Tutustu valvontakamerasetteihin verkkokaupassamme:
4x langaton kamera ja verkkovideotallennin
9x langaton kamera ja verkkovideotallennin


Kävikö taas naapurin kissi tai puppe kakkimassa pihallesi? Tai käykö susi tai muu eläin usein vaanimassa lemmikkiäsi? Onko reissu tulossa mutta kukaan ei ole vahtimassa kotiasi?

Langattomalla valvontakameralla pidät huolen, että tiedostat koko ajan mitä pihallasi tapahtuu. Oli yö tai päivä verkkovideotallennin kuvaa kaiken mitä pihassasi tapahtuu. Mökkivarkaudet sekä omakotitalojen asuntomurrot ovat yleistymässä ja senkin vuoksi omatoiminen valvonta antaa mielen rauhan sinulle, joka olet lähtenyt reissuun tai muuten vain olet poissa kodistasi.

Valikoimamme neljän sekä yhdeksän kameran verkkovideotallennin setti on heti valmis käyttöön. Voit siis unohtaa kameroiden erillisen asentelun sillä nämä langattomat kamerat yhdistyvät tallentimeen automaattisesti. Voit tarkkailla pihanurkkiasi joko puhelimellasi tai yhdistämällä näyttöön tai televisoon HDMI- tai VGA-kaapelin.

^2A63565D0F8C77BB8F4CE0C80FFFDE289EBD61B5DB05D141C9^pimgpsh_fullsize_distr
Neljän kameran testailua toimistollamme

Kameroiden katomatka on jopa 200 metriä joten suurikin lääni tulee vartioiduksi. Pimeänäköä kameroilla on 10 metriä. Pohjoisen pojille tiedoksi, kamerat kestävät 30 asteen pakkasen, tuulen ja vesisateen! Jo tästäkin syystä tämä valikoimamme laitteisto pesee muut valvontakamerat 6-0.

Tallentimeen voit asentaa maksimissaan 4 teratavun ulkoisen kiintolevyn ja kaikki nauhoitetut kuvamateriaalit tallentuvan siihen myöhempää katselua varten. Kuvamateriaali on katsottavissa joko tietokoneestasi tai tallentimen käyttöliittymästä.

Nyt ei enää lemmikit kaki pihoillesi tai varkaat varasta omaisuuttasi yöllä tai päivällä ilman että syyllinen jäisi teille tietämättömille.

 

Pukinkonttiin hankittu, joten vain pikainen toimintatesti takana. Toimii se. Signaalin kantavuus arvelutti jo alkuunsa, onneksi myös kaapeliveto on mahdollinen, tarvinnee vielä hankkia kytkin väliin. Asennus oli helppo, kameran signaali löytyy viiveellä, mutta löytyy kumminkin kun vain malttaa. Ajanee asiansa.

Sirpa K. – Kärsämäki, Finland

 

Ostin vasta tuotteen testasin kamerat sisällä kaikki toimivat hyvin ja yhteyden muodostus oli hyvä. Valoisuuden säätö pelasi valonmäärän vaihdellessa. En ole vielä voinut asentaa niitä käyttöön kovien pakkasten takia. Odotukset on kovat kenttäkäytöstä.

Veikko M. – Nummela, Finland

Näin helposti asennat kamerasarjan

Katso yhteistyökumppanimme #Team Peränurkan videosarja yhdeksän kameran setistä ja sen käyttöönotosta:

Tästä linkistä pääset valikoimamme neljän sekä yhdeksän kameran verkkovideotallentimeen.