Syksy on lähtenyt rivakasti käyntiin e-villellä synttärihulinoiden ja muiden markkinointitemppujen ohella myös ihan konkreettisesti. Valmistautuminen kasvaviin tavaravirtoihin ja nopeiden toimitusten varmistaminen on otettava tosissaan. Kerron tässä blogikirjoituksessa vähän kuulumisiamme täältä Mäntsälän ”Suomi-varastolta”.

e-villen Suomi-varastolla ja myymälässä työskentelee jo kymmenkunta työntekijää

Suomi-varaston tilausmäärät on kasvaneet viime vuodesta 2-3 kertaisesti ja samaan aikaan B2B-myyjät ovat tehneet paljon kauppaa. Tämä on lisännyt positiivisesti tilan ja työntekijöiden tarvetta ja tällä hetkellä huoltotiimi ja myymälä mukaan luettuna Mäntsälässä työskenteleekin yhteensä n. kymmenen hengen porukka. Kaikki työntekijät ovat alansa vahvoja osaajia.

Mäntsälän asiakaspalvelu- ja huoltotiimiläisiä kuvassa. Vas. Toni, Olli, Velkku, Ville J ja Ville M
Mäntsälän asiakaspalvelu- ja huoltotiimiläisiä kuvassa. Vas. Toni, Olli, Velkku, Ville J ja Ville M.

Riittävän kokoisella tiimillä pystymme purkamaan rekat, lentorahdit, keräämään ja pakkaamaan lähetykset, sekä vastaamaan nopeasti kasvaviin tilausmääriin työskentelemällä tarvittaessa myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Näin saamme tilaukset nopeasti lähetettyä asiakkaille. Mikäli tuotteilla ja tilauksilla on kova kiire, suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Matkahuollon. Matkahuoltoon toimitamme aamuyöstä varastolla kerätyt ja pakatut paketit yleensä jo aamuyhdeksän aikaan. Paketit lähtevät näin eteenpäin heti ensimmäisessä linja-autossa eri puolille Suomea. Matkahuollon toimitustapaa käyttämällä paketti on usein noudettavissa vielä samana päivänä Matkahuollon pakettipisteessä.

– Tässä yhteydessä haluamme antaa erityiskiitokset kaikille bussinkuljettajille, joiden kanssa yhteistyö on sujunut mallikkaasti. Bussien kyytiin lastattavia paketteja on ollut välillä isojakin määriä, mikä kiireisten aikataulujen lomassa vaatii reipasta asennetta, ja vähän hartiavoimiakin.

Konttia purkamassa Janne, Velkku ja apurina Velkun poika, Markku.

Varaston neliöt tehokäyttöön kuormalavahyllyillä

Suomivarastolla on nyt todella hyvät tilat tehokkaaseen toimintaan. Lisätehoja saatiin asentamalla kuormalavahyllyt ja hankkimalla ”pinkkari” lavojen nostamiseen. Kuormalavahyllyille nostellaan kaikki pakkausmateriaali, sekä muut tavarat joita tarvitaan vain silloin tällöin esim. e-villen markkinateltta tai vaikkapa ylimääräiset varastohyllyt. Kuormalavahyllyillä saadaan lisätilaa huoltotiimille ja siten myös entistäkin parempaa huoltopalvelua.

Varastolle tuli lisätilaa asennettuamme isompia tavaroita varten kuormalavahyllyt

piccc

piccccc

e-villen omat tuotteet käyttöön myös e-villen omalle varastolle

Varastolle ja myymälään asennettiin huoltomiesten toimesta e-villen oma valvontakamerajärjestelmä.

Asennus sujui noin puolessa tunnissa ja olisi mennyt nopeamminkin, mikäli kaikkien kameroiden vieressä olisi ollut heti sähköä saatavilla. Alkuun vedettiin muutamalle kameralle roikalla sähkö väliaikaisesti, kunnes sähkömies Tare ehti vetämään piuhat perille asti. Kamerasettejä on saatavilla myös e-villen myymälästä Mäntsälän linja-autoasemalta (Yhdystie 1, 04600 MÄNTSÄLÄ, avoinna ark. klo 9.30-17). Myymälässä voi samalla tarkistaa millaista laatua kamera kuvaa.

Mukavaa alkavaa syksyä kaikille!

 

Velkku & Mäntsälän tiimi
P.s. laita viestiä, mikäli osa-aikainen varastotyö voisi kiinnostaa tiimissämme, tai voisit olla avuksi huolto- ja asiakaspalvelutiimissämme. Enään ei tarvitse lähteä Kiinaan asti päästäkseen meille töihin :).