lemfot

Sain viikko sitten testiin LEMFO L38i aktiivisuusrannekkeen ja täytyy kyllä heti alkuun kehua älykellon simppeliä, mutta tyylikästä ulkonäköä sekä sen helppokäyttöisyyttä. Älyranneke on hyvän kokoinen, joten se sopii hyvin niin naisen tai vaikka lapsen ranteeseen. Miksei aktiivisuusranneke soveltuisi myöskin raavaille miehillekkin, sillä saahan rannekkeen mustana ja onhan nämä älyrannekkeet koko ajan suositumpia kenen tahansa ranteessa. 😉

Helppokäyttöinen sekä suomenkielinen käyttöohje

Kuten aikaisemmin jo mainitsinkin helppokäyttöisyydestä, on sen käyttöönotto naurettavan helppoa. Lataat akun täyteen noin 1,5 tunnissa – parilla napautuksella ruutuun näyttö aukeaa ja on valmis käytettäväksi. Tämän jälkeen ladataan puhelimeen Racebeat -puhelinapplikaatio. Aktiivisuusranneke sekä Racebeat -puhelinapplikaatio ovat englanninkielisiä. Alta näet paritusohjeet kohtakohdalta: 

LemfoL38i_4

1. Kun applikaatio on ladattu, rekisteröidy sovellukseen sisään. Älykello toimii Android- sekä iOS -käyttöjärjestelmillä

2. Kirjaudu sisään ja lisää omat tietosi, että datan kerääminen on tarkempaa (kuva vasemmalla ylhäällä)

LemfoL38i_5

3. Tämän jälkeen applikaatio pyytää asettamaan puhelimen Bluetoothin päälle

4. Napauta kaksi kertaa rannekkeen näyttöä, jotta näyttö aktivoituu

5. Tämän jälkeen valitset rannekkeen ja hetken kuluttua paritus on jo onnistunut. Mikäli paritus ei onnistu, aseta ranneke hieman lähemmäksi puhelintasi

6. Tämän jälkeen älyranneke on valmiina käyttöön!

HUOM! Tuotteeseen saatavilla erittäin simppeli suomenkielinen käyttöohje!

Laitteessa on paljon erilaisia ominaisuuksia kuten askel- sekä sykkeenmittaus, muistutukset ja ilmoitukset puhelimesta valituista sovelluksista. Mielenkiintoisimmat toiminnot rannekkeessa ovat yöunen laadun mittaus sekä aktiivisuusvahti. Laite siis mittaa nukutun yön unenlaadun niin, että voit tarkastella montako tuntia nukuit syvää unta ja monta tuntia ns. ”koiranunta”.

Mielenkiintoisia ominaisuuksia sekä akunkesto

LemfoL38i_5_1

Aktiivisuusvahti on erinomainen sohvaperunoille & toimistotyöntekijöille kuten minulle itselleni. Sitä kun helposti uppoutuu kotisohvaan katselemaan Netflixiä tai tietokoneen ääreen, mutta tämän avulla pysyt tietyin väliajoin liikkeessä. Voit itse applikaatiosta valita sopivan ajan, jolloin laite muistuttaa sinua liikkumaan tietyn määrän askelia, jonka voi myös applikaatiosta määrittää. Liika löhöily ei ole hyvästä!

Lisäksi voit lisätä kavereita applikaatiossa ja sen avulla voitte pitää vaikka kisan, kumpi on ollut viikon aktiivisin liikkuja.

LemfoL38i_6

Aktiivisuusrannekkeessa riittää kyllä poweria, sillä yhdellä latauksella laite pysyi päällä 7 päivää! Tämä on erittäin hyvin, huomioiden värinäytön ja älyranneke oli tosiaan aktiivisessa käytössä sitä testattaessa, eli räplättiin kokoajan! Aktiivisuusrannekkeista kokemuksia minulla ei ole paljoa, mutta mielestäni ensikertalaiselle sekä vaativammallekin käyttäjälle tämä on erinomainen tuote. Lisäksi aktiivisuusranneke on mahtava joululahjaidea miehelle, naiselle tai lapselle. Eikä hintakaan päätä huimaa, sillä Vivosport älyrannekkeeseen verrattuna tuote on 10 kertaa halvempi. Tilaa siis älykello lahjaksi Kiinasta, vielä ehdit!

Tyylikäs muotoilu sekä plussaa värinäytöstä

Sitten itse muotoiluun sekä muihin ulkoisiin ominaisuuksiin. Aktiivisuusrannekkeessa on värinäyttö, joka on todella kiva lisä. Näyttö on kirkas ja toimii sutjakkaasti. Edelleen painotan helppokäyttöisyyttä! Itse ranneke on valmistettu TPE-muovista, tuntuu se hyvältä ranteessa, ei se ole hiostava ja on lisäksi salmiakkikuvioitu. 

Tämä menee myös älykellosta, sillä voit myös oman makusi mukaan valita sinulle sopivan kellotaulun 12 eri näkymästä.

Uskaltaisin väittää että LEMFO L38i on edullinen sekä paras aktiivisuusranneke vuodelle 2017! Hintalaatu-suhde 5/5! 

LEMFO L38i on nyt marraskuun ajan tarjouksessa. Mene kauppaan ja hommaa itsellesi tai lahjaksi todella pätevä aktiivisuusranneke. Vieläkö on joululahjat hommaamatta? Toivottavasti tästä on apua. 🙂

Hyvää joulun odotusta!

Toivottaen,
Jenny Hannuksela
e-villen asiakaspalvelija / Tuotetestaaja / Monitoimityttö