Monet meistä henkeen ja vereen pelaamisen ystävistä haaveilevat näyttävästä ja viimeisintä tekniikkaa sisällään pitävästä pelinurkasta. Täydellinen setti kuitenkin on usein valtaisan kallis. Kokosinkin tähän blogiin peliviikon tarjouksista pelaajalle erinomaisen setin, johon ei tarvitse investoida koko omaisuutta!

Pelipöytä tuo e-sports ilmettä ja on pitkäikäinen kumppani

Hydra Nexus pelipöytä

Pelinurkkaus alkaa luonnollisesti pöydästä. Monet meistä pelaajista haluavat sijoittaa siihen useita näyttöjä ja myös usein näyttävän tietokoneen, jonka paino liikkuu viimeisen päälle komponenteista johtuen, luokassa maapallon massa kertaa kolme. Lisäksi suurin osa meistä pelaajista ei tietokoneen ääressä ole sitä kaikkein rauhallisinta kansaa vaan pyödän on myös syytä kestää pientä väärinkäyttöä, kun omaan tiimiin osui taas vain huonoja pelaajia. Pöydältä vaaditaankin näiden vuoksi lujaa rakennetta ja luonnollisesti paljon pinta-alaa.

Hydra Nexus pelipöytä tarjoaa pelaajalle juuri näitä ominaisuuksia ja Nexus Glow LED-valaistus tuo sille todella tyylikkään gamer lookin!

Hydra Nexus on peliviikolla 50 euron alennuksessa ja irtoaa muihin pelipöytiin verrattuna kohtuullisella 149.95 euron hinnalla.

 

Pelituoli pitää paikat vetreinä pitkilläkin pelisessioilla

Hydra Shadow pelituoli

Pelituoli on erityisesti suunniteltu käyttäjille, jotka viettävät tuolissa pitkiä aikoja ilman taukoja. Tämä tarkoittaakin sitä, että tuoli tarjoaa paremmin tukea selälle ja säätöjä on paljon.

Tähän pakettiin valikoituikin Hydra Shadow pelituoli. Tämä tuoli tarjoaa uskomattoman paljon hintaansa nähden. Tuolissa on säätöjä jopa enemmän kuin monissa satoja euroja kalliimmissa tuoleissa. Lisäksi se on ergonominen ja mukaan sisältyy niskan ja ristiselän tukityynyt. Hydra Shadow on myös kangasverhoiltu mikä tarkoittaa sitä, että et hikoile itseäsi läpimäräksi tuolissa edes pitkään istuessasi. Pieniä taukoja varten tuolin selkänoja myös kallistuu lähes makuuasentoon asti!

Peliviikolla Hydra Shadown saa omakseen 99.95 eurolla eli alennusta on 20 euroa. 

Mikäli kuitenkin tästä huolimatta haluat keinonahkaisen tuolin katso myös Hydra Victory pelituoli! Keinonahka on kuumalla kelillä ikävämpi istuttava, mutta samalla myös toki kankaista helpompi puhdistaa, kun energiajuoma (tai omalla kohdallani jääkahvi) kaatuu pöydälle ja valuu suoraan tuolin istuinosaan. Hydra Victory on myös saatavilla nopeammalla toimitusajalla.

Pelihiirellä tarkkuutta tiukkoihin tilanteisiin

Taikar Cyborg pelihiiri

Pelihiirestä on tavalliseen hiireen verrattuna todella vaikea löytää mitään huonoja puolia, kun sellaista on tottunut käyttämään. Pelihiiri tarjoaa perinteisiin tietokonehiiriin verrattuna hurjasti enemmän tarkkuutta, usein parempaa ergonomiaa ja enemmän pitoa sekä kestävämmät kytkimet. Huonot kytkimet ovatkin lähes jokaiselle MOBA pelaajalle tuttu juttu, kun oikea hiiren painike irtisanoo yhteistyösopimuksen.

Peliviikon tarjouksista tähän settiin valikoitui Taikar Cyborg pelihiiri. Tämä kapine on paitsi näyttävä, myös erinomainen laite nimenomaan pelaajalle. Hiiren pituutta voi säätää ja hienosäätö tapahtuu vielä kämmentuen sijainnin säädöllä. Hiiren runko on metallia, joka tarkoitaa sitä, että se on käden alla tukeva, eikä nitise ja natise. Lisäksi hiiren ohjelmisto on erittäin monipuolinen ja hiiressä on kaksi macronäppäintä vasemmalle etusormelle. Hiiren ominaisuuksiin nähden hinta on peliviikolla todella kohtuullinen, vain 29.95 euroa. Alennusta kertyy siis 10 euron verran.

Pelinäppäimistö tarjoaa pidempää liikerataa ja terävän palautteen

Aura Reaper mekaaninen näppäimistö

Pelinäppäimistöjen hinnat vaihtelevat todella alhaisesta parista kympistä useisiin satoihin euroihin. Halvimmat näppäimistöt ovat usein varusteltu tavallisilla kalvonäppäimillä. Kalvonäppäimen liikerata on rajallinen ja painallus tapahtuu vasta, kun näppäin on painettu pohjaan. Kalliimmat pelinäppäimistöt taas usein omaavat mekaaniset kytkimet, joiden liikerata on pidempi ja painallus tapahtuu aina liikeradan tietyssä kohdassa ennen pohjaan osumista.

Aula Reaper on aito mekaaninen pelinäppäimistö. Toisinsanoen kytkimet antavat terävän palautteen, liikerata on pidempi kuin perinteisessä näppiksessä ja painallusviive on todella pieni. Aula Reaper on varusteltu metallirungolla ja metallinen rannetukiosa pitää kädet viileänä! Lisäksi näppiksestä luonnollisesti löytyy näyttävä RGB LED-valaistus, jossa on myös eri peleihin optimoituja valotiloja. Esimerkiksi FPS, RTS, MOBA ja RPG peleihin on tilat, joissa tietyt näppäimet on valaistu erivärisinä kuin muut.

Aula Reaper on todellakin halpa siihen nähden, että kyseessä on oikea mekaaninen näppäimistö. Normaalisti näppis irtoaa 49.95 euron hintaan, mutta peliviikolla säästöä kertyy 10 euroa ja hinnaksi jää 39.95€.

Leveällä hiirimatolla suurempi liikealue

A4Tech Bloody pelihiirimatto

Hiirimaton pinta ja koko luonnollisesti vaikuttavat paljon käyttökokemukseen. Pintoja on erilaisia ja usein karheat pinnat ovat optimoitu tarkkuuteen ja liukkaat taas hiiren liukumiseen ja nopeuteen. Tiukassa tilanteessa pieni hiirimatto voi ratkaista taiston vihollisen eduksi, kun yksinkertaisesti joudut välillä nostamaan hiiren irti pinnasta kun tila loppuu.

A4Tech Bloody sarjan pitkä 80x30cm hiirimatto on erinomainen valinta. Matossa tilaa riittää varmasti tarpeeksi sivuttaissuunnassa ja myös pystysuunnassa tilaa on reilusti. Pitkä matto tulee myös mukavasti näppäimistön alle ja tarjoaa pöydällä ranteille hyvän pehmusteen. Peliviikolla tällä hiirimatolla alennusta on 5 euroa, joten sen saa omakseen 14.95 euron hintaan.

 

Kuule vihollisesi ennakkoon

Somic G941 pelikuulokkeet

Hyvät kuulokkeet tarjoavat käyttäjälle valtavan edun erityisesti peleissä joissa pienet reaktioajat ja vihollisen havaitseminen tehokkaasti ratkaisevat. Hyvät pelikuulokkeet tarjoavat samanaikaisesti tarkat askelten ja laukausten äänet oikeasta suunnasta ja muhkean äänimaailman, jossa räjähdykset todella säväyttävät. Kun jo pelkän äänen perusteella pystyt arvioimaan vihollisen etäisyyden ja sijainnin, olet todennäköisesti tilanteessa niskanpäällä.

Somic G941 pelikuulokkeet ovat varma ja luotettava ase pelikentällä. Nämä kuulokkeet on varusteltu virtuaalisella 7.1 kanavaisella äänentoistolla. Toisinsanoen kuulet äänet tarkasti niiden oikeasta tulosuunnasta ja pystyt paikantamaan vihollisesi jo ennen kuin näet tämän. Somic on kuulokkeisiinsa istuttanut 40mm elementit, jotka tarjoavat kirkkaat korkeat äänet ja muhkean bassontoiston räjähdyksiin ja V12 moottorin mörinään. Lisäksi kuulokkeet on varusteltu värinätoiminnolla, joka toimii bassotoiston mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että bassot ovat entistäkin muhkeammat ja räjähdykset saavat aivan uuden ulottuvuuden! Somic G941 pelikuulokkeet ovat peliviikon tarjouksessa hintaan 59.95 euroa eli alennusta on 10 euroa.

Tutustu myös muihin peliviikon tarjouksiin! Mukana reilusti tuotteita myös konsolipelaajan tarpeisiin. 🙂