Valaistus ja valot ovat tärkeä osa siitä mitä näet ympärilläsi ja erityisesti miltä kotisi näyttää tai tuntuu. Pelkän fiilistelyn lisäksi valaistus voi ratkaista myös monia arkisia ongelmia, joille hyvää ratkaisua et ole heti tullut ajatelleeksi tai joiden kanssa olet vain oppinut elämään. Ja vaikkei aina ongelmaa olisikaan, voi valaistus tietyllä ominaisuudellaan tuoda jotain lisäarvoa, jolla nostat miljöön uusiin sfääreihin.

Pimenevien iltojen kunniaksi säästän nyt vaivaa sinulta ja esittelen parhaat 5 poikkeavaa valoa ja valoratkaisua, jotka aivan varmasti tuottavat lisäarvoa elämääsi!

Heräämisvalo auttaa heräämään virkeänä ja nukahtamaan luonnollisemmin

Päivän pituus on Pohjolassa varsin kinkkinen tapaus, sillä synkkyys vetää monella mielen matalaksi pimeään vuodenaikaan. Auringonnousua simuloiva Lumina heräämisvalo herättää asteittaisen valaistuksen ja viimeisenä lukkona herätyskellon avulla sinut uuteen päivään luonnollisemmin ja huomattavasti virkeämpänä kuin synkässä makuuhuoneessa pirisevä puhelimen hälytys.

Heräämisvalosta on huomattava apu kaamosaikana.
Heräämisvalosta on huomattava apu kaamosaikana.

Heräämisvalo lähtee asteittain nostamaan valotasoa puoli tuntia ennen suunniteltua heräämistä, jolloin aivosi hieman alitajuntaisesti hämääntyvät, että nyt on aurinko nousemassa ja päivän on loistava hetki lähteä käyntiin. Etenkin kaamosaikana, kun luonnonvaloa ei montaa tuntia ole päivässä näkyvillä, heräämisvalosta on monelle erittäin suuri apu!

Lumina heräämisvalo / herätyskello

Lumina heräämisvalo / herätyskello

29,95 (norm. 45,95) tai 5 € / kk

• Herää pirteämpänä

• Vaiheittain kirkastuva valo

• Useita herätysääniä

Hallitse miljöötä kännykkäohjattavalla LED-valonauhalla

Kodin valaistuksella haetaan käytännön ratkaisujen lisäksi myös tunnelmaa ja jälkimmäiseen tarpeeseen kännykkäohjattava LED-valonauha vastaa mitä mainiommin! Esimerkiksi listojen ja kaappien taakse tai alle asennettuna huoneesta voi saada todella upean. Valoa ohjataan mobiililaitteella, kuten älypuhelimella tai tabletilla, ja sen kirkkautta tai väriä voi säätää mielensä mukaan fiilistä vastaamaan. Jos kotona pitää järjestää tanssit tai haluat saada eloa terassille, voit laittaa musiikki-toiminnolla värin vaihtumaan musiikin tahtiin!

Voit valita sopivimman pituisen nauhan 5 eri vaihtoehdon joukosta. Näistä pisin on 5 metrin pituinen, jossa riittää mittaa pitempäänkin ratkaisuun. LED-valonauhaa voi käyttää mitä luovempiin valaistusratkaisuihin, vain mielikuvitus on rajana!

LED-valonauha RGB, Bluetoothilla ja kaukosäätimellä

LED-valonauha RGB, Bluetoothilla ja kaukosäätimellä, 1-5 m

Alkaen 14,95

• Monta pituusvaihtoehtoa

• Puhelin- ja kaukosäädinohjattava

• Monta valotilaa ja toimintoa

Jätkänkynttilät pihaan ilman paloturvallisuusriskejä

Lumineo Solar Fire Flame 4-osainen pihavalosarja on asiakkaidemme suuresti arvostama pihamaahan pystytettävä valo, joka liekehtii aidon tulen tavoin, mutta on paloturvallinen. Liekkivalo on turvallinen myös lapsiperheitä ajatellen, sillä se ei edes kuumene, joten tulella leikkiminen jääköön ainakin tältä osin muihin ympäristöihin.

Turvallisuuden lisäksi valo on myös ympäristöystävällinen, sillä se saa virtansa auringosta, eikä kuluta energiaa paljoa. Energiatehokkaat LEDit sekä perinteinen on/off- ja hämäräkytkin pitävät huolen, ettei lyhyemmän päivänvalon aikoina akkua ei tule tuhlattua miten sattuu.

LED-liekkipihavalo tuo tunnelmaa hämärälle pihamaalle.
LED-liekkipihavalo tuo tunnelmaa hämärälle pihamaalle.

Tavallisiin pihavaloihin verrattuna LED-liekkipihavalo on myös mitä helpoin asentaa ja käyttää, sillä sähköjä ei tarvitse vetää, eikä paristoja tarvitse olla tuon tuosta vaihtelemassa. Sen kuin vaan junttaa maahan ja painaa on/off-kytkintä!

Turvallinen, energiatehokas ja ennen kaikkea, erittäin edullinen valosarja kotipihallesi luomaan tunnelmaa!

lumineo aurinkokennolla toimiva pihavalosarja

Lumineo Solar Fire Flame 4-osainen pihavalosarja

14,95

• Aurinkokennolla toimiva

• 4 LED-valaisinta

• On/off-kytkin

Älyvalot kodin valaisimiin

Tervetuloa nykyaikaan! Tavallisten lamppujen polttimot voit nykyään korvata älypolttimoilla, joita voit ohjata mobiililaitteilla. WiZ älylamppujen avulla voit asettaa kotisi valaistuksen himmenemään iltaa kohden tai käynnistymään aamulla tiettyyn kellonaikaan. Tai mikä vielä överimpää, voit yhdistää älyvalot käynnistymään yhdessä puhelimesi herätyksen kanssa helppokäyttöisellä mini-appilla! RGBW-polttimoilla onnistuu myös värin vaihtaminen itselle mieluisaksi ja siksi polttimot ovatkin hyviä, sillä tavallisenkin valaistuksen voit lämpimäksi tai kylmäksi valoksi vastaamaan sisustustasi, puhumattakaan lukuisista muista väreistä ja niiden sävyistä!

älyvalot voi sammuttaa tai kytkeä päälle puhelimella
Ohjaa älylamppuja näppärästi puhelinsovelluksella!

Wiz-älylamput ovat edullisempi vastine Philips Hue -polttimoille, mutta laadullisesti ne eivät niille juuri häviä. WiZ perustettiin startup-brändinä vuonna 2017, ja se liittyi maailman johtavaan valaistusalan yritykseen Signifyyn vuonna 2019. WiZ on IoT-alusta älykkäille valaistusratkaisuille ja älykkäille palveluille. WiZ-ekosysteemi koostuu ohjelmistoista, pilvipalveluista ja tuotteista kuten älyvalot ja -lamput. Jo miljoonat markkinoilla olevat laitteet on yhdistetty WiZin avulla!

wiz älyvalot

WiZ älylamppu, 806 lm, E27, RGBW, Wi-Fi, 2 kpl

39,95 tai 7 € / kk (Klarna-osamaksu)

• Valoteho 806 lumenia

• 16 miljoonaa väriä

• Useita valkoisen värin sävyjä

Kytke älypistorasialla valot päälle etänä

Joulun lähestyessä moni virittää pihalle mitä erilaisempia ulkovalosarjoja ja muita valovirityksiä. On kuitenkin rasittavaa käydä jatkuvasti nykimässä virtajohtoja irti ja takaisin pistorasiaan, silloin kun valot haluaa päälle tai pois päältä. Onneksi tähän on olemassa helppo ratkaisu, nimittäin ulkokäyttöön sopiva älypistorasia!

Deltaco SH-OP01 on etäohjattava pistorasia, jonka voi kytkeä helposti päälle tai pois puhelinsovelluksen avulla. Pistorasia on roiskesuojattu (IP44), joten se soveltuu mitä mainioimmin esimerkiksi ulkovalaistuksen, tai lämmitystolpan kanssa käytettäväksi. Voit kytkeä virran pois päältä joko reissun päältä tai kotoa käsin.

Pistorasia tarvitsee toimiakseen ainoastaan 2,4Ghz:n langattoman verkon ja puhelimeen asennetun sovelluksen. Voit joko ajastaa virran kytkeytymään päälle tai pois päältä silloin kun haluat, tai kytkeä sen manuaalisesti. Sovellus on saatavilla sekä Android- tai iOS-laitteille. Pistorasia voidaan lisäksi yhdistää Google Assistantiin ja Amazon Alexaan. Nämä palvelut mahdollistavat ääniohjauksen, joka integroituu saumattomasti älykotijärjestelmään.

deltaco musta-vihreä älypistorasia ulkokäyttöön

Deltaco SH-OP01 älypistorasia ulkokäyttöön

21,95

• Helppo asennus

• Soveltuu ulkokäyttöön

• Aikataulutus sovelluksen kautta

Näiden viiden tuotteen lisäksi, e-villellä on hurja määrä erilaisia tuotteita kodin ja pihan valaistusratkaisuihin. Katso valikoima muita lamppuja, valoja ja valaisimia erilaisiin tarkoituksiin!