Etsitkö kansainvälistä kokemusta markkinoinnin parissa? Kaipaatko työtä, jossa pääset vaikuttamaan paitsi markkinointikanavien ja -viestinnän kehittämiseen, myös rooliisi? Osaatko luetella firmojen sloganit unissasi ja katsot telkkarista yhtä mielelläsi mainoskatkoja, kuin itse ohjelmia? Mikäli vastauksesi on kyllä, hae töihin e-villen markkinointitiimiin jo tänään!

”Verkkokauppa e-ville.com, vastuullinen työnantaja” – Oikotie

Verkokauppa e-ville on vuodesta 2006 lähtien toiminut kansainvälinen verkkokauppa, joka myy tuotteita etenkin Pohjoismaisille kuluttajille. Toimimme Kiinan tehtailta käsin ja saamme ensimmäisenä käsiimme uusimmat ja mielenkiintoisimmat keksinnöt elektroniikan alkulähteiltä. Näin työtehtävät markkinoinnin ja viestinnän parissa pysyvät jatkuvasti tuoreina ja mielenkiintoisina. Suurin osa tiimiläisistämme työskentelee Hongkongissa, Shenzhenissä Kiinassa tai Bangkokissa, Thaimaassa, jossa myös markkinointitiimi pitää päämajaa. Myymälä ja päävarasto sijaitsevat puolestaan koto-Suomessa, Mäntsälässä.

”Mun tiimissä e-villen aamu alkaa bre-villellä, Chiang Mai:n kahvipavuilla.” – Markkinointijohtaja Olli

Töihin Thaimaan Bangkokiin

Haemme kahta täyspäiväistä työntekijää markkinontitiimiin Thaimaan pääkaupunkiin Bangkokiin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee kaupungin keskustassa BTS-kaupunkijuna-aseman kupeessa, josta on loistavat kulkuyhteydet ”ympäri ämpäri” n. 15 miljonaan asukaan metropolia.

”Big Mango” – Bangkokin kuvankaunis taivaanranta.

Haemme uusia osaajia Thaimaan toimistolle seuraaviin rooleihin:

 1. Kampanjavastaava
 2. Sisältö- ja mediavastaava

Tarjoamme sopiville hakijoille dynaamisen, nuorekkaan ja kansainvälisen työympäristön ja mahdollisuuden päästä vaikuttamaan oikeasti verkkokauppamme kehitykseen ja ilmeeseen.

Kampanjapäällikön tehtävät ja vastuualueet

Nyt laitetaan sellaisia tarjouksia tulille, että sukat pyörivät koko kansan jaloissa. Ovatko kaupalliset sesongit ja tapahtumat sinulle tuttuja? Singles’ Day, Black Friday tai Cyber Monday eivät ole vain mediassa näkyviä sanoja vaan saavat sormesi syyhyämään innosta?  Päivystätkö usein Suomen parhaita tarjouksia? Käännetään kelkka toisinpäin ja tehdään sinusta se, joka latelee pöytään ne parhaimmat tarjoukset.

”Kyllä, kyllä. Myyntiä PUM ja käyrät katosta läpi.” – Markkinointijohtaja Olli

Kampanjavastaavan päävastuualueena on kampanjoiden ja teemojen suunnittelu, kampanjatuotteiden valinta, tarvittavien materiaalien tuotanto, tuotesivujen ja -kategorioiden optimointi ja tavoitteiden mittaaminen (KPI) sekä raportointi.

Tuotekeskeisen kampanjoinnin lisäksi työtehtäviin kuuluvat myös ”pehmeämmät” minikonversiot ja liidien kutkuttelu, kuten: uutiskirjekampanjat, toivelista / wishlist-kampanjat jne., jotka ohjaavat asiakasta ensi- tai uusintaostoon asiakaspolun eri tasoilla.

Mikä parasta, tuhannet mielenkiitoiset tuotteet (aina fatbike-maastopyöristä uusimpiin äly-gadgetteihin) ja uusimmat markkinoinnin työkalut tarjoavat sinulle lähes vapaat kädet ”markkinointimixin” tuotantoon ja kehittämiseen. Meillä ei varmasti lopu ideat kesken ja toivomme, että tuot tiimiin ideoiden ja osaamisesi ohella hyvää henkeä ja tekemisen asennetta.

”Kesäksi kauppaan uudet fillarit näillä spekseillä.” – Tuotetiimin vetäjä Arttu (Kiinassa)

Ideaalisella hakijalla olisi toivottavaa olla:

 • Vähintään 22 vuoden ikä työlupaa varten
 • 3 vuoden kokemus digimarkkinoinnista / verkkokauppa-alalta
 • Alaa vastaava koulutus (yliopisto / ammattikorkeakoulu)

Aiempi kokemus seuraavista työkaluista katsotaan hyväksi:

 • Google Analytics / muut datan visualisointi- ja käsittelytyökalut
 • Google Ads -/ Google Shopping -mainonta
 • Hakukoneoptimointi (on-site SEO)
 • Microsoft Excel / Office Suite
 • Landing page / laskeutumissivun konversio-optimointi (CRO)
 • Uutiskirje ja CMS-työkalut kuten Activecampaign
 • Facebook -mainonta
 • Markkinonnin automaatiot

Myös visuaalinen silmä ja graaffiset taidot ovat plussaa:

 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Adobe InDesign

Toteutatko sinä meille seuraavan Black Friday -kampanjan? Hae e-villen kampanjapäälliköksi jo tänään! Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja kerro otsikossa hakemasi rooli sekä liitä mukaan ajantasainen CV sekä palkkatoiveesi. Lähetä hakemus osoitteeseen [email protected]

Kerro myös toiveesi työn aloitusajankohdalle 🙂

Täytämme roolit sopivan ehdokkaan löytyessä, joten kannattaa toimia pian!

Sisältö- ja mediavastaavan tehtävät ja vastuualueet

Myös kokeneille kirjoittajille mielenkiintoisen sisällön tuottaminen voi aika-ajoin olla haastavaa. Parhaat aiheet on koluttu läpi ja mind mapping -aivotyö ei tuota tulosta. Mitä jos tukena on tuhansia uniikkeja ja ennennäkemättömiä tuotteita, lukemattomia kokemuksia ja uutisia verkkokauppa-alasta – puhumattakaan behind the scenes -tarinoista Kiinan Shenzehistä, Hongkokista ja Thaimaan Bangkokista? Tätä on e-ville.

Eli pähkinänkuoressa sisältösuunnitelmalla on vain taivas rajana. Tai avaruus. Me haluamme sinusta sen henkilön, joka kertoo ennenkuulumattomat tarinat ensimmäisenä ja yksinoikeudella Suomelle. Estradi on sinun.

”Metaotsikko, metakuvaus… kas näin ränkätään 1. sijalle Googlessa” – Johan

”Content is the King” -lausahdus on sinulle jo varmasti entuudestaan tuttu. Vastuualueesi olisi suunnitella sisältöstrategioita tukemaan kaupan tavoitteita ja tuottaa sekä jakaa tämän pohjalta jatkuvaa sisältöä e-villen blogiin, verkkosivuille ja SOME-kanaviin, kuten Facebook, Instagram ja Youtube. Siinä missä laadukas sisältö saa lukijat janoamaan lisää luettavaa, on ehdottoman tärkeää myös osata optimoida sisältö hakukoneille (SEO).

Rooliisi kuuluisi myös vaikuttajamarkkinointi. Lyhykäisyydessään se tarkoittaa yhteistyötä kolmansien osapuolien kanssa, jotka vastaanottavat sen hetken mielenkiintoisimmat tuotteet testiin ja tuottavat niistä meille sisältöä, kuten tuotetestejä ja arvosteluita. Verkostoon kuuluu isoja valtakunnallisia mediayhteistyökumppaneita ja yksityisiä bloggareita ja vloggareita, joten toivomme hakijalta virheettömän ja rikkaan kirjoitusasun lisäksi rohkeutta ja ihmisiä pelkäämätöntä asennetta.

Toivomme sisältövastaavalta seuraavaa

 • Vähintään 22 vuoden ikä työlupaa varten
 • Kiitettävä ja virheetön äidinkieli ja rikas kieli
 • Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto
 • Oma blogi tai vlogi / aikaisempi työkokemus kirjoittamisen parissa

Aikaisempi kokemus jostain seuraavista katsotaan eduksi:

 • WordPress (tai muu CMS)
 • Hakukoneoptimointi (on-site SEO) / linkkien rakentaminen (link building)
 • Facebook -mainonta
 • Instagram -mainonta
 • Youtube -mainonta

Myös visuaalinen silmä ja graaffiset taidot ovat plussaa:

 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Adobe InDesign

Kerrotko sinä koko kansalle e-villen ja tuotteidemme tarinan? Hae e-villen sisältö- ja mediavastaavaksi jo tänään! Liitä mukaan CV, kerro mitä roolia haet ja lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä palkkatoive osoitteeseen [email protected]. Mikäli sinulla on entuudestaan oma blogi tai Youtube-kanava, liitäthän myös ne mukaan hakemukseen.

Kerro myös toiveesi työn aloitusajankohdalle 🙂

Täytämme roolit sopivan ehdokkaan löytyessä, joten kannattaa toimia pian!

”Blogi vimpan päälle ja kansalle luettavaa aamukahvin kera.” – Otto

Kiinnostaako sinua jokin muu työtehtävä markkinoinnin saralla?

Eivätkö nämä työtehtävät osuneet sinun tontillesi? Tarvitsemme aina osaavia ja innovatiivisa työntekijöitä kasvavaan tiimiimme. Mikäli tunnet piston rinnassasi ja voisit viedä e-villeä eteenpäin muilla markkinoinnin osa-alueilla, kuten:

 • Google Ads / Google Shopping
 • Hakukoneoptimointi
 • Graafinen suunnittelu
 • Uutiskirjeet ja markkinoinnin automaatiot
 • Sosiaalinen mediamarkkinonti (Facebook / Instagram / Youtube)

Ota meihin rohkeasti yhteyttä lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus CV:n kera, kerro itsestäsi ja mikä on palkkatoiveesi. Lähetä hakemus osoitteeseen [email protected].

Kerro myös toiveesi työn aloitusajankohdalle.

Emme malta olla kuulematta sinusta! Palataan pian asiaan 🙂

”Rai-rai, voi tätä elämän onnea.” – Bangkokin tiimi