Terve! Kesä on jo hyvässä vauhdissa, festareitakin juhlistetaan jo ympäri Suomen ja päätimme kirjoittaa pienet kesäterveiset e-villen asiakaspalvelulta.

blog (2)

Meillä e-villellä on useita työntekijöitä, mutta harvemmin näkee kuulumisia meiltä asiakaspalvelusta. Meidän tiimimme toimii pääasiassa Kiinasta käsin ja viiden tunnin aikaero luo haasteita vastausajoissa. Arkisin pyrimme kuitenkin vastaamaan jokaiseen viestiin 24 tunnin sisällä.

Toimistomme sijaitsee Kiinan Shenzhenissä, joka on yksi maailman merkittävimmistä teollisuustuotannon keskuksista. Työmatkat sujuvat täällä näppärästi julkisilla(ruuhkaisilla)kulkuvälineillä. Sijainti on täydellinen e-villen toimistolle sillä markkinapaikat ovat hyvin lähellä kuin myös tuotteiden toimittajat. Pääsemme siis helposti tarkkailemaan uutuustuotteita ja myöskin valvomaan tuotteidemme laatua tehtailla.

blog (1)

Välillä on ikävä suomalaista kotiruokaa, kaunista luontoa ja saunaa. Onneksi te asiakkaat kerrotte meille myös Suomen kuulumisia. Rohkeimmat asiakkaat joskus jopa lähettävät meille kuvia, jotka aina piristävät työpäivää, kiitos siitä.

Meillä e-villellä on valtava valikoima tuotteita, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Pysyäksemme ajan tasalla, testaamme itsekin osaa tuotteista. Esimerkiksi tämän kevään ja kesän hittituote Fidget Spinner on erittäin suosittu myöskin meidän tiimissä. Spinnerit pyörivät toimistolla hurjaa vauhtia! Tässä hyvä vinkki: tippa öljyä laakeriin tasaisin väliajoin pidentää spinnerin käyttöikää.

Arvostamme erittäin paljon asiakkaiden antamaa palautetta ja eritoten uusia tuoteideoita. Kaupastamme löytyy paljon asiakkaidemme ehdottamia tuotteita. On myös mukava kuulla asiakkaiden käyttökokemuksia tuotteistamme. Tiesitkö että arvostelemalla tuotteen voit ansaita asiakasrahaa?

Ratkiriemukasta kesää kaikille toivoo: Iida, Jenny ja Jukka, e-villen asiakaspalvelusta!

PS. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi, tuotteistamme tai muuta asiaa voit aina ottaa e-villen asiakaspalveluun täältä.

(Voit ottaa yhteyttä myös Facebookin välityksellä) 🙂