Logo

e-ville täyttää verkkokauppana pian 13 vuotta. Yli vuosikymmeneen on mahtunut paljon muutoksia ja alun perin Huuto.net -myyntiin pohjautunut yritystoiminta on sittemmin kasvanut yli 40 henkeä kolmessa maassa työllistäväksi yritykseksi, tuotevalikoima on kasvanut tuhansiin ja asiakkaita on vuosien varrella kertynyt yli puoli miljoonaa. Viime vuosina myös länsinaapurimme ovat löytäneet e-villen ja viimeisimpänä olemme myös laajentaneet palvelemaan Tanskan markkinaa.

Ruotsin ja Tanskan kasvu on ollut suurelta osin Johanin (oik) ja Christofferin käsialaa

Kahden varaston haasteet

Yksi suurimmista haasteista e-villen verkkokaupassa on aina ollut kahden varaston kommunikointi. Perustimme Mäntsälään varaston 2014, jotta voisimme tarjota tuotteita nopeammalla toimituksella. Suomi-varaston merkitys on kasvanut vuosi vuodelta ja asiakkaiden odotukset toimitusaikoja koskien ovat myös muuttuneet. Siinä missä vielä vuosikymmen sitten 2 viikon toimitusaika Kiinasta oli nopea, saattaa maanantaina tilatusta tuotteesta tulla nyt kysymyksiä, mikäli tämä ei ole keskiviikkoon mennessä saapunut.

China Post Kiinan Posti
Vielä 5 vuotta sitten suurin osa toimituksista tapahtui Kiinan postin kautta

Sinun ei asiakkaana tarvitse olla huolissasi toimitusajasta, tullauksesta tai arvonlisäverosta.

Toimitusaikojen lisäksi myös tullaus ja arvonlisäverokäytäntö ovat olleet haastavia viestiä. Tullaus on tullut monelle yllätyksenä ja aiheuttanut pettymyksiä ja tämä on useista kehitysyrityksistä huolimatta jäänyt uusille asiakkaille epäselväksi. Tämän myötä teimme kesäkuun lopulla yhden e-villen historian suurimmista muutoksista ja siirsimme Kiina-varaston tuotteet oman kauppansa alle. Näin e-ville.com -verkkokaupasta shoppaillessasi tiedät, että tuotteet toimitetaan varastoltamme Mäntsälästä ja näin sinun ei asiakkaana tarvitse olla huolissasi toimitusajasta, tullauksesta tai arvonlisäverosta.

Suurin osa tuotteistamme testataan jatkossakin Kiinassa suomalaisen tuotepäällikkötiimimme toimesta. Pyrimme tuomaan laadukkaita, hyväksi todettuja elektroniikka- ja kodintuotebrändejä pohjoismaisten kuluttajien saataville edulliseen, reiluun hintaan ja laajentamaan valikoimaa myös eurooppalaisten, ja miksei myös suomalaisten tuotemerkkien avulla.

Tiedätkö jo tuotteen, jota e-villen pitäisi jo myydä tai edustaako yrityksesi tuotteita, jotka haluaisit nähdä e-villessä? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected] 

Nyt pelkästään Suomi-varastolta

Kaksi varastoa, kaksi kauppaa

Mitä sitten kaikille e-villen Kiinvaraston tuotteille tapahtui? Ei huolta, voit yhä shoppailla tuotteita, joiden toimitus on varastoltamme Shenzhenistä. Kiinavaraston tuotteet löytyvät nyt kätevästi oman kauppansa alta osoitteesta www.kiinatukku.fi. Kiinatukku-verkkokauppa mahdollistaa selkeämmän kommunikoinnin koskien toimitusaikoja sekä verotusta ja myös nopeuttaa tuotevalikoiman laajentamista, kun meidän ei tarvitse ensin koordinoida tuotteita varastollemme Mäntsälään.

Kiinatukku

Kiinatukku -verkkokauppa palvelee sinua tutusti suomeksi ja tuotteet toimitetaan Postin suoratoimituksella, eli lähetykset pakataan varastollamme Shenzhenissä yhteen ja rahdataan Suomen Postin yhteistyökumppaneiden kautta Suomeen. Posti lajittelee lähetykset ja lähettää näistä saapumisilmoituksen, jonka jälkeen tilaukselle tulee suorittaa tullaus. Tämä on kuitenkin helppoa joko Tullin nettituonti-palvelun avulla tai Postin Omaposti-sovellusta apuna käyttäen.

Tulemme laajentamaan Kiinatukun valikoimaa pian mm. audio- ja työkalupuolella sekä kodinelektroniikan ja puhelintarvikkeiden saralla. Kannattaa käydä aktiivisesti katsomassa mitä kaikkea uutta Kiinatukusta löytyy!

Kahden kuluttajakaupan lisäksi meillä on lisäksi omat yksikkönsä tukkumyynnille sekä Polarpanda-hankintapalvelu yritysasiakkaille.

Muutosten kesä – Mitä se tarkoittaa Sinulle?

Varastojen erotus ei ole suinkaan ainut asia, mikä muuttuu nyt kesällä e-villessä. Markkinointitiimimme on tiimin vetäjän, Ollin johdolla työstänyt yhdessä teknisen kehitystiimimme kanssa sivustolle uutta ilmettä, jota tuomme näkyviin vaiheittain läpi elokuun. Olet saattanutkin jo törmätä e-villen uuteen siniseen logoon ja mainoksiin. Halusimme tällä yhtenäistää e-villen ilmettä ja tuoda tätä tälle vuosikymmenelle. Samalla tekninen kehitystiimimme on rakentanut kaupan toiminnallisuuksia ja pyrkinyt tekemään kaupasta helpomman ja nopeamman selata niin tietokoneella kuin kännykällä.

Voit kurkistaa alta muutamia kuvia jo tehdyistä ja tulevista päivityksistä. Kommentoi blogin loppuun miltä uudistuva e-ville sinusta näyttää.

Varmemmin Villeltä 2020

Uusi sininen logo viestii varastomuutosta ja samaa henkeä kuin e-villen slogan, ”varmemmin Villeltä”.

e-ville.com on nykyisin kauppa, josta löydät edelleen Kiinan uusimman elektroniikan ja vaihtoehtoisia, laadukkaita kiinalaisia merkkituotteita, mutta toimitettuna suomesta käsin. Varmemmin Villeltä on ollut teemana haastava kommunikoida ja välillä tämän kanssa on menty metsään. Mitä ”varmemmin Villeltä” sitten tarkoittaa?

 • Saat palvelua suomeksi
 • Voit maksaa turvallisesti kotimaisilla maksutavoilla
 • Voit palauttaa tuotteesi ilmaiseksi 30 päivän sisään saapumisesta
 • Voit peruuttaa tilauksesi ja saada rahasi takaisin
 • Myymämme tuotteet ovat suomalaisen tuotepäällikkötiimimme testaamia ja hyväksi toteamia
 • Huollamme tuotteesi tai vaihdamme sen uuteen vikatilanteissa
 • Teemme lupauksia, jotka voimme pitää
 • Jos epäonnistumme, hyvitämme sen sinulle reilusti
 • Toimitamme tuotteet nopeasti Suomi-varastolta
 • Tuotteiden käyttö on helppoa ja tuotteisiin on saatavilla selkeät käyttöohjeet
 • Myymme tuotteita reiluun, edulliseen hintaan
 • Hyödyt kanta-asiakkuudesta
 • Tiedät kenen kanssa asioit

Kaikissa näissä emme onnistu aina ja osa vaatii vielä paljon työtä, että lupauksiin päästään, mutta teemme näiden eteen hartiavoimin töitä.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaita ja työntekijöitä kuluneista kolmestatoista vuodesta ja toivomme, että löydät jatkossakin entistä enemmän uusimpia elektroniikkatuotteita ja kodintuotteita fiksuun hintaan. Varmemmin Villeltä!