Valvontakamera on helppo sekä edullinen tapa turvata omaisuutesi ja meiltä e-villeltä löytyy turvakameraa joka lähtöön! Oli kyse sitten kotisi arvotavaroiden valvonnasta, työpaikastasi tarvikkeista, ulkovalvonnasta omenavarkaiden varalta tai kenties haluat vain varmistaa ettei naapurisi koira käy enää kaikkimassa kuistillesi. Ratkaisu tähän on helppo, voit nimittäin tilata meiltä kaiken tarvittavan kotisi valvontaan. Malliesimerkkinä valvontakameroille ovat suuren suosion saavuttaneet langattomat verkkovideotallentimet neljällä- tai yhdeksällä kameralla. Nämä molemmat versiot tästä tallentimesta ovat halpa, toimiva tapa turvata tonttisi jokainen nurkka. Tallentimella on nimensä mukaisesti joko neljä tai yhdeksän kameraa, jotka voit asentaa vaikkapa mökkillesi murtovarkaiden varalle. 

Starcam -valvontakamera käytössä e-villen toimistolla turvaviikon ajan.
Starcam -valvontakamera käytössä e-villen toimistolla turvaviikon ajan. Live lähetys on ollut seurattavissa e-villen Facebook sivulla.

Starcam HD WiFi valvontakamera toimii nimensä mukaisesti langattoman verkon avustuksella. Voit tarkkailla suoraa videokuvaa puhelimellasi Eye4 sovelluksen avulla, mistä tahansa! Mikäli valvontakameran näköpiirissä liikkuu joku tai jokin, saat siitä ilmoituksen puhelimeesi. Voit tuolloin tarkistaa kuka liikkuu talossasi luvattomasti, kameran kautta voit halutessasi kuulla myöskin äänet. Parasta tuotteessa on se että voit myös itse sovelluksen kautta puhua tunkeilijoille ja pelotella! Pimeän laskeuduttua eivät murtovarkaat myöskään ole turvassa, vaan omaisuutesi on Starcamin avulla, sillä valvontakamera toimii myöskin pimeällä pimeänäön avulla. Tämän kätevän pienikokoisen valvontakameran voi helposti kiinnittää vaikkapa kattoon tai seinälle sisätiloihin, mukana tulevan kiinnikkeen avulla. Mikäli kaipaat vielä sopivaa ulkovalvontakameraa, löytyy meiltä myöskin Starcam HD WiFi ulkovalvontakamera miltei samoilla ominaisuuksilla!

 

Kolme tyylikkäintä Starcam perheen valvontakameraa.
Kolme tyylikkäintä Starcam -perheen valvontakameraa.

Jos tärkeintä ei ole kuitenkaan tarkkailla naapureidesi tekemisiä, vaan haluat ainoastaan pitää kutsumattomat vieraat poissa, tähänkin on mainio ratkaisu. Meiltä nimittäin löytyy myös valeturvakamera. Tämän helposti asennettavan valeturvakameran avulla kutsumattomat vieraat pysyvät varmasti loitolla! Mikäli kuitenkin kaipaat oikeita turvatoimia, joilla voit saada esimerkiksi murtovarkaasta HD laatuista kuvaa, kannattaa tällöin käydä tarkastamassa meidän uutuus valvontatuotteemme. Voit löytää meiltä esimerkiksi Xiaomi Yi Home sekä Xiaomi Yi Home 2 WiFi valvontakamerat 1080p resoluution kuvanlaadulla!

yi_cams2
Xiaomi Yi Home -valvontakamerat

 

Nämä kaikki sekä paljon muita omaisuutesi sekä läheistesi turvan takaavia tuotteita voit löytää meiltä täältä: www.e-ville.com.

 

PS. Turvakameroiden asentaminen on yleensä mutkatonta, tarvittaessa voit kuitenkin saada asennusvinkkejä helposti asiakaspalvelustamme. 🙂

Katso myös Youtube-video Starcam-kameran asennuksesta: