Toivotko pääseväsi kaapeleista ja kaiken maailman johtohässäköistä eroon olohuoneessa, tietokonepöydällä tai autossa? Itse ainakin toivon ja haluan vähentää kaapeleiden tarpeen mahdollisimman vähäiseksi. Bluetooth-audiovastaanottimella saat esimerkiksi stereot tai kotiteatterin vastaanottamaan langattomasti musiikkia suoraan puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta.

Nyt on aika ottaa ensimmäinen askel kohti johdotonta elämää! Tässä lyhyessä artikkelissa esittelemme sinulle Diel Bluetooth-audiovastaanottimen handsfree-ominaisuuksilla.

Diel Bluetooth-audiovastaanotin 3.5mm

DielTM on Digi Electronics Ltd:n oma tuotemerkki, joka on perustettu vastaamaan tunnettujen ja hintavien brändien haasteisiin vain murto-osalla niiden hinnasta. Erinomainen esimerkki tästä on Diel Bluetooth-audiolähetin ja -vastaanotin, josta löytyy kaikki nykypäivän herkut ja handsfree-ominaisuudet.

Diel Bluetooth-audiovastaanotin on 3.5mm liittimellä varustettu vastaanotin, joka moninkertaistaa hyödyllisyytensä soveltumalla samalla kertaa auton tai minkä tahansa kaiutinjärjestelmän Bluetooth-AUX-vastaanottimena ja kuulokkeiden langattomana vastaanottimena. Bluetooth-ominaisuudet puolestaan mahdollistavat puhelimen käytön autoillessa ja voit rupatella ystävillesi kädet visusti kiinni ratissa.

Laitteen kantama myös vakuutti e-villen tuotepäälliköt. Diel Bluetooth-audiovastaanotimeen voit yhdistää 10 metrin säteellä minkä tahansa musiikkitoistimen, joka tukee bluetoothia. Eli vaikka omistaisit pitkän limusiinin, voit yhä nauttia vaivattomasti lempimusiikistasi.

Audiovastaanotin_handsfree_eville
Näppärän kokoinen vastaanotin on kooltaan 5.8 x 1.5 cm ja painaa ainoastaan 23 grammaa.

Vanha Suomalainen sananlasku ”pieni, mutta pippurinen” kuvaa tätä laitetta loistavasti, sillä pienestä koosta huolimatta siihen on saatu mahtumaan kattava määrä ominaisuuksia. Kokonsa puolesta (5.8×1.5cm) se kulkee aina helposti mukana vaikkapa farkkujesi taskunpohjalla ja painoa sillä on höyhenen kevyet 23 grammaa.

Lähettimessä on sisäänrakennettu akku, jonka lataat käteväti MicroUSB-portin kautta puolentunnin latausajalla. Tämän jälkeen audiovastaanotin on täynnä virtaa ja toimii vastaanottimena seuraavat 4 tuntia yhtämittaisessa käytössä. Toki laitetta voi myös pitää latauksessa jatkuvasti paketin mukana tulevalla microUSB-kaapelilla ja sinun ei tarvitse huolehtia akun virtatasosta. Anna vain musiikin pauhaa!

Bluetooth-Aux-vastaanotin & Handsfree
Kuvassa Diel Bluetooth-audiovastaanotin 3.5mm liittimellä ja handsfree-ominaisuuksilla.

Diel Bluetooth-audiovastaanottimen tekniset tiedot:

Lyödään ominaisuudet pakettiin ja otetaan nopea katsaus tämän audiovastaanottimen teknisiin tietoihin:

 • Bluetooth v.4.1
 • Handsfree
 • Profiili: A2DP
 • Lähetysetäisyys: max 10m (esteetön)
 • Portit:
  • MicroUSB-latausportti
  • 3.5mm audioliitin
 • Sisäänrakennettu akku
  • Akkukesto n. 3-4 tuntia
  • Latausaika 30min
 • LED-merkkivalo
 • Mitat: 5.8×1.5cm, 23g

Vastaanottimen hinta:

Nyt seuraa ehkäpä tärkein kysymys, mihin hintaan kyseisen vastaanotin on ostettavissa? e-villen valikoimassa Diel Bluetooth-audiovastaanotin handsfree-ominaisuuksilla kustantaa:

Mäntsälän Suomi-varastolla: 16,95 euroa (toimitusaika 1-3vrk.)

Kiinan keskusvarastolla: 11,95 euroa (toimitusaika 2-4 vko.)

Eli tätä vempaita ei todellakaan olla hinnalla pilattu!  Eli rahalle vastinetta, takuuvarmasti.

5 syytä ostaa bluetooth-audiolähetin ja -vastaanotin

Listasin vielä artikkelin loppuun viisi syytä, miksi tämä laite kannattaa löytyä jokaisen autosta, kodista tai taskunpohjalta:

 1. Saat kuunneltua kaiuttimista langattomasti musiikkia, eikä puhelinta tai tietokonetta tarvitse enää pitää johdon päässä kiinni – johdottomuus on nykypäivää!
 2. Saat muunnettua auton AUX-liitännän langattomaksi kädenkäänteessä ja nautit lempimusiikistasi autossa, kuten Spotify-soittolistoista yms.
 3. Voit kuunnella televisiota Bluetooth-kuulokkeilla ja nauttia jännittävistä leffahetkistä, vaikka olohuoneesi kauimaisessa nurkassa. Itseasiassa, teet mistä tahansa kuulokkeista langattomat kuulokkeet
 4. Todella- SIIS TODELLA helppo asentaa
 5. Handsfreen avulla puhut autossa puhelimeen turvallisesti, aina kädet kiinni ratissa

Mitäpä tähän muuta sanomaan, että halvalla voi saada paljon hyvää!

Diel Bluetooth-audiovastaanotin 3.5mm löydät e-villen valikoimasta. Tuotesivulle pääset tästä. Katso myös uusi Xiaomi Roidmi 3S BT FM-lähetin / autolaturi.

Voit käydä katsomassa myös e-villen muut audiovastaanottimet tästä.

Xiaomi Roidmi 2S FM-lähetin
Xiaomi Roidmi 2S on valikoimamme suosituin FM-Lähetin