Vuoden pimein aika on erityisen synkkää autoileville suomalaisille haastavien keliolosuhteiden, epämiellyttävien kylmäkäynnistysaamujen sekä huonon näkyvyyden johdosta. E-villen väki tahtookin ojentaa ratinkääntäjille auttavan käden ja tehdä talvisen tien päällä liikkumisesta hieman helpompaa. Tässä olemmekin listanneet ehdottomat talven piristykset autoilijoille.

Autotuotteet

Kaareva 120 W LED-työvalo 5D-linssillä, 12-24V

WeChat Image_20171219121629

Kirkkautta talven pimeyteen luo Kaareva 120W LED-työvalo. 5D linssillä varustettu valo liittää kauko- sekä työvalon yhdeksi kokonaisuudeksi; Tässä valaisimessa saat kapean sekä leveän valokeilan parhaat ominaisuudet samassa paketissa. LED-paneelin kaarevuuden ja huippulokan 5D-linssin ansiosta kirkastuvat sekä tienpenkat että metsänreunat kätevästi, eikä yllätyksiä pääse livahtamaan tielle. Tuotteen asennus hoituu myöskin näppärästi kaiken muotoisten ajoneuvojen keulaan.

 

Xiaomi Roidmi 3S BT FM-lähetin / autolaturi

Xiaomi Roidmi 3S BT FM-lähetin / autolaturi

Mutta mitäpä ajaminen olisi ilman kanssamatkustajien jorinan peittämää musiikkia? Tupakansytyttimen virtaa käyttävän Xiaomi Roidmi 3S Bluetooth FM-lähettimen avulla saat Bluetooth-yhteensopivan mobiililaitteen yhdistettyä mihinkä tahansa auton FM-radioon. Enää ei tarvitse ajella hiljaisuudessa tai pelkkä taustahäly seuranasi, sillä tämä tuote sopii kaikkiin automerkkeihin. Tuote on helppo yhdistää puhelimeen sovelluksen avulla, jolla voit esimerkiksi säätää FM lähetystaajuutta, mitata akun jännitteen tai vaihtaa kappaletta puhelinta ravistamalla. Xiaomi Roidmi 3S toimii tietysti samalla myös autolaturina: siitä löytyy kaksi latauspaikkaa laitteillesi.

 

Tuulilasin suojapeite

Tuulilasin suojapeite

Kiireisinä talviaamuina on usein vallan ikävä lähteä autolla liikkeelle, mikäli yön aikana on satanut lunta, tai mikä kauheinta –  jäätävää tihkua tai märkää räntää ennen sen jäätymistä auton ikkunaan. Tuulilasin suojapeitteellä voit kuitenkin helpottaa aamujasi ja muita lähtöjäsi, sillä peite suojaa kätevästi auton tuuli- ja etusivulasit. Mikä onkaan ihanampaa, kuin päästä nopeasti ajelemaan ilman ikkunoiden ärsyttävää raappaamista pakkasella. Suojapeite pelastaa kiireiset talviaamut ja antaa sinulle hieman hengähdysaikaa turhan skrapailun sijaan. Peitteen asentaminen ja irrottaminen on helppoa, ja neljän kiinnikkeen ansiosta se ei irtoa kovemmassakaan tuiskussa.

 

Jääraappa lämpövastuksella

Jääraappa lämpövastuksella

Vaikka suojapeite onkin mainio keksintö tuulilasin suojaksi, täytyyhän matkassa olla myös ikkunaraappa, sillä eihän peitettä tule käytettyä esimerkiksi reissussa, ja joskus peite saattaa jääd kiireessä tai laiskuuttaan asentamatta. Tämän hätätilanteen pelastukseksi olemme hankkineet kauppaamme jääraapan lämpövastuksella. Lämpövastusraappa kiinnitetään reilun mittaisella kaapelilla tupakansytyttimeen, jolloin lämpövastus kuumenee ja uppoaa jäähän kuin kuuma veitsi voihin! Turhaa voimankäyttöä ikkunoiden rapaamisessa ei tämän tuotteen ansiosta enää talvellakaan tarvita; nyt ajoonlähtö on nautinto talvellakin.

 

Yellow Jump -apuvirta 

 Apuvirta YellowJump autoon

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä löytyy tuote, joka tulisi löytyä jokaisen kuskin arsenaalista. Tämä pelastaja mahtuu vallan pieneen tilaan ja sopii myös muillekin kuin autokuskeille. YellowJump apuvirtapankki on tarkoitettu starttiavuksi maksimissaan kolmelitraisille autonmoottoreille, sekä myös muille moottoriajoneuvoille ja -laitteille. Tätä virtalähdettä voit käyttää lisäksi myös puhelimen vara-akkuna. YellowJump ei jätä ketään pulaan; tämä ei myöskään ole pelkästään talvituote, vaan käytettävissä ja apuna vuoden ympäri.

 

Huomaathan että olemme listanneet tähän kirjoitukseen milestämme vain talven akuuteimmat tuotteet. Meiltä löydät lisäksi myös suuren valikoiman muita autoilutuotteita kuten valoja, peruutuskameroita sekä esimerkiksi huikean hyödyllisen suojan takapuskurille. Tuotteita kannattaa tarkkailla myös uutuuksistamme sekä tutkailla valikoimaamme oman tarpeen mukaan. Mikäli kysyttävää ilmenee, voit aina olla yhteydessä maailman parhaaseen asiakaspalveluumme 🙂