pelituolipiirros

Nykyihminen istuu, istuu ja istuu

Tuoli, tuo äärimmäisen yksinkertainen keksintö, on mukana suuressa osassa elämäämme nykypäivänä. Istumme usein työpaikalla noin 5-7 tuntia ja sitten vielä 1-4 tuntia kotona sosiaalisen median, TV:n tai pelien parissa. 10 tuntia istumista lähes joka päivä, ei siis nykypäivänä oikeastaan ole edes harvinaista. Koska vietämme hurjan määrän elämästämme istuen, korostuu tuolin merkitys suuresti terveytemme kannalta. Erityisesti selän kuntoon tuolilla voi olla valtavia vaikutuksia. Huono tuoli on epämukava, pilaa ryhdin, aiheuttaa selkä- ja nivelkipuja ja siinä on vaikea keskittyä. Pelituoli on suunniteltu nimenomaan heille, jotka istuvat pitkiä aikoja.

Auton kuppipenkkien inspiroimaa – Pelituoli tarjoaa huippuluokan ergonomiaa

Tapahtui istuminen sitten pelien tai toimistotöiden äärellä, pelituolit tarjoavat usein huippuluokan ergonomiaa verrattuna tavalliseen edulliseen toimistotuoliin. Pelituoleissa kuten esimerkiksi Hydra Fury -tuolissa, on usein mukana ristiselän ja niskan tukityynyt, joiden sijainti on säädettävissä. Tuoli on muotoiltu urheiluauton penkin mukaan ja metallinen putkirunko sen sisällä vastaakin käytännössä lähes kokonaan auton sporttipenkkiä. Penkin runkoa ei kuitenkaan ole valittu vain ulkonäön takia. Autoihin suunnitellut urheiluistuimet tarjoavat lyömätöntä tukea käytännössä lähes joka suunnassa. Toimistotuolikäyttöön on sitten tehty omat jalostuksensa, kuten pehmeä istuin ja selkänoja, sekä lisätty kaikki oleellinen kuten käsinojat, korkeussäätö ja aiemmin mainitut tukityynyt.

Pelituolin runko ja käsinoja
Pelituoleissa on usein runko, joka vastaa auton urheiluistuinta ja säätöjä on tavallista tuolia enemmän.

Pelituolissa tavallista toimistotuolia enemmän säätöjä

Pelituoli tarjoaa mukavuuden ja ergonomian lisäksi laajempia säätömahdollisuuksia kuin tavallinen toimistotuoli. Esimerkiksi Hydra Fury ja Hydra Void -pelituolien käsinojissa on korkeussäädön lisäksi myös sivuttaiskulmansäätö. Molempien tuolien selkänoja, kuten myös FL-Esports -pelituolin selkänoja on lukittavissa mihin tahansa asentoon ja sen saa kallistettua jopa lähes makuuasentoon asti. Mikäli haluat huolehtia selästäsi, haluat extramukavuutta ja tietysti tyylikkään näköisen tuolin on pelituoli järkevä valinta toimistotuoliksi tai kotiin kumppaniksi pelien ja somen pariin.

Psst.  Hydra Core on muuten myös Suomen halvin pelituoli! 🙂

Yhteenveto

Pelituoli tarjoaa enemmän säätöjä kuin useimmat toimistotuolit. Lisäksi pelituoli on myös ergonomisempi valinta, sillä se on suunniteltu pitkiä aikoja tietokoneella istuville. Auton urheiluistuimista inspiraationsa saanut design ja runko tekevät tuolista erittäin tukevan.

  • Ergonominen
  • Paljon säätöjä
  • Tukeva
  • Laadukkaat materiaalit
  • Kuppipenkkimäinen design