Miia K. sai testattavaksi Bluetooth Boombox -audiovastaanottimen. Lue blogista Miian arvostelu pienikokoisesta ja edullisesta laitteesta, jolla saat helposti toistettua musiikkia stereoista langattomasti.

Boombox testissä

Isona plussana pidän sitä, että Boombox vapauttaa puhelimen kaapelin päästä,

jolloin puhelimen käyttö helpottuu huomattavasti.

Ensivaikutelmani Boomboxista oli se, että laite on hieman isompi kuin odotin, mutta silti oikein näppärän kokoinen ja todella kevyt (Vain 56g), joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Tuote tuntuu käsissä hieman heikolta ja ajattelinkin sen menevän heti rikki jos se sattuu tippumaan, mutta muutaman kerran olen tuotteen vahingossa tiputtanut ja luulot kestämättömyydestä hävisi, sillä tuote pysyi täysin ehjänä ja toimii edelleen moitteettomasti.

boomboxblogi1

Pakkaus

Boomboxin mukana tulee sekä audiokaapeli, että RCA-kaapeli, joiden avulla Boomboxin saa kytkettyä stereoihin tai vaikka televisioon. Plussaa antaisin siitä, että tavallisen audiokaapelin lisäksi paketissa tuli myöskin juuri yllämainittu RCA-kaapeli. Olen itse käyttänyt Boomboxia yhdistettynä televisoon RCA-kaapelin avulla, jolloin musiikin kuuntelu on mukavampaa kuin kannettavan kaiuttimilla kuunneltuna. Jäin tosin vielä kaipaamaan sitä, että Boomboxin olisi voinut yhdistää esim. autostereoihin USB-kaapelin avulla.

Kaapelit olivat sopivan mittaisia. Esimerkiksi autossa käytettäessä audiokaapelin pituus riitti Boomboxin sijoittamiseen lokeroon radion alle, mutta ylimääräistä kaapelia ei kuitenkaan jäänyt pyörimään vaihdekepin eteen.

boomboxblogi

Yhteenveto

Itse olen käyttänyt Boomboxia autossa ja se onkin oikein loistava tuote juurikin sinne, kun radiossa jatkuvasti soitettavat soittolistat eivät enään miellytä. Lisäksi olen käyttänyt tuotetta television kautta musiikin kuunteluun etenkin juhlia pitäessä. Isona plussana pidän sitä, että Boombox vapauttaa puhelimen kaapelin päästä, jolloin puhelimen käyttö helpottuu huomattavasti.

Tuoteselosteessa sanotaan, että akunkesto on 8-10h. Itse en ole akunkestoa mitannut, mutta arvioisin sen olevan juurikin tuota 8-10 tuntia. Akku siis kestää helposti pitkällekin matkalle. Kantama on tuoteselosteen mukaan 20 metriä. Se ei kuulosta paljolta, mutta ainakin omassa käytössäni riittänyt oikein loistavasti.

Boomboxissa on nopea Bluetooth-yhteys sekä EDR, jonka ansiosta äänenlaatu on hyvä. En ole itse huomannut äänenlaadussa eroa käyttäessäni Boomboxia, vaan äänenlaatu on ollut juurikin niin hyvä, kuin miten hyvät stereot ovat.

Plussat:

  • Koko/paino
  • Useampi kaapeli vaihtoehto
  • Hinta
  • Helppokäyttöisyys
  • Äänenlaatu

Miinukset:

  •  Vain USB-johto lataamista varten
  • Muovisuus

Käy tutustumassa Boomboxiin tarkemmin tästä!