Välillä on hyvä vähän muistella, että missähän päin maailmaa sitä on oikeasti töissä. Shenzhen, jossa me työskentelemme, sijaitsee Etelä-Kiinassa, aivan Hongkongin rajalla, ja matkaahan tuohon uskomattomaan metropoliin on täältä vain tunti. Näin e-villen valoviikolla tuli mieleeni käydä katsomassa Hongkongin Symphony Of Lights -valoshowta. 

Untitled design

Valojen sinfonia

Joka päivä kello kahdeksan aikaan illalla, Hongkongin Victoria Harbourin rantaa pitkin menevä Avenue of The Stars täyttyy suurista ihmisjoukoista, paikallisista, sekä matkailijoista. Nämä ihmiset ovat kokoontuneet katsomaan viisiosaista valosinfoniaa, joka on maailman suurin toistuva valoshow, jossa kaupunkia valaisevat yli 40 pilvenpiirtäjää.

Jokaisessa osassa musiikki vaihtuu ja värikkäät valot, lasersäteet, sekä valonheittimet tanssivat musiikin tahtiin kaupungin yllä. Valoshown eri osat kuvaavat Hongkongin henkeä, energiaa ja kaupungin vilkettä ja vilinää.

Valosinfonia on jokaiselle Hongkongissa vierailevalle kokemus, jota ei kannata missata. Avenue of The Stars on suosituin valosinfonian katselupaikka, mutta esitystä voi katsella yhtälailla Hong Kong Islandin puolella sijaitsevalta WanChai Golden Bauhinia Squarelta, ja laivoista jotka kulkevat pitkin Victoria Harbouria.

Oma henkilökohtainen suosikki katselupaikka on Kowloonista Hong Kong Islandille kulkeva Star Ferry, missä sain rauhassa nauttia valoshowsta ja sen musiikista.                                                                                                           valoshow

 

Symphony Of Lights

Vaikka Suomessa ei vastaavanlaista showta ole, se ei tarkoita, etteikö jokainen voisi nauttia upeista valoista musiikin tahtiin. Oman kotivaloshowsi voit luoda vaikka tällä LED älyvalo kaiuttimella 🙂

Jos taas mielesi halajaa vähemmän showta ja enemmän tunnelmaa, 256 värin tunnelmavalaisin on sinulle sopiva vaihtoehto.

Katso e-villen loistavat valoviikon tarjoukset täältä!

 

Syysterkuin

Ifi