Teetkö kotoa käsin töitä, vai tarvitsetko muuten vain tilaa extra-näytölle? Tämä erittäin näppärä näyttöteline sopii kaikille 17-27 tuumaisille näytöille, joissa on 75mm tai 100mm VESA-liitäntä. Näyttöteline on erittäin kätevä, jos käytät toista näyttöä paljon. Tai vaikkapa pöytäkoneen näyttöä varten.

Itselläni on 24″ Hewlett Packardin näyttö, joka on hyvä lisä kotitoimistoon työkoneen 15.6″ näytön lisäksi.

Voit säätää näyttökorkeutta & -kulmaa miten haluat ja sitä kulloinkin käyttävän ihmisen silmäkorkeudelle, läppärille & näytölle sopivaksi. 

Ei tarvitse enää pelätä, että näyttö tippuu pöydältä.

Ennen oli kirjapino pitämässä näyttöä läppärin näytön päällä ja näin olikin vain ajan kysymys, milloin se olisi tippunut siitä. Nyt ei tipu millään, vaikka pari kertaa olen meinannut kompastua näytön johtoon. Jos olisi tapahtunut ennen näyttötelineen asentamista, olisi minulla nyt entinen näyttö. Ei tarvitse enää pelätä, että näyttö tippuu pöydältä. Telineen ”käsi” on varustettu kaasujousella, joten se pysyy jämäkästi, mihin asentoon ikinä asetat sen.

Varsi liikkuu moneen suuntaan.
Varsi liikkuu moneen suuntaan.
Käy joko 75mm tai 100mm VESA-liitäntään.
Käy joko 75mm tai 100mm VESA-liitäntään.
Laita näyttö vaikka pystyyn.
Laita näyttö vaikka pystyyn.

Robottikäsi mahdollistaa näytön siirtämisen asentoon kuin asentoon.

Hyvä lisä kotitoimistoon

”Kotitoimistoni” sijaitsee kaksion ruokapöydällä, eli ylimääräistä tilaa ei ole hirveästi. Nyt on siis paljon parempi, eikä tarvitse kuunnella naisen naukumista, kuinka ruokapöytä näyttää niin sotkuiselta. Ruokaillessa tai vieraiden tullen näytön voi siirtää pois, tai ottaa kokonaan pois (kestää alle minuutin verran).

Näyttö siirretty pois pöydän päältä ja siihen menee aikaa 2 sekuntia, kun työnnät näytön vaan pois tieltäsi.

Näyttöteline saa näytön kääntymään ympäriinsä ihan miten sattuu. Teen töitä, surffaan koneella ja näytän juttuja näytöltä kavereilleni, niin tämän telineen ansiosta se on mahdollista. Ja kun näyttö ei ole käytössä, siirrän sen kuvanmukaisesti pois pöydän päältä.

Kiinnittäminen

Kiinnittäminen on todella helppoa ruuvipenkkimäiseen tapaan. Kiinnitä teline näyttöön neljällä paketin mukana tulevalla ruuvilla (itse kiinnitin kolmella, koska jätin Kiina-toimistolle yhden. Silti pysyy hyvin kiinni). Aseta ruuvikiinnike pöydän reunaan ja pyörität telineen alta ruuvin kiinni. Helppoa!  

Näyttöteline takaapäin.
Näyttöteline takaapäin. "Robottikäsi"
Ruuvipenkkimäinen kiinnitys - Helppoa!
Ruuvipenkkimäinen kiinnitys - Helppoa!

Kaverini laittoi juuri videon minulle Singaporesta, jossa vasemman puoleisen kuvan näköinen robottikäsi teki hänelle munakkaan. Futuristisen näköinen näyttöteline käy hyvin elektroniikan kanssa yhteen. Kiinnitysmekanismi ei voisi olla simppelimpi!

Jalustasta saat kaksi johtoa tulemaan nätisti työpöydällesi. Ei enää johtosotkuja.

Johtojen syöttäjä on myös kätevä, jos sinulla sattuu olemaan paljon piuhoja miten sattuu pöydällä. Itsellä ei hirveästi ole tälle käyttöä, koska tarvittavat piuhat ovat oikealla toimistolla tai sitten seinässä kiinni.

Kenelle näyttöteline sopii?

On tämä niin paljon kätevämpi, kuin näytön mukana tuleva hutera jalka!

 • Toimistoon kuin toimistoon
  • Villellekin pieni vinkkivitonen: Tällainen pitäisi olla jokaisen työntekijän pöydällä, koska tilaa ei ole ikinä liikaa 😊
 • Kotitoimistoon, kenellä ei ole paljoa tilaa
  • Näin et tarvitse säästää näytön jalalle tilaa pöydältä, vaan asetat sen telineeseen kätevästi ja säästät hyvän tilan pöydältä.
  • Tai vaikka onkin tilaa, on tämä niin paljon kätevämpi, kuin näytön mukana tuleva hutera jalka!
 • Ihmiselle, kenen pitää näyttää näytöltään asioita muille
  • Voit kääntää ja vääntää näyttöä eri asentoihin ilman, että muiden tai sinun pitää nostaa peppua penkistä.
 • Johtojen kanssa ongelma?
  • Jos näytössä on lyhyt johto, niin se saattaa aiheuttaa näytölle tippumisenvaaran siihen kompastuessaan. Hommaa näyttöteline, niin voit potkia virtajohtoa miten sattuu ja näyttö pysyy paikoillaan.
 • Pelaat paljon pelejä?
  • Joskus pelit saattavat äityä tunnelmallisiksi, ohjaimet ja näppäimistöt lentelevät? Näin saattaa myös pöytäkin tärähtää tuloksena voi olla näytön tippuminen?
 • Ravintolaan, hotelliin tai muuhun yleiseen tilaan näyttö esille?
  • Jos haluat firmasi tiloihin näytön esille siististi, niin tämä näyttöteline on ensinnäkin hyvin kustomoitava ja näyttävä vaihtoehto. Jos haluat tilata monta näyttötelinettä firmasi käyttöön, täytä yhteydenottolomake.

Tutustu näyttötelineeseen verkkokaupassamme!