Harmittaako sinua, kun Wifi-signaali on heikko ja yhteys meinaa pätkiä? Mietitkö miten laajentaa wifin kuuluvuutta? Haluaistko laajentaa verkon kuuluvuutta myös pihalle, parvekkeelle, terassille, ulkorakennukseen tai toiseen kerrokseen?

Onneksi e-villen Wifi signaalinvahvistin on ratkaisu näihin kaikkiin kysymyksiin. Wlan verkon laajennus/Langattoman verkon laajennus on todella helppoa tällä pienellä vahvistimella pistorasiaan. Wlanin kantomatka tulee moninkertaistumaan todella helposti ja edullisesti… MUTTA ei tässä vielä kaikki…!

Noilla sanoilla tätä kaupattaisiin varmaankin ostostv:ssä, mutta kaikki tuo oli kylläkin totta.

wifi kädessä

Signaalinvahvistin kytketään suoraan pistorasiaan, joten virran loppumisesta esimerkiksi akkujen tai paristojen takia ei tarvitse murehtia.

Wifi-vahvistin on näppärä tuote myös lomamatkalle, sillä monesti hotellissa ei ole riittävästi panostettu wifi-verkon kuuluvuuteen. Kytket vahvistimen vain hotellihuoneen pistorasiaan ja pian nautitkin täydestä kuuluvuudesta eikä sinulla ole enää ongelmia nettiin pääsyn kanssa. Pienen koon ansiosta ei tämä juurikaan vie tilaa edes matkalaukussa.

Vaihtoehtoisesti voit luoda ethernet-kaapelin avulla langattoman verkon jos sinulla ei ole muuten käytössä langatontaverkkoa.

Wifi signaalinvahvistin on saanut reilusti arvosteluja e-villen sivuilla (n. 50 kpl) ja kokonaisarvosana on tällä hetkellä 4/5.

Tässä arvosteluista muutama:

Erinomainen laite. Voimistaa todella signaalin talon joka soppeen ja uloskin. – Kari K.

Tehokas laite, nyt kaikissa huoneissa erinomainen signaali, ja laitteet toimivat ilman katkoja. – Timo J.

Lisäsi huomattavasti WiFin kantoaluetta, nyt saa jo surffattua ulkonakin ei tarvitse aina istua sisällä muutaman metrin päässä modeemista. – Tuominen M.

Katso tästä muut tuotearvostelut

Mitä pakkauksessa tulee mukana?

Paketin mukana toimitetaan kaikki tarpeellinen:

 • Langattoman verkon vahvistin
 • Ethernet -kaapeli
 • Kattava ohjekirja hyvillä kuvilla (englanninkielinen)

paketinsisältö

Katso tästä tuotetiedot.

Wifi signaalinvahvistimen asennusohjeet:

Asentaminen on hyvin nopeaa pienen perehtymisen jälkeen ja itse asennuksessa menee alle viisi minuuttia. Tein asennuksesta Youtube -videon ja kirjoitin lyhyet ohjeet videon alle, sillä osalla asiakkaista on ollut ongelmia asentamisessa. Toivottovasti näiden ohjeiden jälkeen asentaminen olisi vaivatonta ja onnistuisi ongelmitta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FHNOJ9XxVgM&feature=youtu.be]

 

 • Yhdistä tietokone Wifi repeater -verkkoon.
 • Windows kysyy haluatko asentaa verkon, klikkaa yhdistä ilman asennusta.
 • Mene osoitteeseen 192.168.10.1
 • Kirjaudu sisään: käyttäjätunnus = admin, salasana = admin
 • Klikkaa ”Repeater” painiketta
 • Valitse listalta langatonverkko, jonka haluat laajentaa.
 • Syötä haluamasi verkon nimi tai käytä oletuksena olevaa Wifi repeater nimeä.
 • HUOM. Käytä vanhaa laajennettavan verkon salasanaa (älä siis aseta uutta salasanaa).
 • Paina ”Apply”
 • Odota hetki ja voit yhdistää uuteen, laajennettuun verkkoon.

Jos asennuksessa meni jokin pieleen voit resetoida/nollata vahvistimen asetukset painamalla laitteen kyljessä olevaa pientä painiketta pohjassa n. 10 sekunnin ajan.

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä tuotteesta tai ongelmia asentamisen yhteydessä niin jätä ihmeessä kommenttia tai lähetä sähköpostia! Autamme mielellämme : )

Klikkaa tästä itsesi tuotesivulle.

– Jarkko

[email protected]