Etsimme tuotetestaajia e-villen huippusuositulle liikennekameralle ja langattomalle peruutuskameralle! Blogikirjoituksessa esittelen kyseiset tuotteet ja kirjoituksen lopusta löydät ohjeet miten päästä e-ville.comin tuotetestaajaksi.

Viimeisenä paljastamme muutaman viikon takaisen kilpailun voittajan ja blogin seuraajien kesken arvotun 50€ lahjakortin voittajan!

tuotetestaaja

Liikennekamerat

Moni on varmaankin nähnyt liikennekameralla kuvattuja kolareita Venäjällä. Välillä pistää mietityttämään, että eikö ne vain osaa ajaa? Ohessa neljän minuutin Youtube -video Venäjän autokolareista, jotka on kuvattu kojelautakameralla.

Aika hullun näköistä hommaa. Kiinassa ja varsinkin Shenzhenissä saa aika-ajoin pelätä henkensä puolesta, sillä liikenne on välillä aika hurjaa. Kiinassa kuoleekin auto-onnettomuuksissa melkein 100 000 ihmistä joka vuosi… Katso muiden maiden tilastot Wikipediasta.

Näytöllinen kojelautakamera

kojelautakamera

e-villen näytöllinen kojelautakamera on helppo asentaa eikä sen käyttöönotto vaadi sen ihmeellistä osaamista. Kojelautakamera on erinomainen apuväline onnettomuustilanteen selvittämiseen ja myös loistava ratkaisu hillitsemään juuri ajokortin saaneen kuskin ”kaahaushaluja”. Videolta voi jälkeenpäin tarkistaa esimerkiksi auton rekisterinumeron ja mahdollisia syitä onnettomuuden tapahtumiseen.

Tässä yksi asiakkaan kommentti: ”Ihan on näppärä, 32Gt muistilla tuntuu ainakin toimivan täydellisesti. käynnistyy kun auton käynnistää ja sammuu 5s kun autosta virrat poissa. Kokonaisuudessaan HYVÄ VEHJES 🙂

Katso myös asiakkaan video tuotekuvauksesta, klikkaamalla tästä.

e-villen valikoimista löytyy runsaasti erilaisia liikennekameroita ja ne ovatkin olleet kautta e-villen historian suosituimpia tuotteita. Pääset tuotekategoriaan tästä.

Peruutuskamera autoon

Kamerat kuten liikennekamera ja peruutuskamera ovat kasvattaneet huimasti suosiotaan viime vuosina. Yllätys? Ehkä ei.

Ford onkin teettänyt tutkimuksen osaavatko ihmiset peruuttaa. Euroopan maissa tehty tutkimus tehtiin muutama vuosi sitten. Tutkimuksen mukaan joka kolmas eurooppalainen kuljetta ei onnistu taskupysäköinnissä ekalla yrittämällä. (Taloustaito, J. Partanen)

Tunnistatko itsesi tästä joukosta? Jos et, niin uskoisin silti, että jokainen meistä on joskus kuullut jonkun sanoneen, että en osaa peruuttaa tai en halua ajaa taskuparkkiin. Tällöin apuun tulee edullinen peruutuskamera ja näyttö.

Langaton peruutuskamerasarja 3.5″ TFT näyttö

peruutuskamera

Langaton peruutuskamera, jossa tulee mukana rekisterikilpeen asennettava kamera sekä 3.5″ näyttö. Kamera saa virtansa peruutusvaloista, joten näytöstä näet kuvan aina, kun rupeat peruuttamaan. Näyttö saa virtansa tupakansytyttimestä. Kamera on vedenkestävä ja IR-ledien ansiosta tässä on myös yökuvausmahdollisuus.

Tässä yksi asiakkaan kommentti: ”Televisiolaatuinen kuva. Ihan hyvin saa selvää kuvattavasta ja sopii käyttötarkoitukseeni. Hintaansa nähden vastaa täysin odotusta. Kytkentä ei voisi olla yksinkertaisempi. Piuhat vaan virtaan ja avot, Pelaa.

Katso muut asikkaiden kommentit klikkaamalla tästä.

e-villen valikoimista myös muita peruutuskameroita ja näyttöjä. Pääset tuotekategoriaan tästä.

Haemme tuotetestaajaa

Haemme siis tuotetestaajaa kojelautakameralle ja peruutuskameralle. Testaaja voi lähettää hakemuksen koskien molempia tuotteita tai vain toista. Valitsemme tuotetestaajan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Säännöt

Tuotteen omistusoikeus pysyy e-ville.comilla kunnes testi on suoritettu meidän ohjeiden mukaisesti ja testi julkaistu. Testaaja saa lopulta laitteen itselleen jos arvostelu on suoritettu onnistuneesti. Testin jälkeen tuote on normaalisti takuunpiirissä. Aikaa testin suorittamiseen annamme 30 vuorokautta. Aika lähtee käyntiin siitä, kun tuote on saapunut postiin. Testaajan täytyy myös olla vähintään 18-vuotias.

Miten tuotetestaus tehdään?

Tuotteen saavuttua sinun täytyy hakea tuote postista. Lopullinen tuotearvostelu julkaistaan blogissamme ja tätä markkinoidaan mm. e-villen Facebook -sivuilla. Käytämme markkinoinnissa etunimeäsi ja sukunimesi ensimmäistä kirjainta. Tuotetestissä arvostamme videoita, kuvia, asennusohjeita ja laitteen käyttökokemuksiin perutuvia selkeitä plussia ja miinuksia.

Haluamme aina e-villessä auttaa asiakasta jos heillä on ongelmia tuotteiden kanssa, joten odotamme myös tuotetestaajalta apua mahdollisissa tuotekysymyksissä.

Miten päästä tuotetestaajaksi?

Jos kiinnostuit ja jompikumpi tuotteista on mieleisesi niin lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja otsikoi hakemus ”Tuotetestaaja kojelautakamera” tai ”Tuotetestaaja peruutuskamera” tai jos haluat testata molempia ”Tuotetestaaja kojelautakamera ja peruutuskamera”. Valitsemme tuotetestaajan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kirjoita hakemukseen itsestäsi ja perustele miksi juuri Sinä olisit paras tuotetestaaja? Tuo hakemuksessasi esille sellaisia asioita, jotka auttavat sinua tekemään loistavan arvostelun. Muistathan jos yhteistyö toimii kiitettävästi saatamme jatkaa kanssasi yhteistyötä.

Oletko jo blogin seuraaja? Muistathan liittyä ennen osallistumista!

Kilpailuiden voittajat

Muutaman viikkoisen takaisessa blogipostauksessa te lukijat saitte äänestää tuotteita testaukseen. Äänestyksen voitti kojelautakamera / liikennekamera. Kakkossijalle tuli ONDA tabletti, joka hävisi kilpailun yhdellä äänellä.

Samassa kirjoituksessa annoin teille mahdollisuuden ehdottaa muitakin tuotteita testaukseen ja parhaimmalle perustelulle lupasin yllätyspalkkinnon. Voittajan ehdotus ja kommentti oli seuraavanlainen:

Palosammutin-juomahana

http://www.e-ville.com/img/p/11017-44249-large.jpg

Ehdottomasti ja sillee että otetaan aika kuinka kauan menee että testaaja sammuu.

Onnittelut Mika J:lle! Olemme ottaneet voittaneeseen yhteyttä ja lähetämme kyseisen tuotteen yllätyspalkintona hänelle. Emme itse uskaltaneet lähteä tätä testaamaan, joten voittaja voi oman harkinnan mukaan testata tuotetta! 😀

Tammikuussa arvoimme myös 50€ lahjakortin kaikkien blogin seuraajien kesken. Blogin seuraajaksi voit liittyä sivun oikeasta laidasta. Tammikuun arvonnan voitti Arto T. onneksi olkoon! Voittajalle on ilmoitettu myös sähköpostilla.

– Jarkko

[email protected]