cars_crop

Pikkulinnut kertovat, että e-villen autoilijoita hemmotellaan taas alennuskampanjalla. Poimimme tähän artikkeliin viimeaikojen uutuuksia ja suosituimpia autotuotteita. Tutustu ja pistä tuotteet muistiin, sillä ne voivat olla millä hetkellä tahansa jo tarjouksessa!

Valot

Talvi yllättää joka kerta autoilijat. Ei pelkästään liukkaudellaan vaan pimeydellään. Lakimuutoksen myötä autojen lisävalot ovat tulleet jälleen suosituiksi. Modernit LED-valot ovat vähävirtaisia mutta silti pitkäkestoisia ja erittäin tehokkaita ajovaloja. Jos päätät laittaa autosi valaistuksen remonttiin, varmista, että valot ovat mallia LED.

Kamerat ja turvallisuus

Liikennekamerat eli autokamerat eli kojelautakamerat. Näillä ja peruutuskameroilla virität autosi näkemään niin eteen kuin taakse. Tiukan paikan tullen kameran kuvaama materiaali voi myös toimia todistusaineistona, ja monet modernit liikennekamerat sisältävätkin nykyään kiihtyvyysantureilla varustetun kolaritallentimen, joka tallentaa äkkinäistä liikettä edeltävät sekunnit erilliseen tiedostoon, jonka päälle ei kirjoiteta.

Liikennekamerat jaetaan karkeasti kahteen eri tyyppiin: perinteisiin, imukupeilla tai tarroilla tuulilasiin kiinnitettäviin tai erillisen älytaustapeilin mukanatuleviin autokameroihin. Älypeilit ovat integroituja ratkaisuja, jossa kamera ja ohjelmisto LCD-näyttöineen ovat valmiiksi auton oman taustapeilin päälle asennettavassa älytaustapeilissä. Peilien pinta on usein sinertävän tumma, mikä vähentää tehokkaasti takana ajavien pitkien ajovalojen heijastuksia.

Telineet ja lataus

Nykyaikainen autoilija tarvitsee kaikenlaista härpäkettä selvitäkseen arjen haasteista. Navigaattorit, liikennekamerat, kännyköiden ja tablettien lataaminen… nämä kaikki tarvitsevat virtaa ja mahdollisesti jonkinmoista telinettä. Poimimme muutaman tuotteen laajasta valikoimastamme, jotka toivottavasti helpottavat virtasyöpön kuskin tarpeita.

Audio & Musiikki

Mikäpä olisi mukavampaa kuin rankan päivän jälkeen istua mukavaan, ilmastoituun autoon ja kuunnella omaa lempimusiikkia? Tarjoamme viihdelaitteistot laidasta laitaan alkaen 1DIN- ja 2DIN-kokoisista autosoittimista langattomiin radiolähettimiin, joilla voi vaikka välittää kännykän musiikkisovelluksen ääntä langattomasti radion kautta autostereoihin.

Virittely & Huolto

e-ville.comin valikoimissa on myös suuri määrä erilaisia virittelyyn ja auton huoltoon sopivia tuotteita työkaluista vikakoodinlukijoihin ja -nollaajiin.