Hirvi- ja metsätyskausi on kovimmillaan näin syksyisin, joten asiakkaamme Aatu K. testasi valikoimamme parhaimpia kiikareita. Jos olet metsästäjä niin kannattaa katsoa myös meidän uusin vedenkestävä GPS-lähetin, joka on suunniteltu mm. koiran paikantamiseen.

Marine 10×50-typpikiikari sopii erinomaisesti metsätykseen niin pimeässä kuin päivänvalossa. Kiikarin sisusta on täytetty typellä, jonka tarkoituksena on pitää kosteus pois kiikarin sisältä ja estää kumitiivisteiden haurastuminen. Kiikarissa on lisäksi sisäänrakennettu etäisyysmittari, valollinen kompassi ja kiikarit ovat sekä iskun-, että vedenkestävät. Monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat näin monipuoliset käyttötarkoitukset.

Lue asiakkaan arvostelu ja katso unboxing-video alempaa.

Kuvankaappaus 2014-5-11 kello 21.00.37

Käyttökokemukset Marine 10×50 kiikarista

”Normaaleihin” kiikareihin verrattuna

kuva on paljon laajempi ja terävempi.

Kiikarin laadun huomasi heti ensimmäisellä käyttökerralla, kiikari vaikuttaa todella laadukkaalta ja se istuu sopivasti käteen. ”Normaaleihin” kiikareihin verrattuna kuva on paljon laajempi ja terävempi. Kiikarin 10x suurennus on hyvä, kun sillä saa lähikuvan kauempanakin olevasta kohteesta. Kompassi ja etäisyydenlaskentakaavio tekee kiikarista entistä monipuolisemman. Käyttöohjeet ovat englanniksi, joten siitä pieni miinus. Kiikaria on helppo käyttää ja kuljettaa mukana tulevalla hihnalla/laukulla. Käyttöönotto ensimmäisellä kerralla oli hieman vaikeaa, mutta pienen tutkimisen jälkeen kiikaria oli melko yksinkertainen käyttää.

Suosittelen tätä siis kaikille niille,

jotka kiikareita tarvitsee käyttötarkoituksesta riippumatta.

Itse käytän tätä kiikaria metsästyksessä, jossa se on ollut erittäin hyvä apuväline. Suosittelen tätä siis kaikille niille, jotka kiikareita tarvitsee käyttötarkoituksesta riippumatta.

Kiikarissa on terävän ja laajan kuvan

lisäksi myös valollinen kompassi

Kiikarissa on terävän ja laajan kuvan lisäksi myös valollinen kompassi, 10x zoom ja etäisyysmittariasteikko. Kiikari on iskunkestävä, vesitiiviis ja tämä myös kelluu jos kiikari esimerkiksi lipeää kädestä ja tippuu veteen. Paketin mukana tulee kiikari, linssinsuojat, hihna, puhdistusliina, kantolaukku ja käyttöohjeet englanniksi.

Untitled

Yhteenveto

Laadukkaan vaikutelman lisäksi kiikarista löytyy paljon eri ominaisuuksia. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset kiikarit.

Plussat:

  • Terävä kuvanlaatu
  • Iso suurennus (10x)
  • Laajakuva
  • Kompassi
  • Etäisyyden laskenta
  • Roiskeen/iskunkestävä
  • Huurtumaton optiikka
  • Hihna/kuljeuslaukku 

Miinukset:

  • Koko ja paino (890g)
  • Käyttöohje  englanniksi

Linkki tuotteeseen:

Katso muut kiikarit – Alk. 6.95 €