E-villen tuotetiimi työskentelee joka päivä sen eteen, että e-villeen saadaan mahdollisimman mielenkiintoisia ja houkuttelevia tuotteita. Markkinointitiimi puolestaan tekee kaupasta, tuoteryhmistä ja uutuuksista mainoksia ja koittaa saada tarjoukset asiakkaiden tietoisuuteen ja klikattavaksi. Kerron tässä blogikirjoituksessa miten tuotteet päätyvät valikoimiimme ja kutsun blogikirjoittajat ja muut verkkosivustojen ylläpitäjät yhteistyöhön.

Tuotteen matka ideasta verkkokauppaan

Lisäämme e-villellä uusia tuotteita valikoimiimme joka viikko. Asiakkailtamme saatujen tuoteideoiden lisäksi keräämme uutuustärppejä omalta markkinointi- ja tuotepäällikkötiimiltämme ja Kiinan elektroniikkamessuilta, kuten Canton Fair:iltä. Vierailemme lisäksi säännöllisesti toimittajiemme, tehtaiden ja tukkumyyjien luona tarkastamassa heidän uusimmat tuoteinnovaatiot ja -mallit. Toimistomme sijaitessa Shenzhenissä, keskellä vilkkainta etelä-Kiinaa, pysymme hyvin ajan hermolla maailmalla keksittävistä ja valmistettavista uutuuksista!

Asiakkailta olemme saaneet vuosien aikana

hurjia määriä hyviä tuotevinkkejä. Iso kiitos niistä!

Kun  tuotteet on lisätty verkkokaupan valikoimiin, markkinointitiimi ottaa niistä kopin, lisää ne uutiskirjeeseen, sekä Facebook-ja Google-mainoksiin. Tuotepäälliköt ja markkinointitiimiläiset päivittävät tuotteiden käyttöön liittyviä tietoja, vinkkejä, ohjeita, kuvia ja videoita myös tänne blogiin, youtube-kanavallemme, facebook-fanisivulle, Twitteriin sekä Instagramiin. Seuraatko jo meitä kaikilla some-kanavilla?

Teemme myös tiivistä yhteistyötä bloggaajien ja mediasivustojen kanssa.

Omien kanaviemme lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä erilaisten ulkopuolisten sivustojen, aikakausilehtien ja blogien kanssa. He saavat tuotteitamme testattavaksi ja kirjoittavat niistä juttuja omille seuraajilleen ja lukijoilleen.

Bloggaaja! Haluatko tuotetestaajaksi?

Lähetämme mielellämme uutuustuotteitamme testiin bloggaajille ja pienempienkin harrastenettisivujen ylläpitäjille. Mikäli hallinnoimallesi sivustolle tai blogiisi voisi lisätä linkin tai tehdä tuotearvostelun, ota yhteyttä! Katso sopiva tai pari sopivaa tuotetta valikoimistamme, ja lähetä meili [email protected]. Kerro sivustostasi / blogistasi, sekä lyhyesti minkälaisen arvostelun voisit tuotteesta kirjoittaa.

Kerro myös, mikäli saitiltamme puuttuu sinua ja lukijoitasi kiinnostava tuote, niin koitamme etsiä ja lisätä sen pikimiten valikoimiimme. Ehkä pääset testaamaan siten tuotetta, jo ennen kuin se on edes myynnissä!

Voit päästä testaamaan tuotetta,

jota ei ole vielä edes markkinoilla!

Lisää e-villen mainos verkkosivuillesi tai blogiisi ja tienaa rahaa

Suomen suosituin ns. affiliaatti-markkinointikanava tai -portaali on Tradetracker. TradeTrackerin sivustolta voi poimia mainosmateriaalia omille verkkosivuille ja ansaita rahaa sitä kautta tulleesta myynnistä tai klikeistä. TradeTrackeristä löytyy myös e-villen ohjelma bannereineen ja tekstilinkkeineen. Käy rekisteröimässä oma verkkosivu tai blogi e-villen julkaisijaksi ja ryhdy tienaamaan!

Rahaa myös tuotearvosteluista ja kaverisuosituksista

Muista myös normaali kanta-asiakasohjelmamme! Jokaisen asiakkaamme sähköpostiosoite (ja asiakasnumero) toimivat 5% alennuskoodeina ystäville, työkavereille ja tutuille. Kun he tekevät tilauksia tätä alekoodia käyttäen sinä saat 5% asiakasrahaa heidän tilauksiensa arvosta. Etu on voimassa ystäväsi (uuden asiakkaan) kahteen ensimmäiseen tilaukseen. Kirjoittamalla tuotearvostelun tilaamistaan tuotteista saa myös 0,50€ – 12€ asiakasrahaa per tuote. Kannattaa siis kertoa muille mielipiteensä ostetusta tuotteesta. Se hyödyttää paitsi muita asiakkaita, myös itseä.

– Siirry selaamaan verkkokauppamme uutuuksia!
– Siirry TradeTrackeriin ja aktivoi e-villen mainokset sivullesi!

Hyvää alkanutta vuotta toivottaen,

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä [email protected]