Nyt on se aika vuodesta, kun pitää ruveta keräämään joululahjaideoita. Tämä blogi on kirjoitettu auttamaan sinua joululahjojen valinnassa. Alla on syitä, minkätyyppisiä lahjoja kannattaa hommata kenellekin ja joululahjat kategorioittain.

Villepukilta löytyy jokaiselle jotain
Villepukilta löytyy jokaiselle jotain

Tärkeintähän ei ole lahja, vaan se ajatus? No hei ketä me huijataan!? Oletko kokeillut hommaavasi 5 euron arvoisen joululahjan vaimollesi (esim. Ässä-arvan) ja sanoa, että ”eikös se ajatus ole tärkein”? Jos et ole kokeillut, niin älä kokeilekaan! Kyllähän sen lahjan pitää olla viimeisen päälle, joten eikun ostoksille e-villeen! Pitää kuitenkin miettiä, kenelle joululahja on osoitettu.

Eli nyt pitäisi pikkuhiljaa kysyä, mitkä olisivat läheistesi joululahjatoiveet. Kenelle olet etsimässä joululahjaa, mikä on budjettisi ja mistä meinasit sen hommata? No tietysti joululahja kannattaa ostaa netistä, koska e-ville.com on nettikauppa ja näin siistejä tuotteita et muualta saa! Alla näet siis parhaat joululahjaideat 2017!

Joululahjat miehelle

Verkkokaupassamme on paljon miehille suunnattua ns. ”äijätavaraa”, joten e-ville.com on juuri se oikea paikka etsiä joululahjat miehelle (monikossa, koska me miehet rakastamme lahjoja ja niitä ei voi ikinä saada liikaa;). Suurin osa asiakkaistamme ovat kuitenkin miehiä ja ollaan lähdetty rakentamaan tuotevalikoimaamme myös siihen malliin, tosin ihania naisiamme unohtamatta. Yhtään naisia tässä emme rupea vähättelemään, koska minä (Tuotepäällikkö Antti) rakastan naisia ja toinen kirjoittaja (Asiakaspalvelustamme tuttu Jenny) on nainen. 🙂 Aloitetaan lista kuitenkin, jossa on miehelle suunnattuja joululahjaideoita.

Joululahja miehelle - Villepukki tarjoaa monipuolisen valikoiman
Joululahja miehelle – Villepukki tarjoaa monipuolisen valikoiman

Tämän hetken e-villen suosituin älypuhelin voisi hyvin sopia joululahjaksi miehellesi tai poikaystävällesi, kuinka nyt haluat sen ilmaistakaan. Tämä tuote, koska miehet tykkäävät elektroniikasta ja tämän äijämäistä puhelinta et löydä mistään! Oukitel K10000 Max on erittäin suosittu, yhtenä syynä jopa viikon kestävä akkukapasiteetti! Alle on listattu parhaimmat joululahjat miehelle:

Oletko mies? Katso kaikki joululahjaideat herroille ja hommaa myös itsellekin joululahja! 😉

Joululahjat naiselle

Naisellehan ”ajatus” on tärkein, mutta se että saa vain Ässä-arvan lahjaksi, ei kyllä naisen mieltä lämmitä (sinun poskea saattaa kohta lämmittää). Lahjaa nimenomaan on pitänyt ajatella kuukausia ja joku on varmaan jo menettänyt yöunet stressistä. Mutta hei, anna meidän helpottaa lahjavalintaasi ja nukut yösi hyvin jouluun saakka! Eli toisena, mutta ei yhtään vähäisempänä (oikeastaan tärkeämpänä) onkin joululahjat naiselle. Tuleeko joululahja vaimolle tai tyttöystävälle, ei sen väliä – tulee hän tykkäämään näistä lahjoista. 

Valloita naisen sydän ja hommaa hänelle vaikka popparikone – Näe naisen kasvoilla yhtä ihana hymy kuin meidän Conniella 🙂

Alla TOP-5 lahjavinkit ihanille naisillemme:

Katso kaikki joululahjaideat daameille!

Joululahjat teinipojalle

Vaimon lahjan etsimisen lisäksi vaikeimmasta päästä on joululahja teinille… He haluavat ja tarvitsevat kaikkea, mutta siltikään mikään ei ole hyvä. MUTTA ei paineita, sillä tulit oikeaan paikkaan etsimään joululahjavinkkejä! Jos ostat minkä tahansa alla olevista tuotteista, kohta naurettevan möreän äänen omaavalle teinipojalle, tulee hän olemaan onnensa kukkuroilla! 

Juuri tällaisilla vempaimilla valloitetaan teinin sydän ja hän muistaa sinut ikuisesti

E-villen tuotetiimi suosittelee:

Joululahjat teinitytöille

No nyt meni vaikeaksi… Ei ole kuitenkaan hätää, e-villen tytöt kasasivat sinulle parhaat lahjaideat tytöille. Mistä tytöt tykkäävät? Punaisesta väristä, kyllä! Somettamisesta puhelimellaan – Onko vanha puhelin? Hommaa ihmeessä tyttöselle uusi älypuhelin ja tytön sydän on valloitettu ikuisesti. Puhelimen akku loppuu aina kesken, joten varavirtalähde on ehdoton lisävaruste (punaisena). Pitää tarkkailla liikkumista ja kulutusta – Aktiivisuusranneke. Kaikki teinitytöt kuuntelevat musiikkia, ettei tarvitse kuunnella vanhempien huutoa, eli hyvät kuulokkeet on oltava! Tytöt ottavat enemmän kuvia kuin pojat (en tiedä onko tästä tutkimusta, mutta se vaan on fakta!), joten Polaroid-kamera on todella hyvä lahjaidea!

Poimittuja tuotteita, joilla et voi mennä mönkään:

Joululahjat lapsille

Kenelle joululahjat ovat kaikkein tärkeimpiä? No lapsille tietysti! Ei se piparintuoksuinen keittiö, kynttilänvalo tai 30kg kinkku. Ei lapsia kiinnosta kuinka iso kinkku on pöydässä, vaan näitä ainaisia kiusankappaleita, perheen ilopillereitä, kakkapöksyjä tai ihania riiviöitä kiinnostaa vain ja ainoastaan lahjat, eikä heitä saa unohtaa! Alla on listaa parhaista lahjaideoista lapsille.

Jos lapsi ei saa mieluista lahjaa, ei ole kenelläkään kivaa. Villepukilta kyllä löytyy lapsillekin lahjat
Jos lapsi ei saa mieluista lahjaa, ei ole kenelläkään kivaa. Villepukilta kyllä löytyy lapsillekin lahjat
  • AR Magic Gun lisätty todellisuus leluase – Onko lapsesi taas nenä älypuhelimessa kiinni? AR-pyssyssä on uusinta teknologiaa, joka yhdistää lasten rakastamat mobiililaitteet liikunnalliseen pelityyliin. Varma tapa saada lapsille vipinää kinttuihin!
  • Diel Kid 7″ Android 5.1.1 -tablet – Pitäähän perheen pikkuisellakin olla tabletti, kun meillä aikuisilla on vaikka mitä leluja!
  • ELiT MiniON LED-projektori – Lapsille tarkoitettu projektori, jolta hyvin katsoo piirrettyjä isolta ruudulta!
  • Fidget Spinnerit – e-villessä on Suomen laajin Spinneri-valikoima, josta varmasti löydät naperolle sopivan
  • Puhuva hamsteri – Aivan klassikkolahja! Hamsteri, joka toistaa mitä sanotte sille 😀
  • REMO SMAX 1/16 RC-auto – Aivan todella makea radio-ohjattava auto! Lue arvostelut ja tilaa vaikka itsellesi!

Kannattaa katsoa myös kaikki kauppamme radio-ohjattavat vempaimet, josta löytyy vaikka minkälaisia RC-leluja!

Omatekoinen joululahja?

Unohda omatekoinen joululahja, paitsi jos teet sen 3D-printterillä! Mieti, jos panostat 3D-printteriin kerran, voit tehdä tällä härvelillä joululahjat lapsille, kavereille tai kenelle tahansa! Diy-lahjaideoita mietittäessä tulee siis mieleen tämä ultimaattinen joululahjakone! Ja kuten huomaat kuvasta; vain mielikuvitus on rajanasi!

3D-printteri on ultimaattinen joululahjakone
3D-printteri on ultimaattinen joululahjakone

Tutustu kauppamme 3D-tulostimiin!

Yllä on tarinaa kenelle pitäisi hommata joululahjat ja miksi. Siihen pitää vielä lisätä tottakai vanhemmat, isovanhemmat, anoppi, naapuri (no ei nyt kuitenkaan), ystävät ja oikeastaan kaikki rakkaat ihmiset. 🙂 Kukkaa siis kauppaamme rakennettu Pukinkonttiin-kategoria, josta löydät parhaat lahjaideat kenelle tahansa! Jos tiedät jo kenelle etsit, kannattaa katsoa jokin tietty ala-kategoria alta: 

Ylläolevista jos et löydä lahjaa kenellekään, niin jo on kumma! Mutta älähän hätäile, sillä aina ei voi tietää, mitä toinen haluaa tai on vailla. Siksi on olemassa lahjakortit, jonka voit antaa kenelle tahansa ja näin vastaanottaja saa itse päättää, mitä ostaa. 🙂

Mitä sinä haluaisit joululahjaksi? Kerro kommenttikentässä, niin Villepukki saattaa lähettää sinulle sellaisen 😉

Hyvää joulun odotusta toivottaa,
Villepukki & tiimin tomerat tontut