Tykkäätkö näperrellä pienelektroniikan parissa? Onko sinulla jatkuvasti kolvi povarissa ja tinaa takataskussa? Kokeiletko aina korjata tavaran itse sen sijaan, että veisit sen takuuhuoltoon? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus yhdistää työ ja huvi ja hakea koko- tai osa-aikaiseksi verkkokauppa e-villen huoltomieheksi / naiseksi Mäntsälään. Mikäli kiinnostuit, lue alta lisää ja lähetä hakemus 6.8. mennessä!

Tämä on vanha blogikirjoitus ja tässä kuvattu työpaikka tai työpaikat saattavat olla tällä erää jo täytetty. Kirjoitus antaa kuitenkin kuvaa minkä tyyppisiä töitä e-villellä tehdään. Mikäli kiinnostuit, lähetä ihmeessä avoin hakemus, esittele itsesi ja kerro mitä e-villen osa-aluetta haluaisit päästä kehittämään tai missä olemaan apuna. Meihin saa yhteyden näissä merkeissä parhaiten osoitteesta [email protected].

Muita vanhoja työpaikkailmoituksia voi selata osoitteesta http://blog.e-ville.com/category/rekrytointi/. Uusista työpaikoista ilmoitetaan mm. blogin uutiskirjeissä.

Töihin verkkokaupan huoltoon.

Töihin verkkokaupan huoltopalveluun

Verkkokauppa e-ville on 10-vuotias pienelektroniikkaan ja kuluttajatuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Lähetämme kuukausittain yli kymmenen tuhatta tuotetta asiakkaillemme ja vaikka tarkastamme tuotteita sekä ennen näiden lisäämistä ja ennen lähettämistä, osa näistä vioittuu matkallaan tai takuuaikana. Haluamme olla asiakkaillemme se reilumpi Kiinakauppa ja tarjoamme tuotteille ilmaisen palautuksen ja takuuhuollon Suomessa.

Nykyisen huoltopalvelun lisäksi haluamme parantaa ja nopeuttaa palvelua hakemalla ylimääräistä huoltohenkilöä varastollemme Mäntsälään. Tehtäviisi kuuluisi saapuvien palautusten tarkastus ja huolto sekä e-villen asiakaspalvelutiimin ja asiakkaiden kanssa kommunikointi ja huoltoprosessin kokonaisvaltainen kehittäminen.

Mitä odotamme työnhakijalta?

Oletko etsimämme henkilö? Onko sinulla kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua kehittää e-villen palvelua paremmaksi? Toivomme hakijalta ainakin:

  • Vankkaa kokemusta pienelektroniikan, etenkin puhelinten korjauksesta
  • Aitoa kiinnostusta elektroniikkaan ja verkkokauppaan ja ennen kaikkea asiakkaiden palvelemiseen ja auttamiseen
  • Kykyä itsenäiseen, tehokkaaseen työskentelyyn
  • Vankkaa perus-IT -osaamista (Office, sähköpostijärjestelmät)

On myös huomattava etu, mikäli sinulla on muuta kokemusta tai harrastuksia, joista voi olla hyötyä verkkokaupan kehittämisessä. Työpaikkana toimisi e-villen varasto / toimipiste Mäntsälässä, mutta työnkuva mahdollistaa työskentelyn osittain esimerkiksi kotoa.

Saitte ylipuhuttua, miten haen?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, CV sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteesen [email protected]