Tervehdys kaikille! Nimeni on Timo Naukkarinen ja olen aloittanut duunit e-villen markkinointitiimissä kampanjapäällikön tittelillä. Pääkallopaikkana on Bangkokin toimisto ja olen erittäin innoissani päästessäni mielenkiintoisten haasteiden pariin loistavan porukan kanssa!

Voin kertoa että jo reilun viikon kokemuksella uusi työporukka vaikuttaa todella mahtavalta ja kaikki ovat ottaneet minut loistavasti vastaan.

Olo on siis kuin kotiin olisi tullut ja olen enemmän kuin valmis uusiin haasteisiin 🙂

Hieman itsestäni

Olen asunut Thaimaassa Chiang Maissa viimeiset 6 vuotta ja työskennellyt tänä aikana erilaisten digimarkkinointiin liittyvien projektien parissa. Töitten aloitus e-villellä sujui nopealla aikataululla koska minun ei tarvinnut rahdata itseäni Suomesta Thaimaahan(tällä hetkellä myös hieman hankala prosessi sattuneesta syystä), vaan tunnin lento nykyisestä asuinpaikastani Chiang Maista ajoi asian.

Ydinosaamisalueisiini kuuluvat mm. hakukoneoptimointi, affiliate markkinointi sekä erilaiset markkinointikanavat kuten Facebook ja Google. Uskonkin tuovani osaamisellani lisää potkua e-villen markkinointitiimiin ja ennen kaikkea paljon uusia ideoita käytettäväksi.

Ennen uraani digimarkkinoinnin parissa toimin myynnin ja asiakaspalvelun parissa noin 10 vuoden ajan Suomessa. Suurin osa ajasta meni asiakaspalvelussa tiimiesimiehenä toimiessa.

Tulenkin varmasti tulevaisuudessa osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin e-villellä myös asiakaspalvelupuolella.

Sopivia tuotteita juuri sinulle

Tehtäväni e-villellä on löytää ja esitellä juuri sinulle sopivimpia tuotteita ja tietenkin parhaaseen mahdolliseen hintaan 🙂

Markkinoinnin kannalta on nyt alkamassa kaikista kiireisin sesonki. Tulossa on Black Fridayta sekä tietenkin joulumyynnit. Tämä tarkoittaa sitä että e-ville tulee näkymään entistä enemmän eri mainoskanavissa.

Kannattaa siis olla tarkkana, sillä saatat törmätä sinua kiinnostaviin tuotteisiin esim. Facebookissa tai Googlessa.

Olemme myös uudistamassa sivustoamme, joten jatkossa löydät haluamasi tuotteet sivuiltamme entistäkin helpommin. Muutoksen taustalla on yksinomaan se että haluamme tarjota asiakkaille entistä paremman ja helpomman ostokokemuksen.

Iso uudistus on myös se että jatkossa kaikki tuotteemme toimitetaan suoraan Suomi-varastolta! Tilausprosessi siis sekä selkeytyy että nopeutuu huomattavasti asiakkaan kantilta katsottuna.

Urheilu lähellä sydäntä

Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja olen mm. pelannut koripalloa mestaruussarjatasolla n. 10 vuoden ajan. Edelleen vapaa aika menee hyvin pitkälle urheilun parissa mutta ei ehkä niin totisesti kuin joskus ennen.

Tosin täytyy myöntää että itseni rääkkääminen salilla on jäänyt viime aikoina valitettavasti vähemmälle ja olen siirtynyt enemmän penkkiurheilun puolelle. Kaikista lähimpänä sydäntä on NBA:n seuraaminen. GO LAKERS!

Urheilun lisäksi harrastuksiin kuuluu moottoripyörällä päristely ympäri Chiang Main mahtavia vuoristoteitä. Tosin tämän harrastuksen toteuttaminen Bangkokissa saattaa olla hieman haasteellista, joten täytynee keksiä jokin uusi harrastus mitä miljoonakaupungissa voi toteuttaa 🙂

Lopuksi

Kaiken kaikkiaan olo uudesta työstä on todella innostunut! Pääsen tekemään töitä joista todella pidän mahtavassa porukassa ja vieläpä Thaimaan lämmössä.

Ei ainakaan tarvitse huolehtia auton ikkunoiden raappaamisesta pakkasaamuna, mikä on aina plussaa 🙂

Ps. Jos olet itse kiinnostunut työmahdollisuuksista e-villellä Suomessa, Thaimaassa tai Kiinassa, niin kannattaa käydä tsekkaamassa avoimet työpaikat tasaisin väliajoin.