DSC_0072

Jokamies.fi arvosteli Oukitelin superakulla varustetun huippusuositun K10000 puhelimen. Lue koko juttu täältä. Koostimme tähän blogiin jutun parhaat palat.

Oukitel K10000 määrittelee akun keston uudelleen

Valtamerkkejä vastaan taisteleva Oukitel iskee pöytään peräti 10 000 mAh:n akulla varustetun mörssärin.

”Oukitel on täällä pohjolassa vähemmän tunnettu kiinalainen älypuhelinvalmistaja, jonka valikoimista löytyy Android-käyttöjärjestelmän varaan rakennettuja, hyvin paljon Huawein tai Applen puhelimia muistuttavia malleja.

Nyt testissä ollut puhelin on kuitenkin toista maata. Se on muotoiltu yhtä upeasti kuin pajavasara ja sen 326:n gramman painokin on nykypuhelimeksi melko miehekäs. Runsas ylipaino on peräisin miehekkäästä rungosta ja poikkeuksellisen massiivisesta akusta.

Runko tuntuu erittäin jämäkältä ja puhelin ei natise liitoksistaan. Suuri 5,5 tuuman HD-näyttö on hintaluokan huomioiden hyvä ja suorittimen tehokin tuntuu riittävän perustoimintoja pidemmälle.”

DSC_0077

Henkeäsalpaava akunkesto

”Otetaanpa vertailuun muutaman uutuuspuhelimen akun kapasiteetti:

  • Samsung Galaxy S7 Edge, 3600 mAh
  • Huawei P9 Plus, 3400 mAh
  • iPhone 7 Plus, 2900 mAh
  • LG G5, 2800 mAh

Oukitelistä löytyy siis noin kolme ja puoli kertaa enemmän virtaa, kuin iPhone 7 Plussasta. No, Oukitel myös painaa kahden iPhonen verran, mutta jos ensisijainen tavoite on löytää puhelin, jolla voi yhden latauksen turvin pärjätä jopa viikon, niin se on tässä.”

”Eikä tässä kaikki. Jotta Oukitel K10000 oikein kääntäisi puukkoa kaikkien ruipeloakuilla varustettujen puhelimien haavassa, sitä voi käyttää myös virtapankkina. Aivan – kun kaverin tuhannen euron iPhonesta on akku loppu, niin ei muuta kuin piuha perään ja Oukitelista riittää virtaa myös kaverille – tarkemmin sanoen ainakin kolmelle kaverille.

Puhelin tukee nopeaa latausta ja akun täyteen lataaminen kestääkin vain 3,5 tuntia, mikä on akun suuren kapasiteetin huomioon ottaen vähän.”

Lue koko arvostelu täältä.

Tutustu Oukitel K10000:aan täällä.