Pelituoli toimistokäytössä

Vaikkakin nimi pelituoli saattaa antaa mielikuvan että tuoli kuuluisi vain pelaajien käyttöön, sopii tämä erinomaisesti myös toimistokäyttöön. Toimistokäytössä tärkeää on että tuoli on ryhdikäs, mukava ja antaa hyvän tuen erityisesti selälle. Olen nyt istunut kuukauden päivät Aylesea -pelituolissa ja voinkin lämpimästi suositella tuolia kaikille ”konttorirotille”. Tässä blogikirjoituksessani annan kattavan arvostelun tuolin muotoilusta, ominaisuuksista sekä ulkonäöstä.

pelituoli_aylesea

Muotoilu

Aylesea on mukavan ryhdikäs ja pehmeät käsinojat korkeuden säädöllä lisäävät nojailumukavuutta. Kokonaisuudessaan tuolin ergonominen muotoilu tekee istumisesta rentouttavan kokemuksen. Tuolin mukana tulee kaksi tyynyä, yksi niskan alueelle, toinen memoryfoam täytteinen ristiselälle.  Näiden tyynyjen ansiosta voit nojautua tuoliin mietiskelemään ja istua vaikka koko työpäivän ilman, että kotiin mennessä selkä huutaa ”hoosiannaa”. 

Pelituoliin on saatavissa myös rahi, joka on keinonahkaverhoiltu ja mukavan pehmeä. Lisäksi rahissa on korkeuden säätö mahdollisuus ja se toimii myös kätevänä pikku jakkarana.

Ominaisuudet

Selkänoja on säädettävä ja voit säätää sen jopa makuuasentoon saakka, eli voit ottaa vaikka pienet nokoset. Huom! Älkää tehkö tätä työpaikalla. 😉 Mukana tulevat tyynyt ovat poistettavissa, mutta käytössä niska- sekä ristiselän tyyny ovat olleet erinomainen lisä tuolissa. Ristiselän tyyny autaa pitämään ryhdin aisoissa ja ilman tätä selkä voi mennä epämukavaan asentoon.

Aylesean istuinosa on nylon kangasta, eikä siksi hiostakaan takamusta kuten esimerkiksi nahkainen istuinosa. Käsinojat puolestaan ovat pehmeät, kimmoisanoloista kumimateriaalia, kuten osa polkupyöränpenkeistä on tämmöistä materiaalia. Korkeutta voit säätää vivusta, joka antaa kaiken pituisille käyttäjille hyvän nojailumukavuuden.jenny_pelituoli_harjoittelija

Ulkonäkö

Pelituolia ympäröi punaiset nahkadetaljit, jotka antavat tyyliä tuolin muuten mustaan olemukseen. Nylon ja nahkainen materiaali ovat laadukkaita ja hintaisekseen tuoli näyttää paljon kalliimmalta. Hinta-laatu kohtaavat tässä pelituolissa, joka voisi olla toiselta nimeltään toimistotuoli. Tilaa itsellesi Aylesea -pelituoli halvalla.

 

Ensimmäinen pelikäyttöön ostettu tuoli. Niska ja selkä on hyvin tuettu ja tuli tukevan oloinen muutenkin (tätä hain). Pyörät rullaa hyvin ja materiaali/viimeistely näyttää asialliselta. Käsinojat säätyvät hyvin mutta ovat ehkä tuolin heikoinleikki rakenteensa puolesta (jos pitää parannettavaa antaa :)).

Helposti hintansa arvoinen.

Pasi P. – Siilinjärvi

 

Työskentelyyn ja pelailuun hyvä tuoli hintaisekseen. Antaa hyvän tuen selälle. Jos jollakin on ongelmia tuolin kasauksen kanssa niin tässä on viidessä minuutissa kasattava tuoli. Kiinalaiseksi erittäin hyvä.

Janne L. – Ylivieska

-Jenny

P.s Koko pelituoli valikoimaamme pääset tästä.