Etsitkö kansainvälistä harjoittelua markkinoinnin parissa? Kaipaatko työtä, jossa pääset vaikuttamaan sisällön ja viestinnän kehittämiseen? Osaatko luetella firmojen sloganit unissasi ja katsot telkkarista yhtä mielelläsi mainoskatkoja, kuin itse ohjelmia? Mikäli vastauksesi on kyllä, hae työharjoitteluun sisällöntuottajaksi e-villen markkinointitiimiin jo tänään!

Verkokauppa e-ville on vuodesta 2006 lähtien toiminut kansainvälinen verkkokauppa, joka myy tuotteita etenkin Pohjoismaisille kuluttajille. Toimimme Kiinan tehtailta käsin ja saamme ensimmäisenä käsiimme uusimmat ja mielenkiintoisimmat keksinnöt elektroniikan alkulähteiltä. Näin työtehtävät markkinoinnin ja viestinnän parissa pysyvät jatkuvasti tuoreina ja mielenkiintoisina. Suurin osa tiimiläisistämme työskentelee Hongkongissa, Shenzhenissä Kiinassa tai Bangkokissa, Thaimaassa, jossa myös markkinointitiimi pitää päämajaa. Myymälä ja päävarasto sijaitsevat puolestaan koto-Suomessa, Mäntsälässä.

Työharjoitteluun Thaimaan Bangkokiin

Haemme työharjoittelijaa markkinontitiimiin Thaimaan pääkaupunkiin Bangkokiin. Bangkok on kansainvälinen sulatusuuni, jossa länsimainen ja aasialainen kulttuuri kohtaavat. Sitä kutsutaan myös usein ’maailman ruuan pääkaupungiksi’. Hintataso eroaa myös selvästi Suomesta, sillä varsinkin peruskulut kuten asuminen ja ruoka ovat hyvin edullisia.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee kaupungin keskustassa BTS-kaupunkijuna-aseman kupeessa, josta on loistavat kulkuyhteydet ”ympäri ämpäri” n. 15 miljonaan asukaan metropolia. ”Iso Mango” tarjoaa myös loistavat kulkuyhteydet ympäri Aasiaa. Mainittakoon myös, että kultaisille hiekkarannoille pääsee hyvinkin vikkelästi 😉

Työn touhussa Bangkokin toimistolla.

Sisällöntuottajan tehtävät ja vastuualueet

Myös kokeneille kirjoittajille mielenkiintoisen sisällön tuottaminen voi aika-ajoin olla haastavaa. Parhaat aiheet on koluttu läpi ja mind mapping -aivotyö ei tuota tulosta. Mitä jos tukenasi on parhaat työkalut, tuhansia uniikkeja ja ennennäkemättömiä tuotteita, brändejä sekä uutisia verkkokauppa-alasta – puhumattakaan upeasta tiimistä, joka on tukenasi joka päivä. Tätä on e-ville.

Kyse ei ole siitä mitä osaat tänään, vaan siitä, kuinka hyväksi haluat tulla. Meillä asenne ratkaisee!

– Olli Kokkonen, verkkokaupan johtaja

”Content is the King” -lausahdus on sinulle jo varmasti entuudestaan tuttu. Päävastuualueesi on kirjoittaa tuote- ja kategoriakuvauksia verkkosivuille suomeksi. Tämän lisäksi autat meitä kirjottamaan blogeja ja oppaita suomalaiselle lukijakunnalle. Siinä missä laadukas sisältö saa lukijat janoamaan lisää luettavaa, on ehdottoman tärkeää myös osata optimoida sisältö hakukoneille (SEO). Luonnollisesti koulutamme sinulle kaikki tarvittavat työkalut ja markkinointikanavat, joilla luomme ja jaamme sisältöä. Eli pähkinänkuoressa sisällöllä on vain taivas rajana. Tai avaruus.

Työharjottelun tehtävien kuvaus

 • Sisällön tuottaminen verkkosivuille
 • Sisällön hakukoneoptimointi (SEO)
 • Sisällön tuottaminen blogiin

*Huom., sisältö tuotetaan suomen kielellä

Toivomme sinulta seuraavaa

 • Vähintään 22 vuoden ikä työlupaa varten
 • Kiitettävä, virheetön ja rikas äidinkieli
 • Sujuva englannin kieli
 • Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto

Aikaisempi kokemus jostain seuraavista katsotaan eduksi

 • WordPress (tai muu CMS)
 • Hakukoneoptimointi
 • Facebook-mainonta
 • Instagram-mainonta
 • Youtube-mainonta

Myös visuaalinen silmä ja graaffiset taidot ovat plussaa

 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Adobe InDesign

Hae työharjoitteluun jo tänään

Verkkokaupan johtajan terveiset Bangkokista, Thaimaasta.

Kerrotko sinä koko kansalle e-villen ja tuotteidemme tarinan? Hae työharjoitteluun jo tänään! Liitä mukaan CV, kerro mitä roolia haet ja lähetä vapaamuotoinen hakemus. Mikäli sinulla on entuudestaan oma blogi tai Youtube-kanava, liitäthän myös ne mukaan hakemukseen. Kerro myös toiveesi työn aloitusajankohdalle.

Lähetä vapaamutoinen hakemus sivulla www.e-ville.com/fi/vapaat-työpaikat. Olemme sinuun yhteydessä viikon sisään yhteydenotostasi. Onnea hakuun!

Hakuaika päättyy 30.4.2022. Täytämme roolit sopivan ehdokkaan löytyessä, joten kannattaa toimia pian!