäntsälä, Shenzhen ja Bangkok

Varastomme, asiakaspalvelu, sekä myymälä sijaitsee pääkaupunkiseudun läheisyydessä, Mäntsälässä. E-villen osto- ja tuotekehitystoiminta on keskittynyt Shenzheniin, Kiinaan. Myynti ja markkinointi on puolestaan energistä ja kansainvälistä väkeä houkuttelevassa Bangkokin metropolissa, Thaimaassa.

Tiimi on sopivan kokoinen ja toiminta on kannattavaa

Palveluksessamme työskentelee yhteensä n. 40 henkilöä ja liikevaihtoa kertyi viime vuonna yli 13 miljoonaa euroa. E-ville tuottaa voittoa, joten voimme suhtautua tulevaisuuteen luottavaisesti.

Vetoapua palkkatoimitusjohtajasta

Palkkasimme viime vuonna uuden toimitusjohtajan yrityksen ulkopuolelta tuomaan yritykseen uutta osaamista ja viemään e-villeä kohti uutta aikakautta. KTM Mikko Oikari (s. 1982) aloitti e-villen vetäjänä joulukuussa 2020.

Kuluneen reilun puolen vuoden aikana olemme kehittäneet prosesseja, rakentaneet uuden kevyemmän organisaatiorakenteen, parantaneet mittaristoa ja talousraportointia toiminnan tueksi. Myös Ville on ehtinyt kiteyttämään omistajan tahtoa ja aloittamaan strategisen johtamisprosessin seuraavalle kolmelle vuodelle.

Ylimpään johtoon haetaan nyt vahvistusta

Haluamme nyt kehittää e-villen talous-, tietojohtamista ja johtamisjärjestelmiä uudelle tasolle. Nyt on tullut aika aktivoida ammattimainen hallitus e-ville distribution Oy:lle toimitusjohtajan ja johtoryhmän työn tueksi.

Haemme kahta kokenutta hallituksen jäsentä työskentelemään Villen johtamaan hallitukseen mm. alla olevien tehtävien pariin:

 • Yrityksen kannattavan kasvun toteuttaminen ja kehittäminen, sekä työskentely esim. mahdollisten yrityskauppojen ja investointien saralla.
 • Strategian laadinta, seuranta ja päivittäminen.
 • Toimitusjohtajan ja johtoryhmän työn tukeminen ja johtaminen.
 • E-villen vuosikellon laadinta ja seuranta, ml. kehitysprojektit, budjetit ja muut KPI:t.

Uudella hallituksen jäsenellä tulee olla kykyä ymmärtää toimialan keskeiset talousluvut ja tavoitemittarit, sekä näyttöä strategisesta johtamisesta. Arvostamme myös ymmärrystä johtamisjärjestelmien mallien rakentamisesta ja toteuttamisesta.

Talous- ja verkkokauppaosaamista hallitukseen

Uusista hallituksen jäsenistä vähintään toisella tulisi olla vahva verkkokauppa- tai digimarkkinointihistoria. Vähintään toisella jäsenellä tulisi olla vahva talous- tai rahoitustausta, ymmärtää investointeihin, yrityskauppoihin ja kannattavuuteen liittyvät oleelliset asiat.

Hakemillamme hallituksen jäsenillä tulee olla kokemusta esim:

 • Työskentelystä useamman yrityksen hallituksessa.
 • Näyttöä strategisesta johtamisesta.
 • Toimialakokemusta verkko-, vähittäis- ja/tai B2B-tukkukaupasta.

Uuden hallituksen toiminta alkaa Q3 aikana ja hallitus kokoontuu keskimäärin kerran kuussa. Kokoukset järjestetään etänä tai Mäntsälässä.

E-villellä tarjoamme sinulle:

 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan kansainvälisen kasvuyrityksen hallitustyöskentelyä ja luomaan vakaata paikkaa markkinoilla.
 • Energisen ja motivoituneen tiimin ja omistajan tuen.
 • Platformin tuoda esille ja toteuttaa omia ideoita, sekä jakaa aikaisempia kokemuksia.
 • Mahdollisuuden oppia e-Commercesta ja kansainvälisestä kaupasta (Kiina + Pohjoismaat)

Voisitko sinä tai joku tuttavasi sopia e-villen hallitukseen? Vinkkaa eteenpäin tai tartu tilaisuuteen ja hae nyt kumppanimme kevennetyn hakuprosessimme kautta niin keskustellaan tarkemmin tilanteestasi ja e-villen tarjoamista haasteista.

Kiinnostuitko? Hae tästä!