Oukitel K8000e

Jos odotat lukevasi syväluotaavaa asiantuntija-arviota Oukitel K8000:sta, erehdyt pahasti. Seuraavaksi pääset lukemaan lyhyesti tavallisen puhelinkuluttajan näkökulmaa ilman suurempaa hifistelyä. Viikonlopun hyppysissäni ollut K8000 on jämäkkä puhelin poikkeuksellisella akkukestolla, silmää miellyttävällä näytöllä ja hyvällä kameralla.

Akku se vaan kestää

Oukitel K8000c

Oukitel K8000 -puhelimesta on turha kertoa mitään ilman sen huomattavinta ominaisuutta: Akkukestoa. Oukitel K8000 on varustettu nimensä mukaisesti 8000 mAh:n akulla, energiatehokkaalla näytöllä, sekä akunsäästöä varten optimoidulla Android 7.0-käyttiksellä. Oukitel K8000:aa käytettyäni minulle heräsi lähinnä vain kuolevaisuuden tunne, sillä nykyisen puhelimeni akku pitää sisällään parhaimmillaan 2200 mAh. Se tarkoittaa, että vähän aktiivisemmalla käytöllä puhelinta pitää ladata kesken päivää. Oukitelin K8000 on akkukestonsa puolesta herra ja hidalgo, eikä puhelinta tarvinnut ladata viikonlopun aikana kertaakaan. Oukitel K8000:n akku kestää valmistajan mukaan paremmin kuin K10000:ssa ja on näin ollen maailman toistaiseksi paras puhelin akkukestoltaan. Jos tykkää esimerkiksi pelata pelejä puhelimella, ”kookasitonnilla” voit nakuttaa 18 tuntia yhtä soittoa menemään, mikä on puhelimelle melko vakuuttava saavutus. Minun Huaweini hyytyy jo rapiassa tunnissa.

Näyttö ja kamerat

Oukitel K8000aOukitel K8000b

Suuren akun lisäksi on energiatehokas Samsungin 5,5″ AMOLED -näyttö, joka akkusäästön lisäksi myös näyttää värit kylläisinä ja miellyttää silmää. Aurinkoisesta Shenzhenistä kuvia ottaessani pistin merkille myös laadukkaan kameran. K8000:n takaa löytyy ihan kunnioitettava 16MP+2MP -tuplakamera ja edestä 13MP-selfiesilmä, joilla kuvien räpsiminen sujuu minunkin kaltaiselta tumpelolta onnistuneesti ja lopputuloksiin voi olla tyytyväinen.

Oukitel K8000f
Tässä esimerkkiotos, vaikkei puhelimen kamera pääsekään tässä oikeuksiinsa, koska blogi ei suostu kuvaa alkuperäisessä koolla ja laadulla vastaanottamaan.

Itse mötkylä

Oukitel K8000g

Kaiken kaikkiaan puhelin on kookas suuren akun vuoksi, mutta ei mikään armoton mörkö. Ei pilkota farkkujen etutaskusta ja sujahtaa sinne mukavasti suojakuorineen päivineen. Vaikka tähän saakka olen pitänyt puhelimien pienempää kokoa arvossa, olen tämän kokeilun myötä kallistumassa jopa K8000:n hankintaan. Olisi mukavampi puhelimella pelatakin ajankuluksi, kun akku ei hyydy heti ja lataussessioita ei tarvitse puhelimen käytön takia suunnitella, ettei tarvitse ulkomaailmassa liikkua ilman elossaolevaa puhelinta.

Oukitel K8000

 

Lue Oukitel K8000 -puhelimen tarkemmat tiedot verkkokaupastamme!

-Heikki

Päivitys: Sen verran mukavan oloinen puhelin tämä vehje oli, että tulin, näin ja ostin myös itselleni. Jos akkua on jäljellä 30%, voi ilman stressiä lähteä liikenteeseen. Päivässä suht aktiivisella netin selailulla ja viestittelyllä saan kulutettua 20-25%. T. Heikki