LED-valonauha on mielettömän edullinen tapa piristää kodin ilmettä. Kävin läpi tätä kirjoitusta varten 5m LED-valonauhan kuvia, joita asiakkaamme ovat ottaneet ja valitsin näistä parhaat tähän kirjoitukseen.

Pääset selaamaan e-villen valonauhoja tästä.

1. TV:n LED taustavalonauha

Valonauha
LED-valonauha tekee TV:n katsomisesta astetta siistimpää!

Jokainen, joka haluaa oikeasti nauttia elokuvista tai peleistä, tekee sen pimeässä. Ympäröivät valot pilaavat herkästi tunnelman, kun mustasta näytöstä heijastuu oma klyyvari. Pimeässä TV:n katsominen kuitenkin rasittaa herkästi silmiä. LED-taustavalonauhan voi asettaa kätevästi TV:n taakse. Väriä vaihtamalla voit luoda leffa- tai peli-iltaan ihan eri tavalla tunnelmaa ja taustavalon ansiosta silmät eivät rasitu yhtä pahasti edes 6 tunnin änärimaratonin aikana. Nauha saa vieläpä virtansa USB-portista, jolloin se sammuu itsestään, kun TV on pois päältä ja käynnistyy seuraavaa sessiota varten.

2. LED-valonauhan asennus olohuoneeseen

Takka led
Olohuoneessa vietetään suhteessa makuuhuoneen jälkeen eniten aikaa, mutta olohuone voi olla todella tylsän näköinen. Huonetta saa helposti piristettyä ilman suurta sijoitusta valonauhan avulla. Voit esimerkiksi vetää valonauhaa katon rajaan, jolloin nauha kirkastaa helposti muuten tylsää huonetta tai tuo esiin makeita yksityiskohtia.

Yllä Sakarin taustavalaistu takka.

3. Taustavalaistu peli/työpöytä

Tyopoyta

26″ näyttö ja Alienwaren uusi peliläppäri tuntuvat jotenkin tuhnuilta tavallisen pöytälampun valossa. Tähän saa hetkessä muutoksen 5 metrin valonauhalla, jonka voi kiertää kulkemaan esimerkiksi pöydän takana. Taustavalon saa helposti asennettua vaikkapa pöydän taakse, eikä asennuksessa tarvitse olla kovin kummoinen remonttireiska: Riittää, että teippaat valonauhan pöydän taakse sopiviin kohtiin ja varmistat, että nauha saa virran joko verkkovirrasta tai USB-portin kautta.

Yllä asiakkaamme Antonyn esimerkki 5m valonauhan kanssa.

4. Lisävalo keittiöön

Keittio

Olen itse innokas laittamaan ruokaa, mutta ainakin omassa keittiössäni olevien kaappien alle ei meinaa tulla luonnostaan riittävästi valoa. LED-valonauhan avulla saa keittiöstä tosi makean näköisen ja lisäksi nauha antaa paljon kaivattua lisävaloa kokkailuhommiin.

Yllä Vilin asentama valaistus keittiöön.

5. LED-pihavalo terassille tai rantasaunalle

Kesä tekee tuloaan ja mikä onkaan parempaa kuin kesäilta terassilla. Kuitenkin näin keväällä vielä ja etenkin elokuussa, kun olisi vihdoin lämmintä, käy terassi herkästi hämäräksi jo 10-11 aikaan illasta. Vedenkestävän LED-valonauhan avulla voit nauttia terassista esimerkiksi saunan jälkeen ilman, että sinun tarvitsee asentaa satoja tai tuhansia euroja maksavia valoja. Valonauhalla terassille saa pimeässäkin tunnelmaa ja väriä voi vaihtaa usean eri värin väliltä aina valkoisesta valosta sähkönsiniseen.

Valonauha kestää lisäksi jopa 20 asteen pakkasta, joten voit käyttää valoa jopa talven läpi tai vähintään alkutalveen asti, mikäli asut pohjoisemmassa.

Katso LED-valonauhat ja muut sisustusvalot e-villessä täältä.


Mihin sinä käyttäisit valonauhaa? Jäikö jotain mainitsematta? Kerro kommenteissa.

Terveisin

Tuomo