Postitamme e-villessä vuosittain n. 80000 pakettia. Pääosa niistä on pieniä muutaman tuotteen lähetyksiä suomalaisille kuluttajille. Käytämme pakkauksiin pääosin monille teistäkin tutuksi tulleita keltaisenoransseja kuplamuovikirjekuoria. Koska tilaamme pakkausmateriaaleja suoraan kiinalaisilta tehtailta suurissa erissä on kirjekuorista maksamamme tukkuhinta erittäin edullinen.

Kuplamuovikirjekuoria e-villen verkkokaupasta nyt alk. 0,25€ / kpl

Suomalaisten ollessa yrittelijästä porukkaa ja aktiivisia paitsi netistä tilaajia, myös netissä myyjiä päätimme lisätä edulliset pakkausmateriaalit myös e-villen valikoimaan. Pienissä 10, 25 tai 50 erissä tilattaessa kuplamuovikirjekuorten paino ei vielä nouse niin suureksi, että tyhjien kuorien lentopostittaminen Suomeen nostaisi hintaa vielä ohi Suomessa varastoja pitävien kilpailijoiden.

Mikäli tapanasi on muistaa läheisiä, kummilapsia, ystäviä tai sukulaisia säännöllisesti joululahja-, syntymäpäivä- tai nimipäiväterveisillä kannattaa tilata lähetysmateriaalit edullisesti e-villestä vähän isommissa erissä. Kuplamuovikuoria myydään 1kpl, 4kpl, 10kpl, 25kpl, 50kpl ja 100 kpl -erissä.

Saatavilla olevien kirjekuorten koot ovat tällä hetkellä

13151-56010

 

Ammattimyyjälle ja verkkokaupalle pakkausmateriaalit Kiinasta laivarahdilla

Pakkausmateriaalitarpeen ollessa jatkuvaa ja volumet isoja kannattaa ottaa yhteys suoraan e-villen tukkumyyntitiimiin. Etenkin isompikokoiset pakkausmateriaalit ja kuplamuovikirjekuoret painavat yllättävän paljon. 50 kpl 24 x 30 cm kuoria painaa jo 2kg. Lentopostin ollessa n. 10€ kg, nousee kirjekuorten yksikköhinta postikulusta johtuen liian korkeaksi. 20 jalkaisen merirahtikontin laivaaminen Suomeen maksaa n. 1500 euroa ja siihen mahtuu kymmeniä tuhansia kirjekuoria. Laivarahti Kiinasta Suomeen kestää n. kuukauden. Vajaat konttilähetykset yleensä vähän pidempään konttien konsolidointityövaiheista johtuen.

Ota yhteys e-villen yritysmyyntiin ja kerro arviosi vuosittaisesta pakkausmateriaalitarpeestasi ja laskemme sinulle hinnan erikseen kuorille ja muulle pakkausmateriaalille, sekä tarjouksen laivarahdille Kiinasta Suomeen. Kirjekuoriin ja pakkausmateriaaleihin on mahdollista saada myös omat logopainatukset tai saatekirjeet / mainoslehtiset etukäteen sisällytettyinä.

[email protected] / [email protected]

 

Ville Majanen

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. uudet alennuskoodit päivitetty – katso tarjoukset!
PPS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä [email protected]