Uuden vuoden lupaukset on tehty ja kesäkuntoon pitäisi päästä. Talvikin on kuitenkin kaunista aikaa liikkua, kun lumet on maassa ja pakkasenpurema ilma on raikasta hengittää. Kahteen vuoteen en henkilökohtaisesti ole lunta edes nähnyt, joten helmikuun matka härmälään jo innostaa ja lainaluistimet on jo sovittu, jotta pääsee jäille testaamaan, että nouseeko se lämäri vieläkään. Lapsetkin rakastavat talvella ulkoilua! Mikään ei ole mukulana mukavampaa kuin räkä poskelle jäätyneenä viilettää pulkkamäessä hyppyristä ja tulla rytinällä alas. Kaikki voivat nauttia talvesta!

Tässä blogissa ajattelinkin talven, tulevien hiihtolomien ja edessä siintävän Suomen-reissuni innoittamana ehdottaa sinulle muutamia vermeitä, joista sinulle voisi talviliikkujana olla apua tai hyötyä. Toisaalta tässä on myös lahjaideoita ystävänpäiväksi, synttärilahjaksi tai muuten vain joillekin, joilta haluat viedä tekosyyt olla liikkumatta tähän hienoon vuodenaikaan!

Liukuesteet kenkiin – Pysy pystyssä liukkailla lenkkikeleillä!

Run 5 -liukuesteet ovat olleet suosittu tuote asiakkaidemme keskuudessa ja ihan syystä! Niillä pysyy pystyssä liukkaammilla keleillä viipeltäessä, eikä tarvitse pelätä turvalleen lentämistä silloin, kun katu näyttää enemmän luistinradalta kuin kävelykelpoiselta.

Liukuesteet ovat todella helpot ja nopeat laittaa kenkien päälle ja riisua, sillä ne asettuvat mukavasti kengän päälle joustavan ja kestävän kuminauhakiinnityksen avulla. Vaikka ne ovat helppo laittaa jalkaan tai riisua, ne eivät silti irtoa helposti!

 

Uskomattoman hyvä pito näillä liukuesteillä. Kävin pilkillä askettäin. Jää oli niin liukas, että tuskin olisin päässyt ilman näitä liukuesteitä mihinkään! – Paavo U.

Sille on syynsä minkä takia Run 5 -liukuesteiden menekki on ollut hyvää, koska hintakin on halpa ja rahalle saatu vastine erinomainen! Katso tuote ja lue 47 liukuesteet omistavan asiakkaan kommentit tuotteesta täältä!

Lämpimät vaellussukat – Varma valinta metsissä samoaville

Jos joku ottaa talvivaelluksella pattiin, niin se on hikoilemaan päässeet varpaat, joita alkaa paleltaa siinä vaiheessa, kun pysähtyy makkaraa paistamaan tai ihailemaan maisemia! Naturehiken lämpimät vaellussukat auttavat siinä, jotta aurinkoisessa talvisäässä nautittavaa vaellusta ei varjosta jäiset varpaat!

 

Vaellussukat istuvat mukavasti jalkaan, sekä niiden joustava ja hengittävä materiaali siirtää kosteuden sukkien ulkopuolelle pitäen kintut kuivana, jotta kohmeisia varpaita ei tarvitse taltan ja vasaran kanssa irrottaa toisistaan talvella käydyn Karhunkierroksen jälkeen.

Naturehike -vaellussukkien hinta-laatusuhde on erinomainen, sillä ne ovat laadultaan varsin kilpailukykyiset, mutta huomattavasti suomalaisten vaelluskauppojen vastaavia halvemmat! Jos tykkäät tehdä talviaikaan ulkona liikkua, niin suosittelen ehdottomasti vilkaisemaan vaellussukat tästä!

Vastuskuminauhat – Välillä ulkona on vain liian kylmä

Kun pakkaset paukkuu pahimmillaan ja rapsakka ilma ottaa ikävästi henkeen, niin sen ei tarvitse estää kuntoilua! Vastuskuminauhoilla voi helposti vaikka olohuoneessa ottaa pienet jumpat ja ottaa askeleita kohti kesäkuntoa 2019!

Nämä vastuskuminauhat, tai pikemminkin letkut, ovat erinomainen setti kotikuntoiluun, sillä niitä yhdistämällä kokonaisvastusta saa aika paljonkin aikaiseksi, sekä niissä tulee mukana muutamat erilaiset kahvat, jotta niitä voi hyödyntää monipuolisesti! Kokonaisvaltaiseen kehon treenaamiseen vastuskuminauhasetti soveltuu mitä loistavimmin, enkä itse ainakaan keksi, että mitä lihasryhmää näiden avulla ei pystyisi treenaamaan! Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana ja internet on pullollaan tietoa erilaisista liikkeistä, joita vastuskuminauhoilla voi tehdä.

Otahan itseäsi niskasta kiinni ja käytä television katseluaika hyödyksi pitämällä itsestäsi huolta samanaikaisesti! Kroppa, mieli ja itsetunto kiittää! Tutustu vastuskuminauhasetin sisältöön ja mahdollisuuksiin tästä.

Heijastinvaljaat – Turvallisuus ennen kaikkea

Talvella pimeys valtaa maat, Pertti ”Speedy” Keinosen ja Saku Östermalmin lyriikoiden tapaan. Siitä syystä kannattaa pitää huoli, että erotut pimeässä ettei pahimmillaan ole edessä Pertin nimipäivä.

Nämä heijastinvaljaat ovat tehty joustavasta materiaalista, jotta niiden alle istuu paksumpikin takki mukavasti, sekä ne on todella helppo ja nopea pukea tai riisua! Säätövaraakin löytyy, jotta saat heijastinvaljaat asettumaan mukavasti päällesi.

Todella halpaan hintaan lähtevät, mutta laadukkaat heijastinvaljaat loistavat pimeässä kuin Petteri Punakuonon nenä ja siitä eräs asiakkaamme on myös tehnyt hyvän havainnevideon. Katso video ja tutustu lisää täältä!

Vaellus-/kävelysauvat – Käsillekin käyttöä kävellessä

Kokoontaittuvat vaellussauvat ovat erinomainen partneri niille, jotka pitävät kävelylenkeistä tai vaeltamisesta. Näin kädetkin saavat työtä ja energiankulutus on tehokkaampaa, mutta myös vaeltamisessa sauvat antavat oivaa tukea vaikeakulkuisemmissa maastoissa!

Vaellussauvat pakkautuvat rapian 30 senttimetrin pituuteen ja painavat alle 300g kappale, joten ne ovat myös helppo vaeltassakin heittää reppuun tarvittaessa! Tutustu kokoontaittuviin vaellussauvoihin tästä.

UV-suojatut laskettelulasit – Edes triplavoltti hyppyrissä ei häikäise

Laskettelu on eri metkaa puuhaa talvella ja kesällä vähän nihkeämpää, joten siitä on syytä ottaa ilo irti vielä kun voi ja siinä silmälasienkin kanssa käytettävät Copozzin laskettelulasit astuvat parrasvaloihin! Laatunsa puolesta nämä laskettelulasit voisivat olla monta kertaa kalliimmat, kuten asiakasarvostelustakin voit lukea! UV-suojan tarjoavat pinnoitetut tuplalinssit tarjoavat sinulle laajan näkökentän, sekä pinnoite pitää huolen, ettei laskettelulasit huurru tai naarmuunnu helposti! Huurtumisen estämiseksi myös yhteensä jopa 11 ilmanottoaukkoa!

Tästä ei laskettelulasit oikeastaan enää hinta-laatusuhteeltaan voi paremmaksi muuttua! Lue lisää tästä lisää, hanki omasi mieluisalla värityksellä ja rinteessä ollessa voit myhäillä tyytyväisenä ja kiittää itseäsi onnistuneesta ostopäätöksestä.

Älykäs kehonkoostumusmittari – Edistymisen madonluvut

Jos oikeasti ja tavoitteellisesti haluat päästä kesäkuntoon, on Xiaomin älykäs kehonkoostumusmittari paras apuväline kertomaan sinulle totuuden, että missä vaiheessa matkaasi olet kohti tavoitetta, oli se sitten rasvaprosentin kutistamista tai lihasmassan kasvattamista! Suomenkielisenäkin saatava MiFit-sovellus on myös synkronoitavissa muiden Xiaomi-vehkeiden, kuten älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden kanssa.

Älykkäällä kehonkoostumusmittarilla saat dataa mm. rasvan ja viskeraalirasvan, lihas- ja luumassan, sekä nesteen määrästä kehossasi, sekä paljon muuta. Sitten voit käyriä seurailla ja hymyillä, kun lukemat paranee ja olo tuntuu paremmalta!

Lue lisää Xiaomin älykkäästä kehonkoostumusmittarista täältä ja hanki omasi tukemaan sinua tavoitteissasi!

Ja vielä lopuksi

Jotta kylmässä särkevät niveletkään eivät olisi tekosyitä sinulle, perheenjäsenellesi tai ystävällesi, suosittelen katsomaan myös niveltuet valikoimastamme, jotka nimensä mukaisesti tukevat niveliä, mutta ovat myös lämmittävä kerros kohdealueelle!

Hyvää alkanutta vuotta ja nautinnollisia talviurheiluhetkiä!