Aktivoimme marraskuun puolivälissä e-villessä pitkään toivotun ominaisuuden. Laskulla maksaminen on ollut e-villessä mahdollista jo vuosia, mutta nyt voit tilata tuotteesi Klarnan joustava erämaksu -maksutavalla ja maksaa tuotteet haluamasi kokoisissa erissä. Saat jopa 24kk maksuaikaa, mutta voit valita laskun saadessasi erän suuruuden ja sitä myötä maksuajan. Minimissään tämä on kuitenkin 5€ / kk.

Voit maksaa nyt osamaksulla

Lisäsimme tuotesivulle kalliimpiin tuotteisiin erillisen maininnan osamaksun suuruudesta. Voit tilata osamaksulla valitsemalla kassalla maksutavaksi Klarna osamaksu -maksutavan. Osamaksulla tilattaessa sinun ei tarvitse maksaa laskutuslisää, mutta Klarna perii osamaksulla maksamisesta korkoa, joka riippuu maksuajan pituudesta. Voit lukea tarkemmin osamaksulla maksamisesta Klarnan maksuehdoista täältä.

Klarna joustava erämaksu nyt maksutapana

Klarnan joulukampanja – Osta nyt, maksa helmikuussa

e-ville on nyt myös mukana Klarnan joulukampanjassa, jonka avulla saat lahjaostoksiisi korotonta maksuaikaa aina helmikuun alkuun asti! Klarna veloittaa kampanjasta vain aloitusmaksun, 3,99€, muuten kampanja on maksuton ja koroton! Voit tehdä jouluostokset helposti kotisohvalta ilman stressiä ja väentungosta ja maksaa vasta helmikuussa.

Klarnan joulukampanjan saat käyttöön valitsemalla kassalla maksutavaksi Klarnan joulukampanjan.

Klarna-banner-toppage