Onko videoiden luominen sinulle luontaista? Entä oletko markkinointihenkinen ja innokas oppimaan uutta? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, niin nyt jos koskaan sinun kannattaa hakea e-villelle työharjoitteluun Shenzheniin!

Mikä on e-ville.com?

Verkkokauppa e-ville.com on kiinalaiseen elektroniikkaan suuntautunut suomalainen verkkokauppa, joka pitää majaansa kolmessa suurkaupungissa. Verkkokauppatoiminnasta meillä on vankka alan kokemus ja syyskuussa juhlimmekin e-villen 11-vuotissyntymäpäivää!

e-villen tarinaan voit tutustua tarkemmin Yrittäjät-lehden kirjoittamasta artikkelista. Artikkelin pääset lukemaan täältä.

Pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat maailman suurimpien elektroniikkatehtaiden lomassa Etelä-Kiinan Shenzhenissä. Lisäksi pienemmät toimipisteemme sijaitsevat Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa, sekä Suomen Mäntsälässä, jossa yrityksellämme on Suomi-varasto ja huoltotoiminnot.

Työllistämme noin 30 henkilöä. Työkielinä meillä on suomi ja englanti. Shenzhenin toimipisteellä noin puolet tiimistä ovat suomalaisia ja puolet kiinalaisia.

e-villen Suomalais-Kiinalainen tiimi pikkujouluissa.

Yrityksemme on viimevuosina laajentunut monenlaisilla erityisosaajilla, aina koodivelhosta markkinointiguruihin. Tuotepuolta meillä pyörittää kymmenkunta suomalaisia tuotepäällikköä, jotka etsivät tuotteita valikoimaan ja testaavat jokaisen tuotteen, ennen itse kauppaan lisäämistä.

Ja tässä kohtaa sinä astut avuksi: Haemme videontekijää 5kk työharjoitteluun tuotepäälliköiden avuksi Kiinan ShenzheniinPäävastuisiin kuuluu videoiden suunnittelu, kuvaaminen ja editointi.

Mitä haemme harjoittelijalta?

Sinulla tulee olla aikasempaa harrastuksen tai työn kautta tullutta kokemusta videoiden tuottamisesta ja editoinnista. Kokemus etenkin tuotekeskeisistä, noin 15sek – 1min pituisista tuotevideoista katsotaan eduksi. Toivomme myös kokemusta aikaisemmasta sisällöntuotanto- (esim. blogien kirjottaminen) ja kuvankäsittelykokemuksesta.  Älä siis pelästy, jos työharjoittelussa kysytään myös äidinkielesi numeroa 😉

Tulet saamaan paljon apua ja tukea e-villen tiimiltä. Kuvassa markkinointipäällikkö Kokkonen pitämässä Adwords-koulutusta.

Tämän lisäksi oma-aloitteisuutta, itsenäistä otetta ja seikkailunhalua tulee löytyä omastakin takaa, ettei laukkuja tarvitse pakata maitojunaan heti alkutekijöissään. Aikasempi ulkomaankokemus katsotaan siis plussaksi.

Koulutuksesi tulisi vastata ammattikorkeakoulu- tai yliopistotaustaa. Videoiden suunnittelun, kuvaamiseen, sekä editoinnin lisäksi myös aikasempi opiskelu- ja/tai työkokemus markkinoinnista katsotaan hyväksi.

Jos voit samaistua näihin kokemuksiin ja ominaisuuksiin, lähetä meille hakemuksesi jo tänään [email protected]!

Jos kuitenkin sinusta tuntuu siltä, että videoiden tekeminen ei ole sinun juttusi, meillä on haku päällä myös e-villen asiakaspalveluun. Tutustu asiakaspalvelijan työtehtäviin tarkemmin täältä.

Miksi hakea töihin e-villeen Shenzheniin?

Noin 12 miljoonan asukkaan Shenzheniä pidetään yleisesti ”Kiinan Piilaaksona”, paikkana johon elektroniikka-alan kirkkaimmat mielet ja isoimmat valmistajat ovat kerääntyneet.

Shenzhenin keskustaa.

Toimistomme on keskellä suurkaupungin vilinää, joten pääset kokemaan metropolin sykkeen jokapäiväisessä elämässäsi. Katso e-villen entisen työntekijän Henryn videokooste arjesta e-villellä ja Shenzhenissä:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ukiSiVNYOHg[/embedyt]

Kaupungista löytyy monenlaista tekemistä aina autenttisesta ruuasta yöelämään, tietenkin hieman Suomea halvemmalla.

e-villen tiimi Shenzhenin toimistolla.

e-ville on pienenä kasvuyrityksenä joustava ja rento työpaikka, täällä ei tarvitse nöyritellä esimiehiä. Kansainvälisen tiimin ansiosta myös paikallisiin pääsee tutustumaan hyvin. Kullakin työntekijällä, myös harjoittelijoilla, on oikea mahdollisuus vaikuttaa asioihin rakentavilla ehdotuksilla. Osa parhaista ideoista on tullut harjoittelijoilta, tuoreet näkemykset ovatkin aina tervetulleita e-villellä!

Harjoittelusta maksetaan pientä palkkaa. Kustannamme ja järjestämme Kiinaan vaadittavat työviisumit, sekä autamme kaikissa käytännön järjestelyissä, kuten asunnon etsimisessä.

Kiinnostaako työharjoittelu? Lähetä meille hakemus!

Meillä ei tarvitse täytellä tylsiä työnhakukaavakkeita, vaan pääset näyttämään luovuuttasi jo heti hakuvaiheessa.

Lähetä meille vapaamuotoinen

  • Työhakemus
  • Portfolio tai aiempia videoita joita olet tehnyt
  • CV

Tämä on vanha blogikirjoitus ja tässä kuvattu työpaikka tai työpaikat saattavat olla tällä erää jo täytetty. Kirjoitus antaa kuitenkin kuvaa minkä tyyppisiä töitä e-villellä tehdään. Mikäli kiinnostuit, lähetä ihmeessä avoin hakemus, esittele itsesi ja kerro mitä e-villen osa-aluetta haluaisit päästä kehittämään tai missä olemaan apuna. Meihin saa yhteyden näissä merkeissä parhaiten osoitteesta [email protected]. Uusista avoimista työpaikoista ilmoitetaan täällä blogissa http://blog.e-ville.com/category/rekrytointi/, sekä blogin uutiskirjeissä.🙂