Lähetimme  Trackerille testattavaksi tyylikkään Oukitel K6000 Plus puhelimen sekä veden- ja iskunkestävän Blackview BV7000 Pro -puhelimen. Tracker valmistaa metsästäjien suosimia kommunikaatiojärjestelmiä, joilla seurataan reaaliaikaisesti koiran liikkeitä. Tässä blogikirjoituksessa kerromme lyhyesti testitulokset.

Oukitel K6000 Plus

Puhelin on Oukitel K10000 Pro -mallia pienempi, mutta ”tavallisia” älypuhelimia selvästi paksumpi ja painavampi. Akun kestoltaan K6000 Plus on kohtalainen, eli Tracker ohjelmaa käyttäen akku kestää päivän. Suorituskyvyltään puolestaan puhelimen sanotaan olevan keskinkertainen.

Näyttö on erittäin kirkas, mutta joitain pieniä puutteita puhelimessa on kuten kompassianturin puuttuminen. Jos tätä ei oteta lukuun mukaan Tracker ohjelma toimii puhelimessa hyvin. Kuuluvuus ei Trackerin testissä ole ihan parasta A-luokkaa.

Katso kaikki valikoimamme Oukitel puhelimet tästä

Blackview BV7000 ProBV7000 Pro

Tracker kertoo puhelimen olevan ”uskottava metsäpuhelin, joka on ulkonäöltään myös salonkikelpoinen”.

Testaaja arvioi BV7000 Pro:n olevan suorituskyvyltään selvästi Blackview 6000 -mallia parempi ja iskunkestävyys lienee myöskin hyvä, vaikkei kovin koville puhelin joutunutkaan. Puhelin saa kehuja kirkkaasta näytöstä sekä kompassin toimivuudesta.

Erityisesti Tracker-ohjelma toimii erinomaisesti kuin myös oman paikan paikannus. Testijakson aikana kuuluvuutta ei testattu heikommilla kentillä, mutta muuten kuuluvuus oli normaali. Kuitenkin pientä moitittavaa testaajamme antaa virtakytkimen ”sopimuksen irtisanomisesta” kun puhelinta käytettiin vesileikkien kuvaamiseen.

Pahin muute BV7000 Pro:ssa testaajamme kertoo olevan edellistä mallia heikompi akun kesto. Tämän vuoksi hän suositteleekin metsäkäyttöön mielummin BV6000 puhelinmallia tämän puhelimen sijasta.

Kokeilun jälkeenkin molemmat puhelimet jäävät edelleen aktiiviseen käyttöön, jolloin Tracker Oy voi tuotekehityksessä varmistaa että Tracker ohjelmistot ovat yhteensopivia sen kanssa.

Katso kaikki valikoimamme Blackview puhelimet tästä