Sengledin lamput ovat huikeita, innovatiivisiä ja käytännöllisyys edellä tehtyjä laadukkaita lamppuja ja valaisimia, joista löytyy tavallisesta lampusta poikkeavia ominaisuuksia erilaisiin valaistustarpeisiin. Lukemalla tämän blogin pääset tekemään tuttavuutta kekseliään valikoiman kanssa ja löydät varmasti vaihtoehtoja, jotka sopisivat juuri sinunkin tarpeisiisi!

Voimme ylpeinä todeta, että e-ville.com on Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainut Sengled-lamppujen jälleenmyyjä! Kaikki Sengled-lamput ja -valaisimet ovat tulevat Suomi-varastoltamme nopeammalla toimitusajalla ja kaikilla lampuilla on 1 vuoden takuu!

sengled-lamput

Pidemmittä puheitta lähdetäänpä sitten tsiigailemaan, että minkälaista tarjontaa Sengled-tuoteperhe pitää sisällään!

Lamput pienillä suurilla ominaisuuksilla – Käytännöllisiä ratkaisuja

Sengled-valikoimasta löytyy älykkäiden lamppujen ohella myös erilaisia ns. peruslamppuja, joissa on kuitenkin oma hyödyllinen twistinsä. Osassa lisäominaisuudet ovat hyvinkin käytännönläheisiä ja yleispäteviä, toiset taas spesifimpiin tiloihin ja tilanteisiin sopivia, sekä jotkut tuovat tunnelmallista hyötyä.

Sengled Twilight – Älä potkaise varvastasi matkalla unten maille

Jos lähdetään kotona kulkemisesta liikkeelle, niin voidaan ottaa puheeksi Sengledin Twilight. Twilight-malli on 15 sekunnin viiveellä sammuva lamppu, jotta katkaisijasta valon suljettuasi pääset hiippailemaan vielä tilasta pois kompuroimatta matkalla oleviin esteisiin. Näin se on suhteellisen käytännöllinen lähes jokaisessa tilassa, kun voi rauhassa siirtyä katkaisijalta ovelle vielä valoisan aikaan! Toki erityisesti mieleeni juolahtaa käytännön hyödyt mm. makuuhuoneessa, kun nukkumaan mennessä yleensä kaikki muut valot ovat jo sammuksissa. 15 sekunnin viiveen aika kerkeää varsin mukavasti käpöttelemään katkaisijalta pehkuihin ja vetämään peiton korviin – potkaisematta pikkuvarvasta sängynjalkaan tai tallaamatta lattialla pyörivien tavaroiden päälle!

sengled-lamppu

Sengled Smartsense – Automatiikkaa eteiseen

Smartsense-malli taas on liiketunnistimella varustettu lamppu, joka nimestäkin päätellen syttyy liikettä tunnistaessaan. Smartsense palaa 90 sekuntia siitä asti, kun se viimeisen kerran liikettä tunnistaa. Sopivimmat käyttöpaikat lienevät esimerkiksi eteiset ja käytävät. Iltahämärillä kotiin tullessa ei tarvitse hapuilla ensimmäisenä katkaisijan luokse, kun lykkää Smartsensen eteisen kattovalaisimeen ja valo syttyy automaattisesti. Ei tarvitse kuin talonomistajan elkein paukkia ovesta sisään ja ilman evänletkautustakin näkee ottaa kalossit pois jalasta. Smartsense myös kestää -20°C, joten se on oivallinen lamppu laittaa myös katoksiin ulkotiloihin. Suoraa kontaktia veden kanssa se ei kestä.

smartsense-lamppu

Sengled Everbright – Hätä ei lue lakia

Everbright on siitä poikkeava, että sen sisällä on 900 milliampeeritunnin akku, joka mahdollistaa lampun käyttämisen sähkökatkon aikana ja jopa taskulamppuna! Esimerkiksi mökillä, jolla sähkökatkot ovat yleisiä tai sähköntuotanto tapahtuu hurauttamalla diesel-aggregaatin käyntiin, Everbright on varsin passeli kaveri olla käsillä. Myös kesämyrskyjen aikaan tai kovien lumisateiden jälkeen saavat naapurit kateellisena katsella, kun sinulla on naapuruston ainut pytinki, jonka olohuoneessa palaa valot! Mikäli sinulla ei erillistä taskulamppuakaan ole, niin voit vain kiertää Everbrightin pois valaisimesta ja painaa peukalon tai kostean pyyhkeen lampun kannan päähän, niin latu on valaistu!

everbright-lamppu

Sengled Mood – Kylmästä lämpimään

Allekirjoittanut on vannoutunut tunnelmavalaistuksen puolesta puhuja ja samalla kuin musiikkia, yritän parhaani, jotta valaistus vastaa tavoiteltua tunnelmaa. Sengled Mood on lamppu kahdella valolla, nimittäin katkaisijaa kääntämällä sen saa antamaan kovempaa valkoista valoa, kun pitää pirteänä askareita hoitaa. Sitten, kun illemmalla on aika ottaa lunkisti voi valon kääntää pois päältä ja takaisin päälle, jolloin valon värilämpötila muuttuu lämpimämmäksi sopien paremmin rennomman miljöön luomiseen.

mood-lamppu

Lamppu äänentoistolaitteena? – Musiikit soimaan valaisimista koko talossa

Kotiaskareita tehdessä tai muuten vain kotona ollessa on mitä mukavinta, että musiikki kuuluu koko kämpässä myös huoneesta toiseen liikkuessa! Tähän kun yhdistää vielä kirkkaudensäätömahdollisuudet ja mahdollisesti värimaailmanvaihdokset, voi tunnelmaa kohottaa aika paljonkin vaihtamalla vain lamput! Siinä on puolisokin äimän käkenä, kun kotiin tullessa valaistus on hämärän tunnelmallinen ja yhtäkkiä koko talossa soi Lionel Richie, sekä itse makoilet ruusunterälehdillä peitetyllä sängyllä! Jos sille ei sydänkäpynen lämpene, niin on syytä laitella paperipostia maistraattiin…

lamput-kaiuttimella

Toki yhdistettävissä valoissa voi myös säätää yksittäisten valojen kirkkautta tai äänenvoimakkuutta ongelmitta, sekä sovelluksesta löytyy myös 6 erilaista vahvistinasetusta, joista voi valita halutulle musiikille sopivat asetukset. Kaikissa älykkäissä Sengled-valoissa on myös ääniohjaus mm. Amazon Alexan kautta!

Sengled Pulse – Älylamput JBL:n kaiuttimilla

Sengled Pulsea on kahta erilaista: Master ja Satellite. Master toimii niin sanottuna ohjausyksikkönä ja Satellitet sitten seuraavat sen komentoja. JBL:n kaiuttimilla varustetut Pulse-lamput ovat erinomaisia korvaamaan tavalliset E27-polttimot kodin valaisimissa, joskin kokonsa puolesta niitä ei pieniin pöytälamppuihin saa kuitenkaan ujutettua. Pulse-lamput ovat yksinkertaisia asentaa ja käyttää, sekä niillä viihteellistää tavalliset kodin tylsän valaisimet potenssiin!

Pulset ovat saatavilla settinä, johon kuuluu molemmat Master ja Satellite, sekä Satellite-mallia on mahdollistaa ostaa erikseen, jos haluaa lisätä kaiutinlamppujen määrää.

pulse-lamppu

Sengled Pulse Wave alasvalot  – Kiinteät kaiutinvalot kattoon tai seinille

Sengled Pulse Wave -mallit ovat taas kiinteästi asennettavia alasvaloja, joissa myös on JBL-kaiuttimet. Vaihtoehtoina on niin uppoasennettavat kuin pinta-asennettavat mallit, joten niin katto- kuin seinävalotkin on mahdollista korvata hillityn tyylikkäillä Pulse Wave -kaiutinvaloilla! Myös näissä on Master- ja Satellite-yksiköt, sekä Pulse Wave Masteriin pystyy myös liittämään Pulse-lamppuja!

pulse-wave-lamppu

Sengled Solo Color Plus – Värivalojen välkkeessä

Siinä missä Pulse-malleissa on vain lämmin värilämpötila kirkkaudensäätömahdollisuuksilla, voi Solo Color Plussalla vaihtaa myös väriä 16 miljoonasta vaihtoehdosta! Tämä on kyllä älylamppujen maailma yhdessä lampussa, jossa riittää säätöjä ja ohjelmia, sekä kokonsa puolesta se sopii paljon Pulsea paremmin pienempiinkin valaisimiin! Sen äänentoisto on laadukas, enkä ole eläissäni törmännyt parempaan kaiuttimella varustettuun älylamppuun!

solo-color-plus-lamppu

Älykkäät lamput – Ohjaa ja automatisoi

Sengled Element Classic – Säästä sähkölaskussa

Sengled Element Classic-setillä ohjaat koko talosi valoja yhdellä mobiililaitteella tai puheella Amazon Alexan, Google Assistantin tai Samsung SmartThingsin kautta! Voit myös säätää värilämpötilan ja kirkkauden tunnemaan sopivaksi. Hienoa Element Classic -setissä on se, että voit myös seurata valojesi sähkönkulutusta ja optimoida käyttöä sähkölaskun pienentämiseksi!

Element Classic on saatavilla settinä, johon kuuluu 2 kappaletta lamppuja ja valoverkkoreititin. Myös pelkkiä Element Classic -lamppuja on saatavilla irrallisina.

element-lamput

Sengled WiFi Classic – Yksinkertainen on kaunista

WiFi Classicit ovat edullisia, helppoja ja yksinkertaisia älylamppuja, joita voi käyttää yhtäaikaisesti ilman valoverkkoreititintä, sekä myös puheohjata Amazon Alexan, Google Assistantin ja SmartThingsin välityksellä. WiFi Classicista löytyy tarvittavat perusominaisuudet, kuten kirkkaudensäätö ja ajastustoiminto.

wifi-lamput

Löytyikö oma tai haluatko tutustua tarkemmin vielä erinomaisiin Sengled-lamppuihin? Katso tästä koko Sengled-valikoima ja hanki omasi Suomen ensimmäisten joukossa e-ville.comista!