Lähetimme AV Plus lehdelle testiin WiFi peruutuskameran, jonka avulla pystyt seuraamaan pakittamista langattomasti suoraan Android tai iOS puhelimen näytöltä. Kokosimme tähän blogiin jutusta muutaman pääpointin. 

wifiperuutusk

WiFi peruutuskameran asennus

”Kameran ja lähettimen asennus on kohtalaisen helppoa. Kamera kiinnitetään auton (tai asuntovaunun) taakse esimerkiksi rekisterikilven yläpuolelle. Kamera kytketään lähetinyksikköön yhdellä kaapelilla, joka vaatii tiiviin läpiviennin. Lähetinyksikön luvataan olevan vesitiivis, mutta suosittelemme silti sen asennusta auton sisäpuolelle. Lähettimelle tarvitaan vain virta ja maadoitus. Virran voi ottaa vaikka takavaloilta. Lähettimen virtajohdot ovat todella ohuet ja lankamaiset, ja tämä vaikeuttaa kytkentää.”

Peruutuskamera Android ja iOS -puhelimelle

”Älylaitteeseen asennetaan ensin WIFIAV-niminen sovellus (saatavilla Android- ja iOS-versiot), ja sitten kytketään wifi päälle. Jos kameralle ja lähettimelle tulee virta, pitäisi lähetin näkyä pian älylaitteen wifi-verkkolistauksessa. Lopuksi lähetin liitetään wifi-verkkoon ja käynnistetään sovellus, minkä jälkeen kameran kuva ilmestyykin pian älylaitteen näytölle.”

WiFi peruutuskameran testi

”Kuvan laatu ei ole kovin hyvä mutta riittävä tähän käyttöön. Kameran näköalue on kohtalaisen laaja ilman kuvan vääristymistä. Kamerassa ei ole pimeäajoon infrapunaledejä, mutta sen herkkyys on melko hyvä ja peruutusvalot avustavat.”

Lue koko juttu ja katso testivideo täältä.