Oletko kiinnostunut pääsemään töihin Aasiaan, tai tarkemmin ottaen Kiinaan tai Thaimaahan? Haemme aktiivisesti keväällä ja syksyllä alkavaan harjoitteluun Markkinointiassistenttia, jos kiinnostuit jatka lukemista!

Tarjoamme nyt loistavan mahdollisuuden päästä työskentelmään Kiinan yhdessä suurimmista kaupungeista, Shenzhenissä tai Thaimaan Bangkokissa.

Shenzhen on yksi Kiinan nopeinten kasvava kaupunki ja bruttokansantuotteella mitaten Kiinan rikkain alue. Kaupungin väkiluku on yli 30-kertaistunut noin 25 vuodessa. Epävirallisten tietojen mukaan kaupungissa asuu jo lähes 15 miljoonaa ihmistä. Shenzhen sijaitsee Hongkongin pohjoispuolella ja näitä kahta kaupunkia erottaa vain kapea joki.

shenzhen image
Miljoonakaupunki Shenzhen yöllä.

Keitä me olemme?

e-ville.com on kasvava verkkokauppa, joka myy tuotteita suoraan Kiinasta loppukäyttäjille mm. Suomeen, Ruotsiin ja ympäri Eurooppaa. Ville Majanen perusti e-ville.com -verkkokaupan vuonna 2006 ja tällä hetkellä tuotekategoriassa on jo yli 5000 tuotetta. Tiimissä työskentelee nyt noin 20 työntekijää, joista meitä suomalaisia on seitsemän. Olemme erityisesti elektroniikkaan, autotuotteisiin ja kuluttajatavaraan erikoistunut suomalainen verkkokauppa Kiinassa. Tavoitteemme on olla netin ystävällisin ja reiluin verkkokauppa, mistä löytyy cooleimmat ja erikoisimmat tuotteet – juttuja, mitä ei peruskaupoista löydy.

Harjoittelu pitää sisällään:

Harjoittelun kesto on 5 kuukautta ja alkamisajankohta on ensisijaisesti toukokuussa, syyskuussa tai tammikuussa. Jos jokin toinen ajanjakso olisi parempi, ilmoita se hakemuksessasi. Työtehtävät ovat monipuolisia ja aikaisemmat harjoittelijamme ovat päässeet hyviin työpaikkoihin harjoittelunsa jälkeen mm. Amazonille, Verkkokauppa.com:lle, hongkongilaiseen pankkiin ja muutamiin e-kasvuyrityksiin. Työkokemuksella e-villestä on ollut heille ehkä ratkaiseva merkitys työllistymisessä eteenpäin. Monet harjoittelijat ovat myös jääneet töihin joko vakituisesti tai määräaikaiseksi e-villeen.

Markkinointiassistentin työtehtävät lähtevät liikkeelle pääsääntöisesti seuraavilta osa-alueilta:

 • Asiakaspalvelua sähköpostin välityksellä.
 • Tuotekuvauksien kirjoittamista ja tuotevideoita.
 • Sisällöntuotantoa (esim. kampanjasivujen laatimista, uutiskirjeitä, Facebook / Twitter / Blogi).

Henkilökohtaisen mielenkiinnon kautta on mahdollista osallistua muihin projekteihin esim:

 • Uusien tuoteperheiden, tuotteiden etsiminen ja valikoiman ja kategorioiden kehitystyöhön osallistuminen.
 • Kokonaan uusien verkkokauppojen, B2B -sivustojen / myynnin ym. manageroiminen tai siihen osallistuminen.

Katsomme eduksi:

 • Olet kiinnostunut ja sinulla saattaa olla jopa kokemusta verkkokaupasta.
 • Sinulla on kokemusta kuluttajaelektroniikasta.
 • Suomenkielen ja englanninkielen taito on ehdoton. Kaikki muut kielet katsotaan eduksi ja varsinkin ruotsin kielen taito.
 • Sosiaalisen median tuntemus (Facebook, Twitter, Youtube, Blogging jne.).
 • Sinulla on kokemusta ulkomailla asumisesta ja kiinnostusta Kiinan / Aasian kulttuuriin. Nämä auttavat myös asettumisessa uuteen kaupunkiin.

Meillä on ollut tapana maksaa harjoittelusta myös pientä palkkaa. Shenzhenistä asunnon saa 200-300 eurolla / kk, ja kelpo lounas- / päivällinen on 2-3 euroa.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoive osoitteeseen: [email protected] 

Hakemus voi olla joko suomeksi tai englanniksi.

Terveisin: e-ville.com -tiimi

e-ville.com_logo_600X600 PNG

 

Allekirjoittaneen kokemukset e-ville.com:sta:

Olen valmistunut tradenomiksi joulukuussa 2013 Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta. Aloitin harjoittelijana e-villessä vuoden 2012 lopussa ja harjoittelun jälkeen jäin kesätöihin. Tein myös opinnäytetyön e-villelle ja valmistumisen jälkeen jatkoin työskentelyä e-villessä.

Itselleni suurimmat syyt miksi hain e-villelle harjoitteluun olivat mm:

 • Minua kiinnostaa tuotteet mitä e-ville myy ja internetmarkkinointi.
 • Yritys on sopivan pieni, joka mahdollistaa laajat työtehtävät, mahdollisuus päästä vaikuttamaan moniin asioihin ja näkemään miten verkkokauppa toimii. Isoissa organisaatioissa tällaista mahdollisuutta harvemmin on.
 • Verkkokauppa on kasvava ala, unohtamatta Kiinan taloutta.
 • Suoritin vaihto-opiskelu lukukauden Hongkongissa ja minulla oli halu päästä töihin ulkomaille.
 • Yritys vaikutti sellaiselta, jossa voisin työskennellä valmistumisen jälkeen.

Arvosanaksi omasta harjottelusta annoin 10/10, koska mm. edellä mainitut odotukseni ylittyivät heittämällä.

– Jarkko

e-villen tuotepäällikkö, aikaisemmin työharjoittelija.

Lue myös:

Tämä on vanha blogikirjoitus ja tässä kuvattu työpaikka tai työpaikat saattavat olla tällä erää jo täytetty. Kirjoitus antaa kuitenkin kuvaa minkä tyyppisiä töitä e-villellä tehdään. Mikäli kiinnostuit, lähetä ihmeessä avoin hakemus, esittele itsesi ja kerro mitä e-villen osa-aluetta haluaisit päästä kehittämään tai missä olemaan apuna. Meihin saa yhteyden näissä merkeissä parhaiten osoitteesta [email protected].

Muita vanhoja työpaikkailmoituksia voi selata osoitteesta http://blog.e-ville.com/category/rekrytointi/. Uusista työpaikoista ilmoitetaan mm. blogin uutiskirjeissä.