E-ville.comin tuotevalikoiman laajentuminen jatkuu autotuotteissa kovaa vauhtia. Viimeisen parin viikon aikana valikoimaan on lisätty 2″ lisämittareita ja näihin sopivia mittarikoteloita useita kymmeniä. Myös RHD kuskit on huomioitu. Lue lisää ja osallistu kisaan.

Tyylikkäät autogaugea muistuttavat mittarit ja mittaritelineet
Tyylikkäät autogaugea muistuttavat mittarit ja mittaritelineet

Käytännöllisyys ja ulkonäkö

Ensimmäinen asia mikä lisämittareissa kiinnitti huomioni oli niiden siisti ulkonäkö. Hopeakaulus on ainoa mikä jää näkyviin itse mittaritaulun lisäksi kun mittari upotetaan joko suoraan kojetauluun tai mittarikoteloon. Koko on sopivan pieni joten 2″ eli n. 52mm kokoiselle mittarille löytyy paikka autosta kuin autosta. Miksipä ei samantien useammalle koska mittarien käyttökohteita on 9 erilaista.

Vaikka mittarit ovat olleet valikoimassamme vasta viikon verran niin muutama suosikki sieltä on noussut jo esille. Kierroslukumittari ja vedenlämpötilamittari ovat alkuvaiheen tilatuimpia malleja. Mikä on sinun suosikkisi?

 

Savulasi vai kirkas lasi

Kirkasta vai savua?

2″ lisämittareita saa kirkkaalla tai savulasilla. Värin valinta on lähinnä makukysymys. Onneksi jokaisen mittarin taustavalon värin voi vaihtaa. Värejä on 7 erilaista sekä mittari voi kierrättää kaikkia värejä tai taustavalon voi sammuttaa mikä pimeällä ajettaessa voi olla tarpeen. Lisämittareiden taustavalojen värivaihtoehdot on: Valkoinen, violetti, punainen, turkoosi, tummansininen, vihreä tai keltainen. Voisin kuvitella että rivi savulasilla varustettuja mittareita voisi näyttää aika makialle!

varit
Lisämittareiden erilaisia taustavärejä

10 erilaista mittarikoteloa

Löydät meiltä niin tuulilasin a-pilareihin kuin kojelaudalle laitettavia mittarikoteloita. Vasemmalle ja oikealle tuulilasin viereen sijoitettavia mittarikoteloita löydät yhden, kahden ja kolmen mittarin telineisiin asti. Myös Suomessa kovasti yleistyvät oikealta ohjattavat autot (Punnan kurssi on tätä kirjoittaessa kovassa laskusuunnassa Brexit äänestystuloksen jälkeen) on huomioitu mittarikoteloiden valikoimassamme. Kojelaudalle saat meiltä myös 1-3 mittarin telineitä.
Mikä näissä on parasta niin se, että värivalikoimaa löytyy neljää erilaista. On Mattamustaa, hopeista, hiilikuitu -lookkia sekä kromista. Hopeinen ja mattamusta on hieman karhealla pinnalla mutta hiilari ja kromi on tasaisella pinnalla olevia.

Mittari ja teline ne yhteen soppii

Älä tee niin kuin minä tein eli yritin tunkea mittarin mittarikoteloon.. Kotelot on tehty tiiviiksi eli käytä vähän aikaa ja sovita mittari koteloon niin ne pysyvät hyvin paikoillaan. Itse onnistuin halkaisemaan yhden kotelon kun testasin tuotteita. Täysin oma moka. Dremel tai jopa ihan normaali pyöreä viila auttaa sinua hiomaan aukot just eikä melkein.
A-pilareiden mittarikotelot on yleismallisia eli ne tarvitsee sovittaa muovipaneeliin. Kun sovitus on tehty niin ne näyttävät varmasti komeilta. Olisi muuten kiva saada joku kuva asennetusta mittarikotelosta mittareineen. Jos haluaa yhtenäistää A-pilarin panelin ja mittarikotelon niin siinä voisi olla hyvä esimerkiksi Kumimaali. Saa helposti siistin pinnan kumpaankin.

Kommentoi ja voita

Näin historiallisen juhannusaaton kunniaksi järjestin teille lukijoille pienen kisan. Kommentoi alle, mitkä mittarit (3 kpl) ja mittarikotelon (1 kpl) sinä haluaisit itsellesi?
Osallistumisaikaa on Su 3.7 klo 23.59 asti. Arvonta suoritetaan Ma 4.7. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, täällä sekä SOME kanavissamme.

Kommentoi myös alle, että mitä autopuolen tuotealueita sinä haluaisit nähdä e-villessä lisää? Luen kaikki vastaukset.

T: Pasi