Blackview BV6000 pääsi #eramaakulkijan tuotetestiin iskun- ja vedenkestävien uutena haastajana. Erämaankulkija kertoo, että hän ei pidä itseään trendien harjalla kulkevana hifistelijänä, ja että verratessaan puhelimien ominaisuuksia, hän painottaa käyttöjärjestelmän selkeyttä, akkukestoa ja kestävyyttä. Lue koko juttu täältä.

bv60001

”Puhelin on työkalu ja arvostan, jos se toimii olosuhteista riippumatta.”

”Ensireaktio puhelimesta oli positiivisen yllättynyt. Laite vaikutti jämäkältä ja ainakin omaan käteen kookas luuri istui hyvin. Viimeistelyn olisi voinut kuitenkin tehdä jättämällä IP-68tunnus pois paraatipaikalta etukuoresta.”

”Monessa nykypuhelimessa tarpeettomia esiasennettuja ohjelmia tuntuu riittävän riesaksikin asti, mutta testiluurissa sitä ongelmaa ei näyttänyt olevan. Blackview sisälsi ainoastaan tarvittavat perustoiminnot, jonka jälkeen käyttäjä voi itse ladata puhelimeen haluamansa sovellukset. Kosketusnäyttö on kirkas, käyttötuntuma on hyvä ja puhelin reagoi käyttöön nopeasti. Varsinkin arvostan kovasti mahdollisuutta käyttää laitetta myös hansikkaat kädessä.”

bv60002

”Käyttöjärjestelmä ja asetukset ovat loogisia pienistä käännösvirheistä huolimatta. Käytön hidastumista ei ilmennyt vaikka taustalla pitäisi useita sovelluksia auki. Puhelimen kaijutinten äänenvoimakkuus on riittävä myös verstasolosuhteisiin vaikkakin hieman peltinen.”

Untitled-1

”Kuluvan syksyn puhelin kulki mukanani pitkillä eräreissuilla. Vesi, pakkanen tai kivikkoon tippuminen ei näyttänyt haittaavan laitetta. Tulipa jopa luettua digilehteäkin saunassa. Aktiivisessa käytössä akun lataus näytti riittävän 2-3 päiväksi, jolloin käytin runsaasti sosiaalista mediaa ja suoratoistopalveluita, mutta jos puhelinta käytti metsässä ainoastaan yhteydenpitoon puheluin ja tekstiviestein, niin käyttöaika venyi jopa viikkoon. Varsinkin tutkapannalla metsästäville pitkä akunkesto on tärkeä ominaisuus uutta laitetta hankittaessa. Kastelin puhelinta useaan otteeseen ja alussa ajatuskin kännykän laittamisesta veteen hirvitti, mutta Blackview näytti sen kestävän moitteettomasti, kunhan muistaa pitää lataus- ja kuulokepistokkeiden suojaläpät tiiviisti kiinni.”

”Mielestäni Blackview on onnistunut kehittämään älyluuria juuri siihen suuntaan, kuin monet meistä kovissa olosuhteissa puhelimiamme käyttävät ovat toivoneet. BV6000 tarjoaa edullisen, mutta yllättävän laadukkaan vaihtoehdon outdoor- harrastuksiin ja työkäyttöön.”

bv60003

 

Blackview BV6000 löydän täältä.

Lue koko tuotetesti täältä.