Uusia huikeita tuotteita ropisee kauppaamme hurjaan tahtiin, poimimme tänne kuitenkin kuusi tämän hetken kaikista siisteintä nykyteknologian tuotosta! 

Anycubic I3 MEGA Ultrabase 3D-tulostin
Anycubic I3 MEGA Ultrabase 3D-tulostin

Anycubic I3 MEGA on Prusa i3 -pohjainen, näppärä valmiiksi kasattu 3D-tulostin. Tulostin on miltei välittömästi käyttövalmis sellaisenaan ja sen voi myös kytkeä tietokoneeseen käyttöjärjestelmästä riippumatta. Tuotteen mukana toimitetaan ajurit ja ohjelmisto niin Windowsille kuin Macillekin.

+Valmiiksi kasattu
+Toimii koneessa kuin koneessa (mac / windows)
+Sisältää kaiken tarvittavan
+Kosketusnäytöllinen
+Helppo käyttöliittymä

Voit lukea lisää tästä mainiosta 3D printteristä tuotepäällikön blogikirjoituksesta.

Jos suurikokoiset 3D tulostimet eivät innosta, muistathan että nykyisin on mahdollista tulostaa myös kynällä! Valikoimastamme löytyy jopa kolme näppärää kynää joilla voit luoda huimia 3D tuotoksia

PiMAX 4K UHD VR lasit PC:lle
PiMAX 4K UHD VR lasit PC:lle

PiMAX 4K UHD VR lasit on virtuaalitodellisuuslasien viimeisintä huutoa! PiMAX valittiin 2016 CES Aasia tapahtuman parhaaksi VR tuotteeksi. PiMAX P1 on maailman ensimmäinen 806 PPI 4K UltraHD resoluution omaava VR headset ja kuvanlaatu on siis jopa tarkempi kuin Oculus Riftissä tai HTC Vivessä. Laseilla voit pelata VR yhteensopivia pelejä ja katsoa 3D elokuvia paremmalla kuvalla kuin koskaan ennen. PiMAXissa on laaja, jopa 110 asteen näköalue, kaksi äärimmäisen nopeaa vain 18ms viiveellä toimivaa 1000Hz gyroskooppia. Tuotteen mukana tulee myös yhteensopivat kuulokkeet, jotka voit kuitenkin irrottaa käyttääksesi omia kuulokkeita

+Hinta-laatusuhde
+806 PPI 4K UltraHD resoluutio
+Oma PiPlay sovellus
+Suoraan yhteensopivat Steam VR ja Oculus SDK 0.8 ohjelmien kanssa
+110 asteen näköalue
+Automaattinen kirkkaudensäätö/huurteenesto/sinivalon vähennystoiminto
+Mukanatulevat kuulokkeet

NOLO CV1 VR ohjaimet ja sijainnin seuranta setti
NOLO CV1 VR ohjaimet ja sijainnin seuranta setti

NOLO VR on Kickstarterissa alkunsa saanut projekti Steam VR-pelien tuomiseksi mobiili VR-laseihin. NOLO CV1 on huomattavasti HTC Viven tai Oculuksen kaltaisen VR-settien hintaa halvempi. NOLO VR sopii monille eri VR headseteille. Mobiilin lisäksi NOLO CV1 on myös erinomainen kumppani vaikkapa PiMAX PC VR-laseille tai OSVR laseille. SteamVR sovelluksia käytettäessä tietokoneen näkymä streamataan RiftCat / VRidge (Android) tai TrinusVR (iOS) sovelluksella puhelimeen. Tällöin NOLO VR laitteisto hoitaa sijainnin ja käsien seurannan kun taas puhelin toimii pään liikkeitä seuraavana sensorina ja tietysti VR-lasien kuvaruutuna.

 

Vectorgear projisoiva LED-valosauva
Vectorgear projisoiva LED-valosauva

Vectorgear projisoiva LED-valosauva vie yölliset valokuvat aivan uudelle tasolle. Ohjelmoitava valaisin antaa mahdollisuuden uudenlaisiin luovan ilmaisun muotoihin sauvan tuottamien ympyrän- tai muunlaisten valokuvioiden ansiosta. Valosauvan ohjelmointi tapahtuu syöttämällä sille haluttu, esivalmisteltu kuva MicroSD-kortilla, jonka jälkeen sauvan oma ohjauspiiri tulkitsee kuvan LED-valaisimen ajastetuksi ohjelmaksi. Tämän jälkeen valitaan pitkä valotusaika kamerasta ja lähdetään liikuttamaan sauvaa kameran edessä. Sauva ”piirtää” halutun kuvan ilmaan kun kameran suljin on auki. Lopputuloksena on upea, ilmassa leijuva valokuvio.

Syma X20-S nanokopteri gyro-ohjaimella
Syma X20-S nanokopteri gyro-ohjaimella

Syma X20-S nanokopteri yhden käden Gravity Sensor -ohjaimella. Ohjain perustuu gyroskooppeihin, jolla ohjauskäden liike muutetaan nelikopterin ohjauskäskyiksi.
Nanokopteri on pienikokoinen ja sopii ensisijaisesti sisätiloissa lentelyyn. Gyro-ohjaus on niin intuitiivinen että kaikki lapsista mummoihin oppivat lentämään kopteria silmänkäänteessä.

+Gyro-ohjain
+Helppokäyttöinen
+Pieni ja näppärä
+Ei hinnalla pilattu

Muistathan katsoa myös tuotteen esittelyvideon:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=lCCLugHV6XM[/embedyt]

ZY Smooth Q gimbaali älypuhelimelle / action-kameralle
ZY Smooth Q gimbaali älypuhelimelle / action-kameralle

ZY Smooth Q gimbaalin avulla voit nostaa videosi täysin uudelle tasolle! 3-akselinen moottoroitu älygimbaali pitää huolen siitä, että puhelimen tai action kameran kuva pysyy aina ammattimaisen tasaisena, vaikka kuvaaja liikkuisi jatkuvasti.

+Sopii älypuhelimelle sekä action kameralle
+Sovelluksen avulla helppokäyttöinen sulkimen ja zoomin ohjaus
+Sovellus sisältää kasvojentunnistus- ja objektinseurantatoiminnot
+Iso ja tehokas akku
+Paino vain 440g

Tämä lista on kuitenkin vain murto-osa valikoimamme hienouksista, kannattaa siis pitää silmällä uutuuksiamme, ei koskaan tiedä mitä nykytiede kehittää seuraavaksi. 😉