Xiaomi Redmi Note 3  -puhelin pääsi SuomiMobiili.fi sivuston testiin. Redmi Note 3 on Xiaomin keskihintainen puhelin, jossa on hyvät ominaisuudet ja valtava akku. Testin suoritti SuomiMobiilin perustaja, Eero Salminen. Kokosimme tähän blogiin arvostelun herkkupalat. Lue testi kokonaisuudessaan täältä.

xioamired31

Arvostelussa Xiaomi Redmi Note 3 – kiinalainen puhelin yllättää jälleen

Xiaomi Redmi Note 3 on varsin vakuuttava puhelin 200 euron hintaluokassaan. Vaikka laitteesta ei löydykään hyviä kameroita tai ehkä kaikkien mieleen olevaa käyttöliittymää, niin tämän hintaluokan puhelimeksi se on fantastinen. Redmi Note 3:sta löytyy paljon hyviä ominaisuuksia, kuten vakuuttava näyttö, laadukas metallinen olemus ja loistava akunkesto.

xioamired32

”Xiaomi Redmi Note 3 on varusteltu upealla muotoilulla sekä fantastisella suorituskyvyllä tässä hintaluokassa. Tässä arvostelussa käymme yksityiskohtaisesti Redmi Note 3:n läpi sekä annamme oman mielipiteemme. Puhelin pääsi kovaan käyttöön, jonka takia se ei päässyt helpolla mistään. Redmi Note 3 suoriutui kuitenkin kaikesta kunnialla.”

Laatutuntuma ja ulkoiset huomiot

”Puhelin perustuu siis pääosin metalliseen runkoon, mutta esimerkiksi laitteen ala- ja yläosat ovat muovia. Redmi Note 3 tuntuu kädessä hyvältä, koska sen kulmat ovat pyöristetyt. Laite ei ole liukas, joka on metallisen takakuoren ansiota.”

Näyttö

xioamired33

”Jälleen kerran Xiaomi osaa yllättää Redmi Note 3 kanssa erinomaisella näytöllä. Näyttö on kooltaan huimat 5.5 tuumaa, jonka takia puhelin on myös hyvä valinta suurta näyttöä haluavalle. Näyttö on tarkkuudeltaan FullHD -tasoa (1080×1920), joka riittää vallanmainiosti.”

Kamera

”Yleisesti sanottuna puhelimen kamerat ovat perustasoa, mutta ne eivät juurikaan pääse yllättämään. Laatu on juuri sellaista, mitä reilun 200 euron puhelimelta voi odottaakin. Kuvien ottaminen on nopeata, joka on hyvä ominaisuus varsinkin nopeasti ohimenevissä tilanteissa.”

Yhteenveto

”Puhelin on mielestäni suunniteltu hyvää laitetta 200-300 euron hintaluokasta etsivälle henkilölle. Redmi Note 3 antaa oman kokemukseni perusteella tarpeeksi vastinetta rahalle, jonka ansiosta voin suositella sitä kaikille, joita ei haittaa pieni kikkailu puhelimen kanssa tai englannin kielinen käyttöjärjestelmä.”

Lue testi kokonaisuudessaan täältä.

Tästä tutustumaan tuotteeseen verkkokaupan puolelle.