Nyt on taas se aika vuodesta, kun pitää ruveta miettimään syksyn valaistusta. Kuinka saada tunnelmaa pihalle tai parvekkeelle. Tässä artikkelissa käydään läpi, kuinka LED-liekkivalo voi aiheuttaa hämmennystä tietyissä paikoissa.

Ronski ja peloton markkinointiheppumme Antti Matikainen, joka mm. viiletteli sähköpotkulaudalla autojen seassa ympäri Shenzhenin katuja, päätti testata skandinaaveille tarkoitettua, tunnelmallista LED-liekkivaloa. Ainoa ongelma oli se, että hän asuu ja tekee töitä Bangkokin metropolissa.

LED-liekkivalo testiin parvekkeelle

Hyvästä ideasta inspiroituneena, hän päätti asentaa lampun 12. kerroksen parvekkeelle Bangokin keskustassa. Tai ainakin sinä hetkenä se oli hyvä idea. Nimittäin rakennuksen vartijan koppi on nimittäin juuri parvekkeen alapuolella…

Asennuksesta ehti kulua alle 20 minuuttia, kunnes vartija juoksi hädissään huoneeseen sisälle ja kysyi kovaan ääneen: ”onko täällä tulipalo?!”

Kävi ilmi, että vartija oli yllättäen huomannut liekki-ilmiön parvekkeella, koska hänen vartijankoppinsa on juuri parvekkeen alapuolella. Vartija kutsui melkein poliisin sekä palokunnan paikalle ja siitähän olisi seurannut koko kerrostalon evakuoiminen. Onneksi hän päätti kuitenkin tarkistaa tilanteen ensin itse.

Asennuksesta ehti kulua alle 20 minuuttia, kunnes vartija juoksi hädissään huoneeseen sisälle ja kysyi kovaan ääneen: ”Onko täällä tulipalo?!”

Jos itse olisit samassa tilanteessa ja sinulla olisi LED-liekkilamppu, niin mihin itse olisit sen asentanut? Kyllä tuollaisessa asunnossa parveke on se oikea paikka. Ja se näkyy kauas! Antti asuu todella vilkkaiden teiden lähettyvillä, jossa on Bangkokin tapaan AINA ruuhkaa, joten lamppu on hypännyt ainakin miljoonien bangkokilaisten silmille.

Videotodiste suoraan parvekkeelta:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=GuyhcnSqrDM[/embedyt]

”Se on vain minun uusi lamppu… liekkilamppu. Ei mitään hätää.”

Antti rauhoitti tilannetta ja yritti viestiä vartijalle rajallisilla thai-kielentaidoillaan, että ”Se on vain minun uusi lamppu… liekkilamppu. Ei mitään hätää.” Vartija ei aluksi ymmärtänyt mistä oli kyse, joten Antti näytti liekkivalon vartijalle ja hänen hätääntyminen alkoikin muuttua pikkuhiljaa ihmetykseksi ja hetken kuluttua vartijallekin alkoi tulla hymy takaisin huulille. Vartija siitä sitten löntysti takaisin vartijankoppiinsa päätään pudistaen.

Oletko saanut kuulla liekkivalosta?

Saimme toimistolla kohtalaisen railakkaan naurutuokion, kun kuulimme tapahtuneesta. Mietimme samaan hengenvetoon, että minkähänlaisia tilanteita asiakkaamme ovat saaneet lampun myötä. Kerro siis meille, minkälaisia reaktioita sinä olet saanut läheisiltä / naapureilta vastaavanlaisista tuotteista?

Saatavilla E14- & E27 -kannoilla
Saatavilla E14- & E27 -kannoilla
Hyvä tunnelman luoja
Hyvä tunnelman luoja
Kestää katettuna ulkona jopa -40°C
Kestää katettuna ulkona jopa -40°C

Normaalissa käytössähän lampun pitäisi tuoda mukavaa hehkua grilli-iltoihin, valaista romanttista illallista tai mökkitietä. Hauskaa olisi kuulla, jos jonkun naapuri saa kunnolla aihetta pillastua tai yllättyneet lapset luulevat takapihan palavan tai jotakin muuta jännittävää.

Katso tuotetiimimme kuvaama esittelyvideo tuotteesta, joka on hieman parempaa laatua kuin Antin kuvaama sönköttävä sähellys.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YP1h4t5RCk4[/embedyt]

LED-liekkivaloa voit ”polttaa” ulkona myös talvella, koska sen pakkasenkesto on jopa -40°C! Jos et halua valon vilkkuvan kokoaikaa, voit valokytkimestä nopeasti näpäyttämällä laittaa sen himmenemään tai palamaan jatkuvasti.

LED-liekkivaloa hommaamassa?

Elävä liekkilamppu on erittäin suosittu, eikä suotta. Onhan kyseessä todella siisti valaisin & tunnelman luoja. Se on myös todella edullinen!

Lampun hinta on vain 9,95€!

Tämä polttimo ei ole valikoimamme ainoa liekkilamppu, vaan verkkokaupassamme on laaja valikoima erilaisia ja erittäin suosittuja liekehtiviä valoja tuomaan tunnelmaa. Tutustu valikoimaan ja hommaa asuntoosi / pihapiiriisi sopiva liekkilamppu. Alla muutama esimerkki:

Retromainen lyhty liekillä ja tavallisella valolla
Retromainen lyhty liekillä ja tavallisella valolla
Liekkilamppu pihaan aurinkokennolla
Liekkilamppu pihaan aurinkokennolla
Roikotettava malli aurinkopaneelilla
Roikotettava malli aurinkopaneelilla
Bluetooth -kaiutin liekkivalolla
Bluetooth -kaiutin liekkivalolla
Ilmankostutin liekkivalolla, vautsi!
Ilmankostutin liekkivalolla, vautsi!
Seinään tai maahan kiinnitettävä
Seinään tai maahan kiinnitettävä

Katso kaikki LED-liekkivalot verkkokaupan puolelta!

Tunnelmallisia hetkiä,
e-villen tiimi