Oukitel K10000 pääsi tuotetestiin vloggaaja Vesa Luhtalan YouTube videolle ”Weskun kanssa mettällä 6/16”. Puhelin pääsi kestävyystestiin mehtäreissulle. Koostimme tähän blogiin parhaat palat Weskun testistä.

Maailman paras akkukesto?

”Katotaan, jos tää toimii. Ainakin tällä hetkellä piirtää viivaa ja näyttää siltä, että koiralla on ainakin jotakin hajuja tuolla”

Vesa käyttää koiratutkaa puhelimessa, joten näytön on oltava päällä kokoajan. “Koko päivän sa pitää näyttöä päällä, eikä vie puoliakaan akusta.”

Oukitel K10000 tukeva teräsrunko ja näyttö saa kehuja. ”Tosi selkeä, hyvä näyttö, helppo oli laittaa ohjelmat, Android 6.0 käyttöjärjestelmällä.”

Kuvanlaatuun valokuvissa, ja videolla Vesa on ollut tyytyväinen. Noin 3 tunnin metsäreissulla, näyttöä ja koiratutkaa jatkuvasti päällä pitäen, puhelin kerkesi kuluttaa vain 15% akustaan.

Vesa mukaan Oukitel K10000 on normaalia älypuhelinta raskaampi, mutta silti kevyempi vaihtoehto aikaisemmin kantamilleen useammalle laitteelle, jotka Oukitel K10000 nyt korvaa. Koiramies pitää puhelinta käsivarsikotelossa, jossa “puhelin ei tunnu miltään”.

Katso koko testi

https://www.youtube.com/watch?v=8gXi-SRw9IQ

“Voin suositella mehtämiehille.”

Oukitel K10000 löydät verkkokaupastamme.