Valaistus ja valot ovat tärkeä osa siitä mitä näet ympärilläsi ja erityisesti miltä kotisi näyttää tai tuntuu. Pelkän fiilistelyn lisäksi valaistus voi ratkaista myös monia arkisia ongelmia, joille hyvää ratkaisua et ole heti tullut ajatelleeksi tai joiden kanssa olet vain oppinut elämään. Ja vaikkei aina ongelmaa olisikaan, voi valaistus tietyllä ominaisuudellaan tuoda jotain lisäarvoa, jolla nostat miljöön uusiin sfääreihin.

Valoviikon kunniaksi säästän nyt vaivaa sinulta ja esittelen parhaat 5 poikkeavaa valoa, jotka aivan varmasti tuottavat lisäarvoa elämääsi!

Heräämisvalo auttaa heräämään virkeänä ja nukahtamaan luonnollisemmin

Päivän pituus on härmälässä varsin kinkkinen tapaus, sillä synkkyys vetää monella mielen matalaksi pimeään vuodenaikaan. Lumina heräämisvalo herättää asteittaisen valaistuksen ja viimeisenä lukkona herätyskellon avulla sinut uuteen päivään luonnollisemmin ja huomattavasti virkeämpänä kuin synkässä makuuhuoneessa pirisevä puhelimen hälytys.

Heräämisvalo lähtee asteittain nostamaan valotasoa puoli tuntia ennen suunniteltua heräämistä, jolloin aivosi hieman alitajuntaisesti hämääntyvät, että nyt on naurava aurinko nousemassa ja päivän on loistava hetki lähteä käyntiin. 

Taustalla köllöttävä Kuopion karhu eli asiakaspalvelustamme tuttu Jukka kerkesi jo kuvia otettaessa luultavasti oikeasti nukahtamaan.

Vältä liika piristyminen LED-yövalonauhalla, vaikka yöllä hätä yllättäisikin

Liiketunnistimella varustettu LED-yövalonauha on ratkaisu iänikuiseen ongelmaan, nimittäin yöllisen wc-käynnin ja valveutumisen väliseen kamppailuun. Normaalisti sitä joutaa aina pohtimaan, että viitsiikö laittaa valoa päälle, koska sitten herää liikaa, mutta toisaalta taas ei halua rymytä tai erityisesti miesten osalla tehdä niin sanottua ”takalaitonta”.

LED-yövalonauhalla voit pitää valon tarpeaksi himmeänä, jotta näet miten liikut, mutta voit vaeltaa zombien tavoin horroksessa ja pehkuihin palatessasi jatkaa unia siitä mihin jäit. Enää vain ihmetyttää, että miksei tällaiset ole jokaisen kodin vakiovarusteita?

Hallitse miljöötä kännykkäohjattavalla LED-valonauhalla

Kodin valaistuksella haetaan käytännön ratkaisujen lisäksi myös tunnelmaa ja jälkimmäiseen tarpeeseen kännykkäohjattava LED-valonauha vastaa mitä mainiommin! Esimerkiksi listojen ja kaappien taakse tai alle asennettuna huoneesta voi saada todella upean. Valoa ohjataan mobiililaitteella, kuten älypuhelimella tai tabletilla, ja sen kirkkautta tai väriä voi säätää mielensä mukaan fiilistä vastaamaan. Jos kotona pitää mytkeet järjestää tai terassille haluat saada eloa, voit laittaa musiikki-toiminnolla värin vaihtumaan musiikin tahtiin!

5 metriä pitkässä LED-valonauhassa riittää mitta kyllä pidempäänkin ratkaisuun, sekä tarvittaessa valonauhaa voi myös leikata, jos tarvetta on hieman lyhyemmälle pätkälle.

LED-valonauhaa voi myös käyttää luovempiin ratkaisuihin, kuten asiakkaamme Arttu P., joka on tehnyt itselleen niin kutsutun ”infinity mirrorin”, kts. kuva alla.

 

 

Terveiset Arttu P:lle, nimittäin hienon valoelementin olet saanut aikaiseksi!

Jätkänkynttilät pihaan ilman paloturvallisuusriskejä

LED-liekki pihavalo on asiakkaidemme suuresti arvostama pihamaahan pystytettävä valo, joka liekehtii aidon tulen tavoin, mutta on paloturvallinen. Liekkivalo on turvallinen myös lapsiperheitä ajatellen, sillä se ei edes kuumene, joten tulella leikkiminen jääköön ainakin tältä osin muihin ympäristöihin. Turvallisuuden lisäksi valo on myös ympäristöystävällinen, sillä se saa virtansa auringosta, eikä kuluta energiaa paljoa. Energiatehokkaat LEDit sekä perinteinen on/off- ja hämäräkytkin pitävät huolen, ettei lyhyemmän päivänvalon aikoina akkua ei tule tuhlattua miten sattuu.

Tavallisiin pihavaloihin verrattuna LED-liekkipihavalo on myös mitä helpoin asentaa ja käyttää, sillä sähköjä ei tarvitse vetää, eikä paristoja tarvitse olla tuon tuosta vaihtelemassa. Sen kuin vaan junttaa maahan ja painaa on/off-kytkintä!Lue siis asiakasarvostelut ja harkitse, että kaipaatko sinäkin upean ja turvallisen ”jätkänkynttilän” kotipihallesi!

Älykkäät polttimot kodin valaisimiin

Tervetuloa nykyaikaan! Tavallisten lamppujen polttimot voit nykyään korvata älypolttimoilla, joita voit ohjata mobiililaitteilla. Xiaomi Yeelight -älypolttimoiden avulla voit asettaa kotisi valaistuksen himmenemään iltaa kohden tai käynnistymään aamulla tiettyyn kellonaikaan. Tai mikä vielä överimpää, voit yhdistää valot käynnistymään yhdessä puhelimesi herätyksen kanssa helppokäyttöisellä mini-appilla! RGBW-polttimoilla onnistuu myös värin vaihtaminen itselle mieluisaksi ja siksi polttimot ovatkin hyviä, sillä tavallisenkin valaistuksen voit lämpimäksi tai kylmäksi valoksi vastaamaan sisustustasi, puhumattakaan lukuisista muista väreistä ja niiden sävyistä!

Xiaomi Yeelight -älypolttimot ovat edullisempi vastine Philips Hue -polttimoille, mutta laadullisesti ne eivät juuri häviä, sillä Xiaomi on tunnettu kansainvälinen kuluttajaelektroniikan valmistaja, joka tunnetaan erityisesti laadusta ja minimalistisesta designista.

Näiden viiden valon lisäksi e-villellä on tällä viikolla Valoviikko! Katso valikoima, joka sisältää yllämainittujen valojen lisäksi myös muita lamppuja, valoja ja valaisimia erilaisiin tarkoituksiin.