Sandaalit ovat suomalaisen, yleensä miesten pakkohankinta kesälle! Tässä kirjoituksessa esittelen tarkemmin kesän 2019 päheimmät sandaalit! Hyvät kesäkengät voivat maksaa yllättävän paljonkin, jopa enemmän kuin kunnon lenkkitossut. Sinun ei kuitenkaan ole pakko heittää satasia sandaaleihin, koska tässä on sinulle erittäin pätevät ja monipuoliset sandaalit asiakasystävällisellä hintalapulla varustettuna.

Hyvät sandaalit
Makean näköiset sandaalit monipuoliseen käyttöön.

Miksi juuri nämä sandaalit?

Taktiset kesäsandaalit ovat erittäin miellyttävät jalassa, koska pohjallinen suorastaan hyväilee jalkapohjaasi kävellessäsi. Aldehydipolyesteri-aminokumista valmistettu pohjallinen muotoilee hyvin jalkapohjaa sekä on samalla pehmeä, että sopivan jykevä vaikka pidempäänkin kävelyyn. Kuminen pohjallinen on ”poukuramainen” ja senkin materiaaliin on panostettu, että se on hikeä hylkivää ja näin pysyy jalassa lämpimälläkin säällä. Välipohjaan on lisätty iskunvaimentimet, joka tuli yllätyksenä näin edullisille sandaaleille!

Pohjallinen tuntuu ja näyttää hyvältä
Pohjallinen tuntuu ja näyttää hyvältä.

Pohjallisen poukaramainen muotoilu on hyväntuntuinen jalkapohjassa ja se myötäilee jalkapohjiasi. Pohjalla on myös muisti, joten se palautuu takaisin muotoonsa, kunnes otat ne pois jalasta.

Kudotut kiristysremmit

Kudotusta kankaasta valmistetut remmit tuntuvat hyvältä iholla ja ne myös näyttävät hyvältä. Hihnoista saat kiristettyä sandaalit itsellesi sopiviksi jopa kolmesta eri kohdasta, joten ne eivät varmasti luista jaloissasi. Liitoskohdat ovat pehmustettu hyvin, ettei lenkki hankaa jalkaasi.

Kiinnitysremmien suojat
Jokainen remmien liitoskohta on suojattu hyvin, jotta käyttömukavuus on taattu.

Remmien tarrakiinnitys on väkevä ja ne pysyvät varmasti kiinni säällä kuin säällä. Tämä kiinnitysmetodi auttaa sinua säätämään kengät sopiviksi juuri jalkoihisi sopiviksi.

Tarranauhakiinnitys
Hyvä tarrakiinnitys pitää ja pitää, vaikka sandaalit kastuvat.

Hyvät tarrakiinnitykset on todella tärkeät, koska jos ne ei pidä vähän ajan käytön jälkeen, ovat läpsyttimet roskistavaraa. Onneksi e-villen tuotetiimi testasi sandaalit hyvin.

Vaellussaandaalit arkeen sekä rannalle?

Ulkonäön vuoksi voisi puhua vaikka vaellussandaaleista, koska ovat erittäin miellyttävät jalassa. Sandaalit ovat kuitenkin sen verran avonaiset, että menevät enemmänkin arki- ja rantakäyttöön, kuin vaellukseen. Ihan oikeastaan mistä kukin tykkää. Myös pohjan puolesta näillä pystyy revittelemään maastossakin ihan huoletta.

Rapaa pohjassa
Vaikka kävelyalusta on astetta haasteellisempi, niin nämä sandaalit pärjäävät mudassakin hyvän pohjakuvioinnin ansiosta.

Ulkonäöllisesti nämä kesäkengät menevät vaelluskäyttöön, mutta kun on kyse maastokuviosta, niin se käy myös arkikäyttöön tai missä tahansa, milloin tahansa!

Maastokuvioinen pohjallinen
Maastokuvioinen pohjallinen on siisti ja sulautuu hyvin luontoon.

Älä vaan jätä sandaaleja metsikköön, sillä eihän niitä erota kunnolla rehujen seasta.

Sandaalit ovat kevyet ja näillä ravaat pidemmätkin lenkit huoletta. Mitä muuta tarvitset sandaaleilta? Testihenkilön mielestä kyseessä on laadukkaat sandaalit ja kun hintalappua katsoo, ei voi uskoa sitä todeksi!

Katso Taktiset sandaalit verkkokaupastamme ja kulje kesä rennosti ja tyylikäästi!