m

Kesä on taas täällä ja kohta on aika lähteä kesämökeille rentoutumaan. Teimme pakkaamisen helpoksi ja listasimme must-tarvikkeet, joiden ansiosta mökkikesäsi on entistä onnistuneempi.

Matkaviihdykettä

Kaikki tiedämme, kuinka rentouttavia ovat jatkuvat takapenkkiläisten kyselyt matkan edistymisestä. Miksipä et siis hankkisi muksuille matkan ajaksi viihdykettä, jotta voit itse täysillä keskittyä ajamiseen? Ja mikäpä sen parempi viihdyttäjä kuin autonäyttö USB-portilla ja muistikorttipaikalla, johon saat suosituimmat piirretyt pyörimään automatkan ratoksi.

Eroon ininästä

Mökkireissulla voi törmätä toisenlaisiinkin inisijöihin, nimittäin kaikkien rakastamiin ystäviimme hyttysiin. No, ihan niin paljoa niistä ei kukaan pidä, etteikö niitä haluaisi pitää visusti talon ulkopuolella. Mökin (ja miksei myös kodinkin) ovet ja ikkunat kannattaa suojata magneettisilla hyttysverkoilla, jotka pysyvät tiiviisti kiinni eivätkä lepata tuulessa. Magneettinen oviverho on myös tyylikkäämpi kuin perinteiset hyttysverhot. Tästä pääset tutustumaan kaikkiin hyttysten karkoitus -tuotteisiimme.

Vene vesille

Vaatiiko mökkilaituriin parkkeerattu jahtisi talven jäljiltä tuunausta? Ovatko kelluntaliivit jääneet pieneksi? e-villeltä löydät myös veneily-kategorian

fishing-1572408_1280

Matoa onkeen

Kun vene on saatu vesille, on seuraava ohjelmanumero uistella menemään. Illallisen saat koukutettua asianmukaisilla kalastusvälineillä. Kalareissun lomassa voit myös pitää mökkinaapurustoa huomaamattomasti silmällä mini-kiikareilla.

Lepäile

Lomalla tärkeintä on päästä rentoutumaan ja löhöämään. Kukaan ei voi väittää, etteikö kunnon riippumatto olisi siihen ehdottomasti paras väline! Hyttysverkollisen, XL-kokoisen riippumaton kanssa ei tarvitse kärsiä ötököistä eikä ahtaudesta ja voi täysillä keskittyä rentoutumiseen. Lastenkaan ei tarvitse odottaa vuoroaan päästäkseen kiikkumaan, nimittäin kaksi ihmistä mahtuu tähän samanaikaisesti aivan mainiosti.

hammock-425773_1280

Harrasta

Suomen kesä on parasta aikaa harrastaa! Mökkeilyn ohella onkin mukavaa käydä vaikka telttaretkellä. Kunnon retkeilyyn tarvitaan kuitenkin kunnon välineet, ja niihin pääset tutustumaan täältä. Jos aikaa jää vielä liikunnalle, voit ottaa ilmatäytettävän suppiladan allesi ja suunnata järven selälle. Mikäli urheilu tuntuu liian rankalta mutta vedessä lilluminen vaikuttaa hyvältä idealta, ota allesi makea Donitsi-uimarengas, joka kannattelee isommankin kokoisen nautiskelijan. Äläkä unohda ison Donitsin pikku-apureita, joiden avulla saat hellejuomasi turvallisesti mukaan vesille!

Pysy perillä maailman menosta

Välillä liika eristäytyminenkin voi ahdistaa, ja silloin on kiva päästä perille maailman menosta. Kannettavan matkaradion voit ottaa mukaan vaikka mustikkametsään karhuja karkoittamaan. Jos radion tarjonta alkaa kypsyttämään tai mieleiset radiotaajuudet eivät uloitu metsän siimekseen, tukee soitin onneksi myös mp3-tiedostoja ja voit jatkaa mielimusiikkisi kuuntelua vaivatta.

Valoa ja virtaa kansalle

Loppukesän pimeneviin iltoihin kannattaa huussireissulle ottaa tehokas valo mukaan. Tällä 800 lumenin tehopakkauksella et valaise vain tietäsi vaan myös muun ympäristösi jopa 500 metrin päähän. Kun mökkikausi on ohi, voit heittää valon vaikka auton takakonttiin hätävaraksi ja syksyn seikkailuja odottamaan. Jos vähempikin loiste riittää, voit turvautua pöly- ja vesitiiviiseen retkilamppuun, joka toimii samalla myös 8800mAh-virtapankkina. Tämän loistotuotteen ansiosta pidät mobiililaitteesi hengissä sähköttömälläkään kesämökillä!

Pidä kutsumattomat vieraat loitolla

Kun mökkikausi on lusittu ja on aika palata kaupunkiin, tuntuu helpottavalta jos mökin voi hyvillä mielin jättää tyhjilleen. Starcamin ulkovalvontakameraa voit ohjata sovelluksen avulla mistä vain, milloin vain, ja se valvoo mökkiäsi haukan lailla. Jos WiFiä ei kuitenkaan ole saatavilla, ajaa saman asian myös riistakamera, joka lähettää otoksensa puhelimeesi MMS-viestinä.

cottage-1689224_1280

Mukavaa ja rentouttavaa kesää kaikille e-villen asiakkaille!